Dodaj do ulubionych

Kemping w Bieszczadach

IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.05, 14:20
Poszukuję dobrego kempingu w Bieszczadach
Obserwuj wątek
    • dr_tusia Re: Kemping w Bieszczadach 19.07.05, 16:46
      Jest kilka campingow-pol namiotowych. Na "glownej" linii Cisna- Wetlina-
      Ustrzyki G. moge polecic cos, co utworzono za torami ciuchci w Wetlinie /jak
      szlak zolty na Rabia Skale skreca/- niby to baza namiotowa, ale mozna i swoj
      namiot rozbic i zanocowac taniutko na stryszku jednego drewnianego domku.
      Camping z prawdziwego zdarzeni ajest nieco bardziej w strone Cisnej- dawniej
      dom wycieczkowy PTTK i przy nim camping, teraz to sie jakos inaczej
      nazywa /"Piotrowa Polana"? poprawcie, jesli mi sie pomyrdalo ;)/. W Ustrzykach
      G. tez jest camping- tuz kolo szlaku czerwonego na Carynska. Warunki sanitarne
      kulturalne, ceny... hmmm- odpowiednie do warunkow.
      Nie wiem- kochani wspomozcie mnie pamiecia- cisnianska "Siekierezada" ma domki
      czy tylko namioty? Nie chce sciemnic, ale ja ja tylko z namiotow pamietam. Jest
      natomiast "Tramp"- takze w Cisnej, oni na pewno maja domki.
      Pozostaje jeszcze caming na Bialej Gorze w Sanoku- to oczywiscie jeszcze nie
      Bieszczady, ale warto spedzic tam chwilke przed ucieczka w glusze:)
      • Gość: Jaro Re: Kemping w Bieszczadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:06
        Przy PTTK istnieje dalej, blm tam w ub. roku i sobie chwale. Camping jest
        polozony tuz nad rzeczką Wetlinka. A Piotrowa Polana to odzielna sprawa. Lezy
        kilkaset metrow dalej w stronę Cisnej. Do tego można dorzucić camping w Górnej
        Wetlince.
        W okolicach Cisnej polecibym Studencką Bazę Noclegową w Łopience.
        A w Ustrzykach Górnych to tak jak napisała Tusia.
        Pomiędzy Połoninami Caryńską i Wetlińską znajdziesz pole namiotwe w Berehach
        Górnych.

Pozdrawiam
        Jaro
        <A href="http://www.odkryjbieszczady.pl">BieszCzadowy serwis</a>
        • Gość: Szarotka Re: Kemping w Bieszczadach IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.05, 09:09
          Czy chodzi o kemping przy Hotelu Górskim w Wetlinie?
          • dr_tusia Re: Kemping w Bieszczadach 20.07.05, 09:25
            Camping przy Hotelu Gorskim jest w Ustrzykach G. :)
            • Gość: Szarotka Re: Kemping w Bieszczadach IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.05, 10:06
              Autor: Gość: Jaro napisał
              --------------------------------------------------------------------------------
              Przy PTTK istnieje dalej, bylem tam w ub. roku i sobie chwale. Camping jest
              polozony tuz nad rzeczką Wetlinka. A Piotrowa Polana to odzielna sprawa.

• Gość: Szarotka Re: Kemping w Bieszczadach IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.05, 10:09
                Czy zdaniem Tusi chodziło o kemping w Ustrzykach G.? Nad Wetlinką?
                Wiem, że przy Hotelu Górskim w Wetlinie też można rozbijac namioty, więc
                pytałam o potwierdzenie tej konkretnej możliwości.
                • Gość: Jaro Re: Kemping w Bieszczadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:51
                  Hotel Gorski jest w UG. Nad Wetlinka jest camping przy PTTK w Wetlinie.

Pozdrawiam
                  Jaro
                  www.odkryjbieszczady.pl
                  • Gość: sky Re: Kemping w Bieszczadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 07:28
                    Hotel Górski jest również w Wetlinie.
                    • Gość: Szarotka Re: Kemping w Bieszczadach IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.05, 08:48
                      No właśnie. I myślę, że nie pozostaje mi nic innego, jak tam zadzwonić i
                      dowiedzieć sie o możliwość rozbicia namiotu.
                      • Gość: Sky Re: Kemping w Bieszczadach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:40
                        Można - 5zł postawienie namiotu + 5zł/osoba.
                      • matmichal Re: Kemping w Bieszczadach 21.07.05, 20:06
                        a ja polecam "tramp" w cisnej:) za 5,5 !!! pilnowany,jest codziennie ognisko ,
                        woda,możliwość wypożyczenia butli!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka