Dodaj do ulubionych

szukam fajnej oferty nad jeziorem

IP: *.net.autocom.pl 18.08.07, 08:02
mieszkam w Krakowie i szukam czegos fajnego gdzie dojade PKP,mozee mi cos
polecicie?dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: beatricze Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 08:39
      zapraszam do Naterek, miałam gości z Krakowa, zobacz www.noclegi.to.pl warmińsko-mazurskie NATERKI (13 km od Olsztyna),do Naterek (PKP, PKS).Okolica wspaniała do odpoczynku (las,jezioro, pole golfowe)Dom o komfortowym standardzie. 604179461
      • Gość: POSZUKUJĄCY Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.olsztyn.mm.pl 18.08.07, 08:47
        PANI TO MIAŁA WSZYSTKICH GOŚCI
        • Gość: Ja Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 09:05
          A z Pana wypowiedzi wynika, że nie ma Pan wszystkich w domku. To nie pierwsza od rzeczy wypowiedź Waćpana na forum. Z rozumem pewnie coś nie bardzo.
          Pozdrawiam
          • Gość: zosia Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 10:06
            poszukujacy niech się zajmie swoimi sprawami, ludzie poszukują wiĘc inni mają prawo oferować do tego służy forum panie poszukujacy dziury w całym
          • Gość: kacper Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 10:08
            Pani Moniko ofert w internecie mnóstwo, więc Pani coś znajdzie, już prawie po sezonie, dzieci szykują do szkoły, więc noclegów będzie dużo i za mniejsze pieniądze
    • Gość: Janusz Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem IP: *.torun.mm.pl 18.08.07, 09:54
      Dzień dobry,
      Pani Moniko widzę,że dzięki Pani ogłoszeniu zaczyna być "gorąca"
      wymiana zdań. Moja propozycja jest taka-proszę o kontakt na:
      info@zagrodapolska.com.pl z dopiskiem "pobyt jezioro" a na pewno
      coś fajnego polecimy.
      Pozdrawiam i oczekuję na kontakt
      Janusz
    • Gość: Monika dzieki wszystkim:) IP: *.net.autocom.pl 18.08.07, 11:08
      Monika-zadna pani nie jestem,jak znajde chwilke to sie rozejrze
      • Gość: lav Re: dzieki wszystkim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 16:56
        Polecam Dębowo niedaleko Biskupca Warmińskiego. Spędziłam tam tydzień i było
        super. Gospodarstwo agroturystyczne. Wystarczy w guglach wpisać hasło: Dębowo
        +agroturytyka i powinna wyskoczyć ich strona internetowa.
        Zdjęcia okolic są tu:
        picasaweb.google.com/warmia2007/DBowo
        Jest dostep do jeziora Stryjeńskiego.
    • jerber Re: szukam fajnej oferty nad jeziorem 19.08.07, 19:35
      Zależy co dla Ciebie jest fajne. Pod tym hasłem kryją się bardzo
      rózne "fajne" n.p. pobalować co dzień i wieczór, odpocząć w spokoju
      i w komfortowych warunkach, pochodzić po lesie i popływać łodzią po
      jeziorze, łapać ryby, zbierać grzyby i wiele innych "fajnych".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka