Dodaj do ulubionych

Był ktoś w Stręgielku???Gdzie to jest???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 19:00
Witam, znajomi namawiają na wypad do Stręgielka(Mazury,okolice Giżycka). Był ktoś kiedyś tam i może coś powiedzieć o tej miejscowości, atrakcjach, polecić jakąś agroturystykę lub coś podobnego ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pitew Re: Był ktoś w Stręgielku???Gdzie to jest??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 18:21
      Byłem dwa lata temu na obozie. Ładna miejscowość, las ,jeziora itp.
    • Gość: tenia Re: Był ktoś w Stręgielku???Gdzie to jest??? IP: *.212.46.169-internet.zabrze.debacom.pl 12.03.12, 09:03
      Polecam agroturystykę w niedużej odległości od Stręgielka i znacznie taniej. 1000 zł od całej rodziny za 14 dni w miejscowości Jasieniec pomiędzy Węgorzewem a Giżyckiem .Telefon kontaktowy 530593215
      • Gość: Adamn Stręgielek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 17:50
        Byłem w 2009 na koloniach, polecam. :)
        • Gość: Margo Re: Stręgielek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 20:35
          Też polecam, piękne miejsce pod względem natury. Polecam wycieczkę po lesie, spływ Sapiną i bunkry w Pozezdrzu. Było świetnie:)
          • pocztarenata Re: Stręgielek 21.07.12, 16:07
            Byłam w Stręgielku wiele razy. O tu : www.goscinnawies.pl/stregielek,139,3.html
            Spokój, cisza, raczej nie dla imprezowiczów bo do klubów i restauracji kawałek trzeba dojechać ;)

Koniecznie warto zajechać do żubrów w Puszczy Boreckiej. Właściciele ośrodków doskonale wiedzą gdzie to jest. Żubry chodzą sobie po lesie a na czas karmienia woła je żona leśniczego do zagrody ;) I idą jak krowy za nią. Po czym rozpoczyna się karmienie w korytach przy samej barierce. Turyści mogą sypnąć jedzenie lub podac żubrowi buraka. Są na tyle osowjone z widokiem ludzi, że biorą z ręki jedzenie. Oczywiście warto uważać bo to wielkie zwierzęta i mogą przygnieść rękę do płotu. Tak czy inaczej nigdzie indziej z tak bliska nie da się obejrzeć żubrów. Należy mieć na sobie długi rękaw bo gzy tną do krwi.
          • Gość: Sapina Re: Stręgielek Omega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 18:59
            Polecam, ośrodek nad jeziorem i w lesie, świetna sprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka