Gość: karausche IP: *.swidnica.mm.pl 26.07.05, 15:00 poszukuje sprawdzonego i niedrogiego pola namiotowego w okolicach zakopanego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Pole Namiotowe Na Podhalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:12 fajna wyszukiwarka przez mapkę na emeteor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Pole Namiotowe Na Podhalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:37 Ja niedawno wróciłam z Zakopanego,tez byłam pod namiotem,ale w Zakopanym.Na podwórku u jednej pani na ul Kasprowicza.Płaciłam 10 zł od osoby na dobe.Można było zjeść i wykąpać sie w piwnicy budynku,gdzie cała piwnica służyła namiotowiczom.Nawet komórki ładowały sie w nocy w tej piwnicy i nikt nic nikomu nie wziął.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Pole Namiotowe Na Podhalu IP: 217.153.16.* 27.07.05, 12:20 Wysiadając na dworcu PKP w zakopcu idziesz wzdłuż torów dosłownie 200m i jest pole namiotowe, cen nie znam, widziałem tylko że sa tam prysznice. Wszędzie blisko a ceny nie mam pojecia. KA Odpowiedz Link Zgłoś