Dodaj do ulubionych

Ziemia Lubuska - agroturystyka

26.06.05, 13:48
Szukam gospodarstwa agroturystycznego gdzieś na Ziemi Lubuskiej, byle było
nad jeziorem, spokojnie, cicho i wygodnie, nie musi być tanio.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:30
      Polecam gospodarstwo agroturystyczne we wsi Przeborowo

informacje mozna znalezc na stronie www.drawaclub.prv.pl
      • preslaw Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka 28.06.05, 09:40
        Strona się nie otwiera, niestety. Pojawia się napis "akcja anulowana".
        • Gość: tomek Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:45
          prosze sprobowac pozniej zapewne chwilowa awaria...
          • preslaw Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka 28.06.05, 13:33
            Dzięki za wskazanie tej strony, propozycja ogólnie wygląda interesująco, ale
            gospodarstwo, o ile dobrze wyczyatałem, leży na rzeką Drwaą, a mi chodziło o
            jezioro, choć pewnie w pobliżu są jeziora.
    • Gość: ula Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:57
      goroąco polecam www.gryzyna.pl tel 68/3915084. nowiutki, komfortowy dom z
      kominkiem, pokoje z łazienkami i tv, jezioro, rowery bliziutk stadnina koni.
      SUPER!!!!
      • preslaw Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka 06.07.05, 10:46
        Zdjęcia znajdujące się na stronie prezentują miejsce interesujące, ale sama
        strona jest zrobiona fatalnie. Brakuje podstawowych informacji odnośnie
        właściciela, odnośnie cen i w ogóle przedstawienia oferty. Po co tyle miejsca
        na stronie poświęcone jest budowie domu? Czy to kogoś interesuje, jak powstawał
        dom? Ale skoro ktoś rekomenduje, to znaczy chyba że źle nie jest. Dzięki.
        • Gość: tomek Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:41
          nastapila aktualizacja strony www.drawaclub.prv.pl

serdecznie zapraszam do odwiedzenia galerii

pozdrawiam

Tomasz Górski
          • preslaw Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka 07.07.05, 15:40
            Ale na czym ta aktualizacja ma polegać? Co konkretnie zostało zaktualizowane,
            bo ja, niestety, tego nie zauważyłem. Galeria chyba jest ta sama. <
            Kilkakrotnie spływał Drawą ksiądz Karol Wojtyła, obecny papież Jan Paweł II, na
            którego cześć szlak został nazwany jego imieniem.>
            Tę informację z pewnością w jednym fragmencie wypadałoby zaktualizować.
            • Gość: tomek Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:24
              galeria zostala zmieniona dodane zostaly nowe zdjecia (36) (wczesniej bylo ich
              ich zaledwie 14) jesli chodzi o tamten wpis zostal on juz poprawiony

pozdrawiam

tomek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka