777jacek 11.06.07, 20:12 Czy ktoś wie ile jest pól namiotowych kolo jeziora Jeziorak ? Oraz gdzie warto pojechać w okolicahc tego też jeziora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: Pole namiotowe IP: *.acn.waw.pl 15.06.07, 19:28 W Iławie była bardzo sympatyczna dziewczyna w informacji turystycznej.Przez telefon można było się wszystkiego szczegółowo od niej dowiedzieć. Ja mieszkałam kiedyś w Hotelu w samej Iławie, więc temat pól namiotowych był mi kompletnie nieznany. Proponuję zadzwonić do Iławy. www.ilawa.pl/it/kontakt.htm Pozdrawiam misia.m@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Pole namiotowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:11 W SIEMIANACH JEST FAJNE POLE NAMIOTOWE;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorik Re: Pole namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:50 Jeśli lubisz nocne libacje i awantury to polecam pole namiotowe w Siemianach.Duża atrakcją są nocne libacje w barze Kurka Wodna położonym obok a urozmaiceniem są częste przyjazdy karetek pogotowia.Napewno nie będzie nudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remka Re: Pole namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:13 O tak to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaculo Re: Pole namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:47 Jakie jest to pole?Dzikie?Są tam kible i swiatło?Prosze ,napiszcie coś konkretnego o tym miejscu.A awantury zdarzają się wszędzie.Pozd Odpowiedz Link Zgłoś