Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:56 jak tam jest? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostrów Re: skorzęcin, powidz IP: *.promax.media.pl 13.07.06, 06:43 skorzecin jest super miejscem do zabawy, mnostwo knajpek barow i imprez na plazy, ludzi od groma, ceny srednie ;) powidz jest spokojniejszy, wielu zeglarzy - kawaleczek dalej jest jeszcze miejscowosc przybrodzi do ktroej ja jezdze, jest super choc ostatnio spierdzielila sie plaza, tzn duzo wody wyschlo i jak sie wchodzi to mozesz wpasc w wodzie do dziury ;p woda i tu i tu jest super, przejrzysta i cieplutka pozdrawiam i zachecam to jazdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: skorzęcin, powidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:36 dzięki za Twój odzew! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: skorzęcin, powidz IP: *.piotrkow.net.pl 15.07.06, 09:24 jest zajebiście, byłem sprawdziłem i polecam. Woda chyba najczystsza z wszystkich polskich jezior. W tym rokku wyjątkowo ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś