Gość: Ela IP: *.crowley.pl 09.03.05, 10:14 Wybieramy się tam na wakacje z rodziną,bardzo proszę o informacje na temat jeziora i miejscowości.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: Niesulice nad jeziorem Niesłysz IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:43 Czy nikt nie zna tych terenów?Bardzo mnie to interesuje bo nie chciałabym zmarnować rodzinie urlopu.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmyszka1 Re: Niesulice nad jeziorem Niesłysz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.05, 09:19 moja siostra tam jezdzi z dzieciakiami i sa wszyscy zadowoleni w tym roku jedzie po raz trzeci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Niesulice nad jeziorem Niesłysz IP: *.crowley.pl 11.04.05, 11:32 Dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
bynek Re: Niesulice nad jeziorem Niesłysz 11.04.05, 23:20 Byłem tam raz - chwileczkę, oglądałem jacht na sprzedaż. Zachwyciła mnie czystość wody w jeziorze. Nigdzie tak przejrzystej wody nie widziałem , a byłem nad nie jednym jeziorkiem. Poza tym okolica spokojna i samo jezioro ładne. Odpowiedz Link Zgłoś