Dodaj do ulubionych

SUPER markety

18.04.07, 20:12
Dziś robiąc zakupy w naszym największym markecie TOPAZ zostałem zrobiony w
bambuko, pani kasjerka wbiła mi na paragon "mango" ilość sztuk jedna za 4,90.
Mam pytanie czy ktoś miał podobny przypadek? Jak walczyć z oszustami???
Obserwuj wątek
    • fenix75 Re: SUPER markety 18.04.07, 21:57
      ja miałem podobny przypadek w TESCO (dawny Leader PRice) na serze była cena
      2,5zł a na paragonie 4,2 zł i zacząłem kłócić się że powinienem kupi po cenie
      jak jest na towarze ale w końcu po rozmowie z kierownikiem (miła osoba)
      stwierdziłem ze tak bardzo tego sera nie potrzebuję i zwrócono mi pieniądze. Ale
      gdyby kierownik zmiany był burakiem(czaem są tacy co to nie on) to walczył by o
      swoje a tak wyjaśnił mi ze nie zawsze zdążą ze zmianą ceny po promocji, i prosił
      o wyrozumiałośći załatwiliśmy wszystko polubownie ;)
    • beti76 Re: SUPER markety 18.04.07, 22:18
      we wspomnianym "SUPERMARKECIE" Topaz, a może to jeszcze była Passa, na półce był
      towar w innej cenie, a w kasie w innej. No to zwróciłam uwage, ze na półce jest
      inna cena. A pani odpowiedzialna za ceny czy ktotojątamwiejeszcze rozwiązała
      sprawę tak - podeszła do półki, wyjęła cenę i powiedziała ze ta jest pomyłkowa,
      a w kasie dobra.

Na "buraczaną kierowniczkę" pasuje?
    • stasi1 To zależy kiedy to zauważyłeś (łaś) . Jeśli przy 18.04.07, 23:42
      kasie to ewentualnie mozna spróbować reklamować, jeśli dalej to chyba nie ma
      szans

bosm napisał:

> Dziś robiąc zakupy w naszym największym markecie TOPAZ zostałem zrobiony w
      > bambuko, pani kasjerka wbiła mi na paragon "mango" ilość sztuk jedna za 4,90.
      > Mam pytanie czy ktoś miał podobny przypadek? Jak walczyć z oszustami???
      • bosm Re: To zależy kiedy to zauważyłeś (łaś) . Jeśli p 19.04.07, 17:11
        Niestety w domu. Ale teraz będe się bacznie przyglądać co i ile wbijają na
        paragon.
        • krychola Re: To zależy kiedy to zauważyłeś (łaś) . Jeśli p 25.04.07, 19:44
          jeśli w domu to nic niestety z tym nie można zrobić. Tylko nie wiem czy to było
          oszustwo? Może tak to cos przez przypadek się wbiło? Bo raczej kasjerka przy
          Tobie specjalnie tego nie wbiła. Z resztą po co miała by to robić bo przecież i
          tak te pieniądze musi oddać w sklepie. A pewnie każdy po czymś takim cos
          takiego mówi i nic z tego nie wychodzi
          > Niestety w domu. Ale teraz będe się bacznie przyglądać co i ile wbijają na
          > paragon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka