bosm 18.04.07, 20:12 Dziś robiąc zakupy w naszym największym markecie TOPAZ zostałem zrobiony w bambuko, pani kasjerka wbiła mi na paragon "mango" ilość sztuk jedna za 4,90. Mam pytanie czy ktoś miał podobny przypadek? Jak walczyć z oszustami??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenix75 Re: SUPER markety 18.04.07, 21:57 ja miałem podobny przypadek w TESCO (dawny Leader PRice) na serze była cena 2,5zł a na paragonie 4,2 zł i zacząłem kłócić się że powinienem kupi po cenie jak jest na towarze ale w końcu po rozmowie z kierownikiem (miła osoba) stwierdziłem ze tak bardzo tego sera nie potrzebuję i zwrócono mi pieniądze. Ale gdyby kierownik zmiany był burakiem(czaem są tacy co to nie on) to walczył by o swoje a tak wyjaśnił mi ze nie zawsze zdążą ze zmianą ceny po promocji, i prosił o wyrozumiałośći załatwiliśmy wszystko polubownie ;) Odpowiedz Link
beti76 Re: SUPER markety 18.04.07, 22:18 we wspomnianym "SUPERMARKECIE" Topaz, a może to jeszcze była Passa, na półce był towar w innej cenie, a w kasie w innej. No to zwróciłam uwage, ze na półce jest inna cena. A pani odpowiedzialna za ceny czy ktotojątamwiejeszcze rozwiązała sprawę tak - podeszła do półki, wyjęła cenę i powiedziała ze ta jest pomyłkowa, a w kasie dobra. Na "buraczaną kierowniczkę" pasuje? Odpowiedz Link
stasi1 To zależy kiedy to zauważyłeś (łaś) . Jeśli przy 18.04.07, 23:42 kasie to ewentualnie mozna spróbować reklamować, jeśli dalej to chyba nie ma szans bosm napisał: > Dziś robiąc zakupy w naszym największym markecie TOPAZ zostałem zrobiony w > bambuko, pani kasjerka wbiła mi na paragon "mango" ilość sztuk jedna za 4,90. > Mam pytanie czy ktoś miał podobny przypadek? Jak walczyć z oszustami??? Odpowiedz Link
bosm Re: To zależy kiedy to zauważyłeś (łaś) . Jeśli p 19.04.07, 17:11 Niestety w domu. Ale teraz będe się bacznie przyglądać co i ile wbijają na paragon. Odpowiedz Link
krychola Re: To zależy kiedy to zauważyłeś (łaś) . Jeśli p 25.04.07, 19:44 jeśli w domu to nic niestety z tym nie można zrobić. Tylko nie wiem czy to było oszustwo? Może tak to cos przez przypadek się wbiło? Bo raczej kasjerka przy Tobie specjalnie tego nie wbiła. Z resztą po co miała by to robić bo przecież i tak te pieniądze musi oddać w sklepie. A pewnie każdy po czymś takim cos takiego mówi i nic z tego nie wychodzi > Niestety w domu. Ale teraz będe się bacznie przyglądać co i ile wbijają na > paragon. Odpowiedz Link