Dodaj do ulubionych

TERMA BIAŁKA - byliście?

14.04.14, 11:36
Wyjeżdżamy na tydzień z czwórką znajomych w połowie maja. Szlaki powinny się opróżnić, bo to po majówce, a przed wakacjami, planujemy więc duuuuużo chodzenia.

I pytanie - czy warto przeznaczyć jeden cały dzień na Termę w Białce Tatrzańskiej? Myślę, że taka regeneracja może nam dobrze zrobić, ale chciałbym by wypowiedział się ktoś, kto już tam był. Planować cały dzień, czy może wieczór w zupełności wystarczy, by ze wszystkiego skorzystać i się wyluzować?
Obserwuj wątek
    • helenatrojanska Re: TERMA BIAŁKA - byliście? 17.04.14, 12:38
      byłam tam z dziecmi , nie jest to znowu taki strasznie duży obiekt ale mając na uwadze atrakcje zewnętrzne z których o tej porze też skorzystacie można przeznaczyc kilka godzin. Uważam że cały dzień to jednak za dużo :)
    • jabolkn Re: TERMA BIAŁKA - byliście? 17.04.14, 14:57
      mnie sie lepiej podoba terma w Bukowinie
      ladniejszy widok za oknem
      • now.edi Re: TERMA BIAŁKA - byliście? 14.05.14, 11:33
        terma białka jest super moim zdaniem! zobacz na ich ofertę www.termabialka.pl/oferta/terma.html - jest raczej co robić!
    • kasie_nka1984 Re: TERMA BIAŁKA - byliście? 31.05.14, 18:26
      odwiedzilismy z druga polowka to miejsce i przyznaje, ze zrobilo to na nas duze wrazenie.
    • stepowy.82 Re: TERMA BIAŁKA - byliście? 03.06.14, 10:00
      Myślę, że warto przeznaczyć cały dzień na pobyt w tym miejscu. Jest tam mnóstwo atrakcji a po drugie jest to idealna miejsce na relaks. Piękne widoki, gorące wody i spokój :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka