Dodaj do ulubionych

Bieszczady na weekend majowy

21.03.05, 08:12
Cześć.
Poszukuję dobrego, sprawdzonego noclegu w Bieszczadach na początek maja.
Co możecie polecić?
Oto wymagania:
-ładna okolica
-przystępna cena
-na uboczu ale nie na zadupiu ;-)
-pokój z lazienką
-w Bieszczadach a nie na obrzeżach (Lesko odpada)

Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: malgosia Re: Bieszczady na weekend majowy IP: *.aster.pl 21.03.05, 13:56
      jeżeli potrzebujesz być w samym sercu Bieszczad (niecałe 3 godziny spaceru na
      Tarnice), to tylko hotel gorski w ustrzykach gornych. pzdr. M
      • Gość: kasiek Re: Bieszczady na weekend majowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:08
        zazdroszcze ci tego weekendu... ja zaraz po mam matury... i troche za daleko w
        bieszczady, ale juz po napisaniu wszystkich egzaminow nie ma na co czekac,
        zabieram namiot, kilku ludzi i na połoniny ruszamy.

ja hotelu dokłądnego nie podam, ale ustrzyki super miejsce wypadowe. wejdz na
        www.bieszczady.pl i tam poszperaj. na pewno znajdziesz
    • pawelec47 Re: Bieszczady na weekend majowy 22.03.05, 12:56
      bylem kiedys w hotelu gorskim w Wetlinie -to niby PTTK ale nieturystyczna
      atmosfera - wyciaganie kasy na kazdym kroku - nie polecam ale sa pokoje z
      lazienkami.
      • Gość: gość Re: Bieszczady na weekend majowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:09
        Wiesz, to ze obiekt jest PTTKowski nie jest rownoznaczne z tym, ze jest tam
        turystyczna atmosfera - Patrz np. Turbacz albo schroniska tatrzanskie.
        To dziala tez w druga strone - jezeli obiekt PTTKowski nie jest to nie znaczy,
        ze turystycznej atmosfery nie ma. ;)
        • Gość: mat Re: Bieszczady na weekend majowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:26
          ja polecam Wołkowyję-nad soliną-miła okolica-ceny około 15 zł za pokój i nie ma
          tłoku--same plusy:))pozdr
          • pirat_sasza Re: Bieszczady na weekend majowy 23.03.05, 06:30
            Może jakiś namar masz?
            • Gość: mat Re: Bieszczady na weekend majowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:11
              Proponuję przejść się tam po ulicy Słonecznej i popytać, tam każdy wynajmuje!-
              miejsca będą na bank!!tylko odradzam pytanie o nocleg w knajpie kużnia!jest tam
              strasznie pazerna baba!ostatni chciała mnie naciać 10 zł za namiot-a ja
              znalazłem za 3 zł!!!może zapytaj na teże ulicy pod nr 16.Tam byłem i jeszcze
              tam wrócę(pokój 2 osobowy 15 zł/o)pozdr
    • onusia1 Re: Bieszczady na weekend majowy 31.03.05, 23:24
      Suche Rzeki w Schronisku Ostoja
      republika.pl/baza_ostoja/ostoja.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka