Gość: Monika IP: *.net.autocom.pl 18.08.07, 08:02 mieszkam w Krakowie i szukam czegos fajnego gdzie dojade PKP,mozee mi cos polecicie?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beatricze Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 08:39 zapraszam do Naterek, miałam gości z Krakowa, zobacz www.noclegi.to.pl warmińsko-mazurskie NATERKI (13 km od Olsztyna),do Naterek (PKP, PKS).Okolica wspaniała do odpoczynku (las,jezioro, pole golfowe)Dom o komfortowym standardzie. 604179461 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POSZUKUJĄCY Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.olsztyn.mm.pl 18.08.07, 08:47 PANI TO MIAŁA WSZYSTKICH GOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 09:05 A z Pana wypowiedzi wynika, że nie ma Pan wszystkich w domku. To nie pierwsza od rzeczy wypowiedź Waćpana na forum. Z rozumem pewnie coś nie bardzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 10:06 poszukujacy niech się zajmie swoimi sprawami, ludzie poszukują wiĘc inni mają prawo oferować do tego służy forum panie poszukujacy dziury w całym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 10:08 Pani Moniko ofert w internecie mnóstwo, więc Pani coś znajdzie, już prawie po sezonie, dzieci szykują do szkoły, więc noclegów będzie dużo i za mniejsze pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.torun.mm.pl 18.08.07, 09:54 Dzień dobry, Pani Moniko widzę,że dzięki Pani ogłoszeniu zaczyna być "gorąca" wymiana zdań. Moja propozycja jest taka-proszę o kontakt na: info@zagrodapolska.com.pl z dopiskiem "pobyt jezioro" a na pewno coś fajnego polecimy. Pozdrawiam i oczekuję na kontakt Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika dzieki wszystkim:) IP: *.net.autocom.pl 18.08.07, 11:08 Monika-zadna pani nie jestem,jak znajde chwilke to sie rozejrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lav Re: dzieki wszystkim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 16:56 Polecam Dębowo niedaleko Biskupca Warmińskiego. Spędziłam tam tydzień i było super. Gospodarstwo agroturystyczne. Wystarczy w guglach wpisać hasło: Dębowo +agroturytyka i powinna wyskoczyć ich strona internetowa. Zdjęcia okolic są tu: picasaweb.google.com/warmia2007/DBowo Jest dostep do jeziora Stryjeńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jerber Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem 19.08.07, 19:35 Zależy co dla Ciebie jest fajne. Pod tym hasłem kryją się bardzo rózne "fajne" n.p. pobalować co dzień i wieczór, odpocząć w spokoju i w komfortowych warunkach, pochodzić po lesie i popływać łodzią po jeziorze, łapać ryby, zbierać grzyby i wiele innych "fajnych". Odpowiedz Link Zgłoś