fuks88 10.07.09, 12:36 Drodzy spacerowicze wiecie kto? dlaczego? po co? postawił to ogrodzenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikosy Re: pole koło świata książki 30.07.09, 20:54 Drogi forumowiczu wiemy. Ogrodzenie powstało bo to teren prywatny. Chciałbyś aby ktoś chodził po twojej działce, niszczył zasiane przez Ciebie zboże i pozwalał swoim psom robić to i owo, tu i ówdzie? Odpowiedz Link
milu2009 Re: pole koło świata książki 30.07.09, 22:18 drogi forumowiczu odpowiedz proszę na pytanie: w jakim celu zamykasz drzwi we włsnym domu / mieszkaniu ? ... bo jest to teren prywatny...! a teraz odpowiedz sobie sam na pytanie... i jeszcze jedno drogi forumowiczu (drodzy forumowicze)- częto widzę na Kabatach jak ludzie dziarsko idą przez pola tratując to co na nich rośnie (wszystkie ścieżki i drogi polne wydeptane do lasu to taki akceptowany (przez mieszkańców pobliskich osiedli) "wandalizm" - czy zastanowił się żę w ten sposób niszczy kogoś pracę ??? pozdrawiam "...warto czasem pomyśeć..." Odpowiedz Link
fuks88 Re: pole koło świata książki 17.08.09, 16:29 Drodzy frumowicze. Nie wiem czemu od razu mnie oceniacie, szufladkujecie i wsadzacie do jednego wora z innymi. Ja tylko jako szary spacerowicz kabacki przechadzałem się tamtędy na spacery po ścieżce i z ciekawości chciałem wiedzieć co się tam dzieje. Jakaś kolejna inwestycja czy coś podobnego?. Dzięki. Odpowiedz Link
milu2009 Re: pole koło świata książki 12.09.09, 10:16 fakt - trochę mnie poniosło , przepraszam... pozdrawiam ! Odpowiedz Link