Gość: aneta IP: *.telkab.pl 17.08.05, 18:19 którędy najlepiej do Wisły ? Przez Bielsko Białą i Szczyrk czy od Bielska na Ustroń ? Gdzie lepsza droga ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: Droga do Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:25 hehehe a skad pojedziesz? zalezy Ci tylko na czasie czy chcesz sie zatrzymac i cos zobaczyc? jaka pora,jakidzien? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Droga do Wisły IP: *.telkab.pl 17.08.05, 19:51 generalnie jadę z W-wy do Wisły docelowo. Chodzi o to zeby jak najszybciej być na miejscu . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Droga do Wisły IP: *.telkab.pl 17.08.05, 19:52 Acha,Jadę jutro od rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Droga do Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:20 Jesli chcesz najszybszego wariantu to : Wawa-Kce w Katowicach kieruj sie na Skoczów ( zjazd z drogi warszawskiej na a4 ) i jak wjedziesz na droge na skoczow to lecisz do samej Wisły. Nie daj zmylic sie kierunkowskazami na Cieszyn . Twedy polecisz przez Bielsko a odcinke Bielsko Cieszyn jest TRAGICZNIE ROZKOPANYYY. Uwazaj na fotoradary - od Radomska jest ich pare az do Skoczowa -( szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e70 Re: Droga do Wisły IP: 80.51.222.* 17.08.05, 21:19 dokladnie tak jak Adek napisal, jechalam roznymi wariantami niedawno i tak bedzie najszybciej :) pozdrawiam milego pobytu w Wisle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Droga do Wisły IP: *.telkab.pl 17.08.05, 22:50 Wielkie dzięki Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Droga do Wisły IP: *.telkab.pl 17.08.05, 22:55 Jeszcze mam 1 pytanie, bo patrzę tu na mapę - czyli z Katowic na A4 w prawo i potem przez Żory na Skoczów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Droga do Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:39 Owszem. Jak sie spoznisz z zjazdem to nie denerwuj sie , bedzie jeszcze pare inych np - Mikolow,Zory pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko01 Re: Droga do Wisły IP: *.chello.pl 10.09.05, 10:37 Dziś dotarłam do tego wątku, zbyt późno a szkoda. Cenne wskazówki uszły mojej uwadze i wjechaliśmy wymytym samochodem na trasę B-B do Cieszyna i zanim osiągnęliśmy zjazd do Wisły nasz pojazd zamienił się w zakurzony brudas! Uwagi Adka pomimo upływu czasu nadal aktualne! Odpowiedz Link Zgłoś