Dodaj do ulubionych

autem z niem. numerami na Mazurach-bezpiecznie?

23.05.07, 16:29
cześć!
Mam pytanie- moi znajomi z Niemiec chcą się wybrać swoim nowym, dobrym
samochodem na Mazury.
Pytają mnie o trasy, miesca itd. A ja się zastanawiam, czy go im tam nie
buchną i będzie wstyd...
Co myślicie? Czy przesadzam?
Obserwuj wątek
    • Gość: kroni ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 18:16
      Polecam na Mazurach zwiedzić okolice Węgorzewa, Giżycko i Stręgielek, z tego co
      wiem to przestępczość w tym aspekcie prawie jest równa 0.
    • Gość: marko Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:03
      Mogą przyjechać do Naterek,jest bezpiecznie, teren ogrodzony, goście przyjeżdzają co roku z Niemiec i wyjeżdzają bardzo zadowoleni.Mam komfortowy dom 4 pokojowy, tel 604179461
      Pozdrawiam
      • Gość: kinga Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:46
        tez prosze o namiary na bezpieczne miejsca( ok 120-150 za dobe)stracha mam bo
        nie jedziemy swoim tylko pozyczonym na niemieckich i tez raczej lepszym :-/
        niestety nie mamy wyjscia .
        • Gość: kinga Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:47
          a raczej chodzi mi o domek w osrodku wypoczynkowym,
          • Gość: kaska Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:52
            Jak Pani szuka za 120-`150 za dobę za cały domek to lepiej niech Pani siedzi w domu w Niemczech.Wiadomo jeśli ma się samochód porządny to nie jedzie się w byle jakie tanie ośrodki, gdzie grasują złodzieje samochodów i czychają na polsklo-niemieckich turystów
          • Gość: rysiek Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:56
            kiedy Pani chce przyjechać, bo mam terminy dla gości zagranicznych prawie wyczerpane( jeżeli chodzi o lipiec nie ma szans,domek całkowicie jest sprzedany.) Proszę skontaktować się ze mną na tel 608826411
            Pozdrawiam
            Rysio
        • zbyszekm2 Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni 01.06.07, 06:57
          www.goszen.vip.interia.pl
      • Gość: beatricze Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.uwm.edu.pl 31.05.07, 08:59
        Za[praszam na Mazury,teraz mam gości z Niemiec jedni wyjeżdzają, a w sobotę mam
        z Dortmundu następną grupę.Mam teren ogrodzony zamykany , i strzeżony przez
        firmę, oświetlenie na fotokomórki terenu, jeszcze przez 10 lat nic się nie
        wydarzyło.tel 608826411. Znam ten stres co to za odpoczynek jak będę pilnować
        auta.
        • Gość: Gabriel Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 18:17
          Zapraszamy Rodziny z dziećmi na Rodzinne Wakacje z Wiartem i Wodą. Ośrodek,
          który proponujemy naszym klientom posiada parking strzeżony. Zaprasamy na
          www.rozwinskrzydla.com
    • Gość: biko Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:30
      głupiś...
      mi ukradli w tamtym roku w Niemczech
      i jak widzę w warszawie to mamy lepsze i nowsze fury niz przeciętny niemiec:)
      • Gość: beatricze Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:30
        Zapraszam do Naterek zapewniam bezpieczeństwo, mam teren chroniony , lampy na fotokomórki, tak,że będziecie czuć się bezpiecznie, kiedy chcecie przyjechać, wybierzcie jakiś termin , zapraszam proszę o e-maila to więcej szczegółów mogę przekazać marko-60@o2.pl pozdrawiam
    • Gość: Marcin Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.chello.pl 30.05.07, 16:49
      byłem kiedys u Pana Lecha www.eurotravels.pl/index.php?action=details&id=7932
      Opowiadal mi o tym ze dosyc czesto spotyka sie z takimi sytuacjami ze Niemcy
      boja sie o swoje samochody w Polsce. Moge polecic go jako osobe, ktora nie
      pierwszy raz bedzie przechowywac samochody dla swoich gosci w pelni bezpiecznie.
      • Gość: kinga Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:42
        dzieki Marcin za namiary.zadzownie jutro do tego Pana. ja na szczscie nie jestem
        niemka,a samochod pozyczamy od szfagra,bo nie mamy swojego a on nie ma prawa
        jazdy.moj maz za kierowce u niego robi i takim oto sposobem mamy czym dojechac.
        :-) na moje nieszczescie.
        • Gość: kamil Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:33
          i co kingusia znalazłaś miejsce bezpieczne, kiedy jedziesz i gdzie napisz na forum bo ciekawosc mnie rozpiera
      • Gość: mariola Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.uwm.edu.pl 31.05.07, 08:19
        Jaka to opieka , bez gwarancji buchnięcia wozu, w tych okolicach najbardziej
        kradną, a Pan Marcin robi reklamę dla kumpla,
      • Gość: jan Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.uwm.edu.pl 31.05.07, 08:23
        Mariola ma rację, Mrągowo najbardziej niebezpiecznym miasteczkiem, dużo
        szumowiny, ze względu na hotel mrągowia i nie daleko do Mikołajek, gdzie
        przestępstw najwięcej.Ponosicie wielkie ryzyko, ale to wasza sprawa!!!!
        • Gość: kinga Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:46
          wstrzymalam sie z telefonem, jednak nie zadzwonie tam ...Więc gdzie?! gdzie mamy
          jechac? to tylko jedna doba, ale dla mnie bardzo wazne, bo siedze z dzieciakami
          w domu juz od kilku lat,nigdzie nie wyjezdzam, nie wychodze oprocz sklepu i
          wakacji,wiec taki wyjazd to dla mnie bardzo duza atrakcja :-)
          • Gość: jarosław Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.uwm.edu.pl 31.05.07, 12:37
            Trudno będzie znależć lokum na jedną dobę, taki wyjazd to chyba bez sensu,
            jechać z Niemiec na 1 dobę.Najlepiej to blisko granicy polsko-niemieckiej i do
            hotelu ze strzeżonym parkingiem.Ludzie , żeby wypocząć jadą przynajmniej na
            tydzień, radzę wynająć domek blisko jeziora , ze sprzętem wodnym i wówczas jest
            odpoczynek, pozwiedzać autem okolicę.Pozdrawiam
            • Gość: zosia Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.uwm.edu.pl 31.05.07, 13:56
              Na 1 dobę to najlepiej hotel
    • Gość: Bodzio Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:41
      Zapraszam do mojego penstojanciku www.nocleg.suwalszczyzna.com.pl/bodzio/
      Prosze dzwnoc na numer komorkowy.

• Gość: misio Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.uwm.edu.pl 02.06.07, 12:00
      Jak Kinga jedziesz poszaleć na 1 dobę , bo nic nie piszesz na forum
      • Gość: kinga Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:44
        jade hehe... nie chcialo mi sie pisac ,bo nic nie znalazlam.
        hotel odpada ,to ma byc domek letniskowy,zeby mozna bylo posiedziec do polnocy
        na podworku, i zeby dzieci byly na oku.
        nie zrozumieliscie chyba mnie dobrze. samochod bedzie wypozyczony od szfagra
        ktory nie ma prawka a moj mąż robi za kierowce z Niemiec.
        ja nie jestem turystka z zagranicy, mieszkam w Bialymstoku.
        • Gość: misio Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:11
          Myślę, że najlepiej jechać tam gdzie domki są strzeżone i ogrodzone, tak, jak np. w Naterkach pisze gościu, że ma dom strzeżony i lampy na fotokomórkę,ja myślałem , że jesteś z Niemiec i pożyczasz od szwagra samochód.
          • Gość: kinga Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:26
            Chyba cość znalazłam.Tylko nie wie czy małżowi sie spodoba.Mam 2 oferty ( do
            tego jeszcze nie pewne,choroba nie chca wynajac na 1 dobe ) ale znalazlam
            osrodek wypoczynkowy dla dzieci,i tam maja wolne domki :-) ale bez łazienki :-(
            a druga to prywatna posesja na ktorej sa 2 domy, jeden caly do wynajecia
            (zajety)drugi z wlascicielami ,i nie bardzo mi to odpowiada. nie wiem czy zdaze
            do soboty soz znalezc.
            • Gość: bard Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:52
              Leśniczówka Jednorożec
              Masz tu wszsytko czego oczekujesz
              www.lipowo.prv.pl
              A własciwie czego szukasz??
            • Gość: jogi Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.uwm.edu.pl 05.06.07, 09:32
              Chyba słabo znalazłaś nieciekawe miejsca, z gospodarzem to prze......
            • Gość: kasia Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.uwm.edu.pl 05.06.07, 09:33
              Bez łazienki to żadna oferta, i jedziesz pożyczonym wozem w takie słabe warunki
    • Gość: dejzy Re: autem z niem. numerami na Mazurach-bezpieczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 23:27
      Chyba już jesteś zdecydowana gdzie jedziesz
    • Gość: Kamil Skowroński Stare Jabłonki IP: *.chello.pl 14.06.07, 15:24
      www.skowronki.starejablonki.prv.pl
      bez problemu, bezpiecznie i swobodnie :)
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka