kruszi 08.03.05, 11:45 Poszukuje namiarów na niedrogie noclegi w Szpindlerowym Młynie. Z góry dziękuję za wszelkie info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzena Re: Noclegi w Szpindlerowym Młynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:37 Możesz sobie niestety odpuścić, jeśli liczysz na tym forum na konkretne namiary. Też próbowałam znaleźć - bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Oto one: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:56 www.spindleruv-mlyn.cz/zima/ubytovani.php Dziwię się komentarzowi Marzeny - jesli pamięć mnie nie myli wyslalem jej ten sam link. To sa chyba prawie wszystkie glowne miejsca noclegowe w Spindlu, nie wiem, jak ona moze teraz powiedzieć, ze nie otrzymala zadnych info. Chyba, ze się mylę i tego jej nie podeslalem. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Oto one: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 07:19 Ten link miałam, bo żadna filozofia trafić na niego przez google. Tylko, że co z tego, skoro na 70-80% maili nie dostałam dopowiedzi, a ci, którzy już odpisali wołali ok. 1000 koron za nocleg z HB. Link linkiem, ale chyba pisałam że szukam namiaru na KONKRETNY pensjonat, gdzie można dogadać się nie tylko i wyłącznie po czesku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Ależ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:11 takie mniej więcej sa ceny w Spindlerowym (800-1200) i niewiele można na to poradzić. Ja gdy e-mailowalem dostalem odpowiedź na ok. 50% wyslanych. Taniej jest w Janskich Lazniach, ale stamtąd ok. 40 minut do Spidlerowego, choć w samych Lazniach też ładne trasy. Odpowiedz Link Zgłoś