Gość: Nina IP: 80.51.236.* 17.08.04, 20:16 Szukam pokoju 3- osobowego z pelnym wezlem sanitarnym,TV i mozliwoscia parkowania do 40 zl, pocztek wrzesnia, 2 noclegi, centrum. Bylabym wdzieczna za pomoc w wyborze. Nina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazbed Re: Krynica Zdroj 18.08.04, 08:20 www.krynica.pl - tam mnóstwo namiarów it@krynica.pl - kontakt do Informacji Turystycznej Jaworzyna w Krynicy kompetentni, mili młodzi ludzie, bez prowizji. Ja nocowałam ostatnio w pensjonacie "Aria" - bardzo dobre położenie powyżej "smrodku centrum" a jednoczesnie blisko do centrum z dojściem przez Park Zdrojowy koło pijalni Mieczysław. Blisko Góra Parkowa, basen kryty. Wyposażenie pokoju - standard średni ale i cena średnia. POLECAM Ah, Krynica - uwielbiam ją o każdej porze roku. Grażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Krynica Zdroj IP: 80.51.236.* 18.08.04, 12:41 Dziekuje. Przekonalas mnie do tego pensjonatu. Wstepie myslalam o "Mesko", jednak "Aria" ma lepsze polozenie, prawie w centrum. Tym razem spedze tam z rodzina zaledwie 2 dni, ktore poswiecamy na intensywne zwiedzanie, reszte urlopu przeznaczamy na Szczawnice i okolice. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Krynica Zdroj 18.08.04, 14:21 Cieszę sie, że mogłam pomóc. Udanego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Krynica Zdroj IP: 80.51.236.* 18.08.04, 14:53 Jeszcze raz dziekuje , zycze powodzenia. Nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Krynica Zdroj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 19:13 W lipcu bylam w pensjonacie Gwarek w Krynicy. Znajdujer się prawie w centrum koło deptaka. Czysty, miły, za pokó 2-osobowy z łazienką i balkonem płaciłam 39 zł/os. Polecam. Adres znjdziesz w necie - wystarczy wpisac Gwarek Krynica Górska Odpowiedz Link Zgłoś