Dodaj do ulubionych

góry z dziećmi

16.09.13, 14:16
cześć, jestem mamą dwuletniej Agi.
W wakacje pojechaliśmy z małą w Bieszczady, góry bardzo łagodne i przyjazne.
Na początku września szukaliśmy miejsca na weekend bliżej nas (jesteśmy ze śląska) i z polecenia znajomych wybraliśmy Krainę Chichów www.sloneczna.ncse.pl/kc/home.php, bardzo fajne miejsce dla rodzin z dziećmi.Blisko Góry Żar (kolejki linowej superatrakcji dla dzieci) Teraz szukamy czegoś w Sudetach na tydzień od połowy Października. Jakieś miejsce gdzie można spędzić czas z dzieckiem nawet przy raku pogody z góry dziękuje!
Obserwuj wątek
    • wroobel13 Re: góry z dziećmi 24.09.13, 15:07
      Szkoda, że obraliście kierunek na Sudety :(
      Gdybyście byli zainteresowani Tatrami zapraszam do nas.
      pozdrawiam
      • joyad Re: góry z dziećmi 24.09.13, 19:49
        W tamtych okolicach jeszcze mnie chyba nie było, też podpatrzę jakiś fajny pensjonacik:)
    • banskie10 Re: góry z dziećmi 24.09.13, 21:43
      Gdybyście zdecydowali się na Tatry, zapraszamy banskiezacisze.pl/index.html
    • tanjakosmyk Re: góry z dziećmi 13.10.13, 13:38
      ja ostatnio byłam w Dzierżoniowie- spokojnej miejscowości w Górach Sowich. Co prawda góry nie mogą równać się z Tatrami czy Bieszczadami, ale bardzo miło spędziliśmy czas tam. Jako mama 4latka stwierdziłam, że poszukam miejsca, w ktorych szlaki są krótkie i niezbyt wyczerpujące. Znaleźliśmy też miłe i dostosowane do rodzin z dziećmi pokoje w Dzierżoniowie. Bardzo przyjemny wypad (również pod względem finansowym), polecam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka