Dodaj do ulubionych

Kwatery- Zakopane bez rezerwacji

17.06.05, 13:37
Czy może ktoś jechał w ciemno do Zakopanego?? Czy jest problem z kwaterami
czy bez problemu można załatwić coś na miejscu?? Pamiętam, że kilka lat temu
czekali na dworcu i zagadywali czy szuka się pokoju. Chodzi mi o termin od 21
lipca na ok 2 tygodnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: monika1 Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:49
      wiem, że tak zagadywali ale ceny pewnie o wiele droższe
      • Gość: Krzycho Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji IP: *.broker.com.pl 17.06.05, 16:56
        Hej! Ceny czy droższe to nie wiem, ale przypuszczam, że tak. Stoją zawsze
        każdego roku i sie normalnie biją tam na dworcu kto do kogo ma podejść :D
        Znajoma korzystała z ich usług raz to ...eh.... pierwsze dwa noclegi co im
        zaproponowali to straszyły (pojechali zobaczyć, ale zrezygnowali). W końcu jak
        się płaci te 30 zł bo tyle mniej więcej chcieli to coś powinni zaoferować
        porządnego. Jeżeli macie już ustalony termin to proponuję Wam poszukać po Necie
        kwater itp. Stron jest pełno. Ja Wam będę mógł dać namiary na noclegi na
        Gubałówce, w sumie Furmanowa za cenę 15 - 20 zł. Pozdro
    • Gość: e70 Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji IP: 213.216.74.* 26.06.05, 20:08
      korzystalam z osobu stajacej przy drodze i trafilam super!! ceny przystepne,
      blisko centrum, przy samym targu pod Gubalowka. teraz jezdze tylko tam. byli
      juz tam i moi znajomi i byli bardzo zadowoleni :)
      • bud8 Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji 27.06.05, 15:03
        Czy moglabys mi wyslac namiary na maila gazetowego?
        Z gory dziekuje.
      • Gość: asia Re: e70 IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:09
        byłabym wdzięczna za namiary na tą sprawdzoną kwaterę na priva asiarol@gazeta.pl
        acha i napisz ile płaciłaś

pozdrawiam
    • nnnowak Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji 29.06.05, 17:48
      Raczej unikaj wciskaczy dworcowych. Chyba, że w ostateczności.
      Polecam duży i zwykle niezatłoczony pensjonat w Kirach, u wylotu doliny
      Kościeliskiej, trzeba wsiąść w bus jadący na Krzeptówki / Buńdówki i wysiąść w
      Kirach przy sklepie, przejść jeszcze jakieś 100 m i skręcić w prawo w uliczkę
      wiodącą do urzędu gminy Kościelisko. Chałupka stoi następne 100m od szosy.
      Nocleg 20 zet, całkiem sympatycznie, ustronnie, świetlica, lodówka, czajniki na
      hollu. Miejsce bardzo dobre do łażenia po Zachodnich Tatrach, dolinach tatrzańskich.
      Pozdro
      NN
      • Gość: Aśka Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji IP: 62.233.195.* 29.06.05, 20:57
        A dlaczego unikać wciskaczy dworcowych? Ja nie uniknęłam i trafiłam bardzo
        dobrze i to od razu.
    • Gość: tom Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji IP: *.lnet.pl 29.06.05, 21:48
      Zawsze jeździmy w "ciemno" i zawsze mogliśmy przebierać w ofertach.
    • ernest221 Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji 30.06.05, 10:32
      pierwszym razem jak pojechaliśmy to już mieliśmy rezerwację, ale za drugim
      postanowiliśmy pojechac w ciemno i znaleźliśmy lepsze miejsce , tańsze i w
      ogóle......, polecam najpierw sprawdzenie kwatery niż w ciemno zamawiać. Teraz
      jedziemy już 3 raz do tego samego pensjonatu, jesteśmy bardzo zadowolni.
      • Gość: iit Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:24
        a może by tak od razu dać namiar na pewno dużo osób skorzysta???
        • Gość: lidia Re: Kwatery- Zakopane bez rezerwacji IP: *.76.classcom.pl 15.07.05, 17:47
          malo kto poda namaiar na swoja sprawdzona kwatere, bo potem wszyscy sie zwala i
          moze byc problem z pomieszczeniem wszystkich:) dlatego trzeba znalezc cosa dla
          siebie i siedziec cichutko;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka