Gość: Iza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.04, 11:59 Czy ktoś zna tą miejscowość, czy warto tam pojechać nad jezioro, jak wygladają trasy rowerowe? Ewentualnie podał mi namiary noclegów. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: ŁAGOWO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.04, 12:03 moj nr gg 6199091 . Może są inne miejsca godne uwagi w lubuskim? Proszę dajcie wskazowki gdzie jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cysiek Re: ŁAGOWO IP: 62.148.85.* 25.07.04, 12:30 Po pierwsze to nie Łagowo tylko ŁAGÓW w dodatku Lubuski. Piękne i urokliwe miejsce, dwa fajne jeziora, stary zamek joannitów no i klimat jakiego nie ma nigdzie indziej. W dzień wyprawa na plażę, kąpiele, ewentualnie rowerek wodny a wieczorkiem koniecznie trzeba sie wybrac na jakąś potupajkę(np. na "dechy"). Co do tras rowerowych to można przejechać się naokoło jezior co trwa ok. kilku godzin. Adresy noclewgów do odalezienia na stronie gminy www.lagow.pl Gorąco polecam. Też tam będę w tym roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ŁAGOWO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.04, 12:33 Fajnie, dzięki za info :) A kiedy jedziesz? Bo my 16 sierpnia pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ŁAGOWO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.04, 12:50 Czy w tej miejscowości są domki letniskowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysiek Re: ŁAGOWO IP: 62.148.85.* 26.07.04, 15:01 Są domki nawet na paru kempingach. W zeszłym roku byłem na tz. szkolnym. Fajnie nawet fajnie tez jest na jordanie i zielonej dolinie. Jak dobrze pójdzie to 16 jeszcze tam będę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ŁAGOWO IP: *.schenker.pl / *.schenker.pl 29.07.04, 15:12 "Nauczycielski", 66-220 Lagów Lubuski, ul. Szkolna 1, tel. (068) 341-25-59. Czy znasz ten ośrodek? Domki są za 22 pln /os Wydaje mi sie trochę za mało. Wiesz może jakie są tam warunki???? Jedynie wiem, że nie ma w domkach, łazienek. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
bocze Re: ŁAGOWO 01.08.04, 18:52 zapraszam do Łagowa do Hoteliku Pod Żaglami, pokoje 2 osobowe z łazienkami i TV. Wyżywienie może byc lub nie, jedzenie własnej produkcji, na miejscu suszarnia do grzybów,wedzarnia na rybki , możliwość grilowania . Zapraszam tel 068 3412879 . Proszę wcześniej rezerwować . Cena do negocjacji w zależności od długosci pobytu. Pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
ba-ja Re: ŁAGOWO 10.08.04, 00:57 Bylam w tym roku i bardzo sie rozczarowalam. Nad j.Lagowskim sa 3 plaze w tym jedna po poludniu w cieniu. Bylam tylko na jednej w jakims osrodku. Trzeba placic 2 zl. za troche brudnego piachu. Na miejskiej nie bylam. Jedyna rozrywka to rowery wodne, po ktore najczesciej trzeba stac w kolejce. Wszedzie pelno os. Komarow nie widzialam. Na pocieche dodam ze sa trasy rowerowe - niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: ŁAGÓW IP: *.chello.pl 10.08.04, 10:01 Łagów jest piękny! Okolice też! Tak czystych jezior i uroczych zakątków mamy juz chyba niewiele, przepiekne bukowe lasy, mikroklimat, liczne trasy piesze i rowerowe. Plaża przy Ośrodku - płatna, też mnie nie zachwyciła, ale warto pójść (lub popłynąć) brzegiem jeziora Ciecz (Trześniowskiego) i znaleźć ustronne miejsce z pomostem, polanką, gdzie mozna pływać i opalac się bez tłoku i hałasu. Dobrze wyposażone domki murowane są w Ośrodku "Zacisze" - dwie sypialnie z kuchnią i salonikiem, ale to trochę na uboczu, można wypożyczyć rowery, sprzęt wodny,mieści się na ul.Wczasowej. W pobliżu mozna zwiedzić MRU (Międzyrzecki Rejon Umocniony), ale to raczej dla miłośników mocniejszych wrażeń, ja dotąd mam gęsią skórke na wspomnienie ok. 3 godz. spędzonych głęboko pod powierzchnią ziemi - poszłam tam ze wzgledu na mojego nastoletniego syna, ktory bardzo chciał zobaczyc to miejsce. Łagów to miejsce do którego sie wraca! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś