preslaw 26.06.05, 13:48 Szukam gospodarstwa agroturystycznego gdzieś na Ziemi Lubuskiej, byle było nad jeziorem, spokojnie, cicho i wygodnie, nie musi być tanio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:30 Polecam gospodarstwo agroturystyczne we wsi Przeborowo informacje mozna znalezc na stronie www.drawaclub.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka 28.06.05, 09:40 Strona się nie otwiera, niestety. Pojawia się napis "akcja anulowana". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:45 prosze sprobowac pozniej zapewne chwilowa awaria... Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka 28.06.05, 13:33 Dzięki za wskazanie tej strony, propozycja ogólnie wygląda interesująco, ale gospodarstwo, o ile dobrze wyczyatałem, leży na rzeką Drwaą, a mi chodziło o jezioro, choć pewnie w pobliżu są jeziora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:57 goroąco polecam www.gryzyna.pl tel 68/3915084. nowiutki, komfortowy dom z kominkiem, pokoje z łazienkami i tv, jezioro, rowery bliziutk stadnina koni. SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka 06.07.05, 10:46 Zdjęcia znajdujące się na stronie prezentują miejsce interesujące, ale sama strona jest zrobiona fatalnie. Brakuje podstawowych informacji odnośnie właściciela, odnośnie cen i w ogóle przedstawienia oferty. Po co tyle miejsca na stronie poświęcone jest budowie domu? Czy to kogoś interesuje, jak powstawał dom? Ale skoro ktoś rekomenduje, to znaczy chyba że źle nie jest. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:41 nastapila aktualizacja strony www.drawaclub.prv.pl serdecznie zapraszam do odwiedzenia galerii pozdrawiam Tomasz Górski Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka 07.07.05, 15:40 Ale na czym ta aktualizacja ma polegać? Co konkretnie zostało zaktualizowane, bo ja, niestety, tego nie zauważyłem. Galeria chyba jest ta sama. < Kilkakrotnie spływał Drawą ksiądz Karol Wojtyła, obecny papież Jan Paweł II, na którego cześć szlak został nazwany jego imieniem.> Tę informację z pewnością w jednym fragmencie wypadałoby zaktualizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Ziemia Lubuska - agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:24 galeria zostala zmieniona dodane zostaly nowe zdjecia (36) (wczesniej bylo ich ich zaledwie 14) jesli chodzi o tamten wpis zostal on juz poprawiony pozdrawiam tomek Odpowiedz Link Zgłoś