Gość: x IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 12:44 co można robić w Zakopanem w lipcu? jakieś atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bruno Re: Zakopanem????? IP: 217.98.124.* 16.04.02, 20:17 Zależy co rozumiesz pod słowem - atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zakopanem????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 10:28 tak w ogóle to jestem ona. 30 osób mówiących tylko i wyłącznie w jęz. ang. i Zakopane. Co proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
agfa Re: Zakopanem????? 17.04.02, 11:49 Gość portalu: x napisał(a): > co można robić w Zakopanem w lipcu? jakieś atrakcje? Nie wiem, czy uznasz to za atrakcyjne, ale proponuję Ci, żebyś pochodził sobie po górach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpetus Re: Zakopanem????? IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 19.04.02, 10:50 Ja tez jestem takiego samego zdania. No w sumie jak jest sie juz w Zakopanem to tak troche glupio byloby nie pojsc w gory, bo widzisz to jest miejscowosc gorska, polozona bardzo blisko wysokich gor, powiedzialbym nawet, ze u podnoza gor. Odradzam kapiele morskie, o do najblizszego morza jest troche daleko, ale gory to inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zakopanem????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 08:16 ale wy jesteście konkretni!. a co jak mi się znudzi łażenie po górach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: Zakopanem????? IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 20.04.02, 12:40 Jak Ci sie znudzi chodzenie po gorach??? Proponuje zejsc w dolinke jakas. Albo wiesz, co? Moze pojedzcie sobie np. do Miedzyzdrojow - tam moze spotkacie jakas gwiazde. A wracajac do Zakopanego, to mozecie isc np. do teatru im. Witkacego, ale dla obcokrajowcow nie bedzie to chyba za duza atrakcja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zakopanem????? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:42 Jeśli można wtrącić się do tak ekscytującej dyskusji to jako biuro turystyczne proponuję zwiedzenie nie tylko skalnego podhala, ale i spisza - spływ przełomem Dunajca, jezioro czorsztyńskie, zamki w Czorsztynie i Niedzicy, kościół w Dębnie. Można też pojechać na Słowację - gdzie zwiedzić można przepiękne jaskinie, zamki, kasztele, parki narodowe - np. Słowacki Raj itd. W razie zainteresowania proszę o kontakt - butduet@duet-zakopane.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Zakopanem????? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.06.02, 14:45 Samo Zakopane? Obowiązkowo Galeria Władysława Hasiora. Na Słowacji dodałbym do tego co było omówione w innych postach: baseny termalne w miejscowości Vrbov, Zamek Orawski, Jaskinię Svobody i piwo Kelt bardzo popularne wśród polskich turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Zakopanem????? 26.06.02, 12:25 Gość portalu: x napisał(a): > co można robić w Zakopanem w lipcu? jakieś atrakcje? www.marywil.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś