Dodaj do ulubionych

Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam

27.08.07, 06:14
Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam.

Strona w necie całkiem ładna, a że wyjazd planowany w ostatniej chwili, tylko
tam udało mi się znaleźć noclegi. 160zł za dobę za pokój 2os. z łazienką ze
śniadaniem.

Pokoje w rzeczywistości w fatalnym stanie, na zdjęciu w necie jest pokazany
pokój właścicieli, nie te, które są wynajmowane. Drzwi i klamki skrzeczą,
pokoje urządzone jak dla kolonistów, łazienki aż błagają o remont, rury są
niczym nie osłonięte, więc gdy ktoś w pokoju nad nami się kąpie, w pokoju mamy
dudnienie niczym przy Niagarze. Właściciele niezbyt mili (zarówno
telefonicznie, jak i na miejscu). Śniadania średnie, zraziło mnie tylko to, że
wędlina podawana jest gościom na półmisku owiniętym folią... No ale to można
by było jeszcze wybaczyć:p

Przy nazwie pensjonatu nie wiedzieć czemu, przyczepione 3 gwiazdki...
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 15:57
      Podłącze się do Ciebie.Ja z kolei odradzam Relax w Wilimach.Pojechałem i po
      zobaczeniu odebrałem pół zaliczki(straciłem 300pln)ale czniam te 300,na zdjęciu
      w necie jest jeden chyba nowy piętrowy domek a nie ma tych z tyłu z okresu
      "wczesny Gierek".Tapczany ten sam okres,stęchlizna,lodówka zardzewiała i
      brudna,między pokojami brak drzwi-wiszą zasłonki z materiału.Same Wilimy w
      weekend przy ładnej pogodzie to jest deptak z tłumem ludzi nad jeziorem.Co
      trzeba przyznać Relaxowi to świetna kuchnia w barze i najlepiej byłoby gdyby
      tylko to robili bo trafiłem na pierogi wprost genialne!!!Za kuchnie w Relaxie
      spokojnie można dać 5+ a za domki 3-.
      • Gość: darek Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 19:34
        Wilimy odradzałem bo schrzaniłem sobie część wakacji a teraz byłem nad
        Bugiem.I żałuję że musiałem wracać,tam można siedzieć miesiącami.Ci którzy
        prowadzą agro lub mają domki do wynajęcia powinni tam jechać żeby zobaczyć jak
        ma wyglądać i w co ma być wyposażony domek.
        I ja tam na pewno będę wracał,Mazury odpuszczam.Jeśli ktoś szuka ciszy i
        spokoju,super warunków,doskonałej kuchni za normalne pieniędze to tylko tam.
        • szafajawna re-darek:a gdzie dokładnie nad Bugiem ? 23.09.07, 12:33

• Gość: szymek Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 16:21
          byłem w Naterkach na Mazurach dwa tygodnie, jestem zadowolony jak również cała moja ekipa, na następny rok też jedziemy do gościa, super warunki, okolica, strefa ciszy, polecam
      • marcin-eczek Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam 12.08.08, 15:47
        najgorszy pensjonat w okolicy odradzam przyjazdu nie przyjezdzajcie
        powitanie szewowej było bulwersujące ani się nie przywitała tylko
        od razu z góry nadół ohrzaniła na jakim prawem żęsmy przyjehali jak
        doba zaczyna się od 12 według niej a regulamin coś innego
        mówi .BRAK POSZANOWANIA DLA DZIECI POWIEDZIAŁA ZE CO JĄ TO OBCHODZI
        ZE JESTESMY Z TAK DALEKA I Z DZIECMI PO AWANTURZE KAZAŁA NAM
        SPIER..... BO WEZWIE POLICJE ZA NARUSZANIE GODNOSĆI.OMIJAĆ Z
        DALEKA .PUZNIEJ TRAFILIŚMY NA DOBRY DOMEK LETNISKOWY W MIEJSCOWOSCI
        PROPARB KTÓRY POLECAM NAPRAWDE FAJNIE
    • Gość: kasia Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 16:48
      rzecz karygodna za taką cenę.
      • Gość: Magda Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.08.18, 14:05
        za jaką cenę?! W innych hotelu zaproponowali mi 350zł za dobę pokój 1osobowy... ludzie, co z wami, cena 170 w sezonie przy takiej lokalizacji to coś niespotykanego. Jak chcecie płacić mniej np. 50 zł, to można wynająć pokój w prywatnym domu, powodzenia! Brak oddzielnego wejścia, kluczyka i odległość od amfiteatru, dramat. Polecam Pensjonat Edyta!!!! Czysto, przyjemna atmosfera, przepyszne śniadania, no i ten krajobraz.. ach, basen również jest fajną opcją wśród tej zieleni.
    • Gość: aga Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam IP: *.kutno.zurt.pl 19.07.08, 20:54
      przez rok nie zmieniło się nic. mogę jeszcze co nieco dodać: pokoje
      śmierdzą (moczem), podobno gustowne. co wspólnego z gustem mają
      brudne pokoje, stare, zarwane tapczany i lampki nocne okryte
      pajęczyną? najlepszym hitem jest chyba toaleta,w której nie
      zamkniesz drzwi jeśli jest zamknięta deska;-). rowerów bez hamulców
      nie polecam na wycieczki z dziećmi. schody są tak wąskie, że ciężko
      się poruszać z walizkami, wózek dziecięcy nie przejdzie. balkony nie
      sa przy wszystkich pokojach. parking za na max. 5 aut, przy czym
      kierowca amator nie ma szans tam wjechać bez strat. właściciele w
      tym roku na maxa przesłodzeni no i 3 gwiazdki nadal wiszą (może w
      promocji były).
      • Gość: Adrianna Mrągowo, Biały Dworek ul Giżycka 9, Nie! Nie! Nie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 09:45
        A ja odradzam w Mrągowie kwatery prywatne na ul. Giżyckiej 9 tel 89
        7413992. Ostatnio zrobiłam rezerwację telefoniczną, którą musiałam
        niestety odwołac po dwóch dniach. Gdy zadzwoniłam drugi raz okazało
        się ŻE BABA WCALE NIE ZROBIŁA MI REZERWACJI!!!! Dobrze, że
        nie
        dowiedziałam, się o tym na miejscu po przyjeździe. To bym miała
        urlop.

• Gość: em Re: Mrągowo, Biały Dworek ul Giżycka 9, Nie! Nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:23
          Biały Dworek, nigdy w życiu!

Smród,brud,hałas-z 3 stron "małe" fabryki i pająki, wszędzie pająki.

Serdecznie odradzam!
          • Gość: Pracownica BIAŁY DWOREK jest suuuper!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 01:48
            Biały Dworek ma SWÓJ KLIMAT. Jaki psychopata takie rzeczy wypisuje- odnośnie negatywów? Czy pająk waćpannę ugryzł w... nocy czy jego brak? ;) Pewnie KONKURENCJA? ;) Nikt nikomu nie wmusza miejsca do noclegu. Turyści mają wybór. Telefonicznie można dowiedzieć się wszelakich szczegółów. Jest również blog ze zdjęciami: bialydworekmragowo.blogspot.com Nie rozumiem, o co pretensje? Turyści- Czy chcą mieć widok na jezioro za podwójna cenę, czy bez takich widoków za to niedaleko od jeziora i lasu, a bliżej do amfiteatru za przystępne dla każdego pieniążki- tylko ich wybór. Pokoje są zadbane, remontowane i bardzo czyste. A co do pająków, chyba nie ma takiego miejsca, gdzie by się ich nie spotkało nie tylko na Mazurach, tak z resztą jak i komarów. Cóż to za nieprzemyślane wypowiedzi???
        • Gość: właściciel Sprostowanie: " Biały Dworek" Mrągowo ul.Giżycka 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 02:22
          W NASZYCH KWATERACH PRYWATNYCH " Biały Dworek" rezerwacji dokonujemy wyłącznie po uprzednio dostarczonej zaliczce, więc taka sytuacja jak opisywana powyżej, nie mogła mieć miejsca. Oczywiście w sytuacjach wyjątkowych zawsze zrozumiemy klienta i staramy się pójść mu na rękę. Więc w istocie pokój był niezarezerwowany, ponieważ Pani nie przesłała zaliczki, logicznie do sprawy podchodząc.
          Co tyczy się ogólnie wypowiedzi na forum: Szkoda słów na taką zawiść ludzką. Forum ma służyć polecaniu sobie nawzajem przez turystów fajnych, niepowtarzalnych miejsc, a nie perfidnej grze konkurencji pt." Kto kogo bardziej obrazi i w jaki sposób obmówi, by jak najskuteczniej zniechęcić petenta".
    • Gość: Kinga Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.08.18, 12:08
      Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii!!! Przyznam szczerze, że aż bałam się tam zarezerować pokój przez taką ilość negatywów. Po skorzystaniu z ich usług wiem, że miejsce będzie przez nas nieraz polecane. Pensjonat na 5! Tata nocował tam aż 3 noce podczas Mrągowo Country i jest bardzo zadowolony. Czysty pokój z pięknym widokiem, wspaniali właściciele, którzy służą pomocą jak i normalną rozmową towarzyską. Od razu zaopiekowali się tatą w chwili zakwaterowania, doradzili i często z nim rozmawiali, co było bardzo miłe dla osoby, która podróżuje samotnie. Cena nie jest zbyt wysoka, za sezon w innych miejscach płaci się o wiele więcej, a to jest niesamowicie dogodna lokalizacja.
    • Gość: Aneta Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam IP: *.static.ip.netia.com.pl 06.08.18, 13:21
      Podejrzewam, że to konkurencja pisze te złośliwe i nieprawdziwe komentarze... :( a szkoda, właściciele są przemili i uważam, że są bardzo krzywdzeni taką opinią. Pensjonat jest godny polecenia, nie są to warunki hotelu z gwiazdką, ale sama nazwa wskazuje, że to nie hotel tylko pensjonat. Ze swojej strony mogę również dodać, iż Pensjonat Edyta ma bardzo korzystną lokalizację, piechotką do amfiteatru w kilka minut, smaczne śniadania, piękny widok z balkonu i przede wszystkim zadbane, czyste pokoje. POLECAM!!!!
      • niezly_kurczak Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam 23.08.20, 22:44
        Właśnie wróciłam, pani mi każą bo ja wkur... A na początku miała pretensje że jesteśmy przed 14 i zamiast poprosić o powrót o 14 zachowywała się jakbym wymagała od niej żeby mnie od razu do pokoju wpłaciła
        • niezly_kurczak Re: Pensjonat Edyta Mrągowo - odradzam 23.08.20, 22:45
          Widzę że słownik swoje dołożył. Pani kazała mi iść bo ją wkur...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka