stasi1 13.08.06, 22:58 Czy nie sądzicie że należy jakąś kampanie wyborczą przeprowadzić aby jednak PiS i spółka nie zdobyła władzy w naszych okolicach? A tak w ogóle to jak to jest z władzą na tym terenie pod względem partyjnym? Kto rządzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cxz2 Re: Wybory samorządowe 14.08.06, 10:18 Dominuje "Stowarzyszenie Wspolnota Powiatowa" oraz "Stowarzyszenie dla Garwolina". a co do przynależności tych stowarzyszeń do konkretnych partii to nic nie wiem. A co do kampanii przeciwko PIS to jestem za. Odpowiedz Link
andy1976 Re: Wybory samorządowe 14.08.06, 16:40 Znów wszyscy oficjalnie przeciw PiS a potem i tak wygrają... W moim okręgu wyborczym, zarówno w parlamentarnych jak i prezydenckich, PiS nie wygrał... Odpowiedz Link
fenix75 Re: Wybory samorządowe 16.08.06, 16:54 Polaku PAMIĘTAJ !!! Głoszując na PIS (potwory i spółka) głosujesz na samoobronę !!! zastanó się na kogo będziesz głosował :) Odpowiedz Link
krychola Re: Wybory samorządowe 17.08.06, 21:07 fenix75 napisał: > Polaku PAMIĘTAJ !!! Głoszując na PIS (potwory i spółka) głosujesz na samoobronę > !!! > > zastanó się na kogo będziesz głosował > > :) A chyba jednak to nie przeszło im!Każdy bedzie zdaje się startował indywidualnie! Chyba że przesuną wybory na później! Co oczywiście jest możliwe! Ale jak widać po tym tutaj forum w tych naszych okolicach niestety nie ma zbyt wiele osób które by się interesowały polityką, przynajmniej na tym najniższym szczeblu Odpowiedz Link
skakanka-1980 Re: Wybory samorządowe 18.08.06, 17:36 ja nigdy nie mogłam ogarnąc różnicy pomiędzy tymi stowarzyszeniami....glosuje zwykle na ludzi których po prostu znam;-) Odpowiedz Link