Dodaj do ulubionych

Gołębiewski w Wiśle.

IP: *.chello.pl 28.08.05, 21:31
Czy ktoś zna ten obiekt i może podzielić się wrażeniami?
Czekam na sugestie i podpowiedzi z waszej strony.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Gołębiewski w Wiśle. IP: *.chello.pl 28.08.05, 22:27
      Co prawda w Wiśle nie byłam ale w Gołębiewskim w Mikołajkach. Jest drogo (jak
      dla mnie) ale bardzo ładnie, miła obsługa, jest wszystko co potrzeba.
      • Gość: holka Gołębiewski w Wiśle ... brzydal ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:47
        Nie powinno się wydawać pozwoleń na stawianie takich maszkaronów w górach ale
        czegóż się nie robi dla kasy.
        • maga67 Re: Gołębiewski w Wiśle ... brzydal ;-) 29.08.05, 08:26
          Podpisuję się pod tym z całą rodziną. Zupełnie nie pasuje do otoczenia. Szpeci
          Wisłę. Widać go nawet z Czantorii.
          • Gość: pytanko01 Re: Gołębiewski w Wiśle ... IP: *.chello.pl 29.08.05, 09:39
            Ma to swoją dobrą stronę dla przyjezdnych: nie mogą się zgubić będąc jego gośćmi.
            • Gość: Adek Re: Gołębiewski w Wiśle ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:43
              chyba , ze w nim sie z zgubią -))
        • Gość: beata Re: Gołębiewski w Wiśle ... brzydal ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:05
          czy aby na pewno ma pozwolenie????
          też głośno o tym było
    • reniferek1 Re: Gołębiewski w Wiśle. 29.08.05, 15:48
      W Gołebiewskim w Wiśle byłam w tym roku i dwa lata temu. Dwa lata temu hotel
      był pustawy, nowiutki, przyjazdny. W tym roku w połowie sierpnia wszystkie
      pokoje były zajęte, co wiązało się z tłumami w Tropikanie (kolejki do jakuzzi i
      na zjeżdżalnie, brak wolnych szafek basenowych) oraz przepychankami w stołówce.
      Zaledwie trzy małe windy powodowały, że ciężko było dostać się na wyższe
      piętra. Po tygodniowym pobycie byłam zmęczona tłumem.
      • Gość: pytanko01 Re: Gołębiewski w Wiśle. IP: *.chello.pl 10.09.05, 10:26
        Dobra wiadomość dla ciebie: budują kolejną windę czyli czwartą!
        • Gość: pytanko01 Re: Pożar? IP: *.chello.pl 26.09.05, 09:53
          Czy słyszeliście lub czytaliście o tym wydarzeniu? Do mnie wiadomości dotarły
          "pocztą pantoflową".
    • Gość: Edyta Re: Gołębiewski w Wiśle. IP: 213.155.168.* 29.08.05, 17:12
      Witam:)
      Uf bylam tam 3 razy :) i jest super tylko 1 - to ze ostatnio ful Rosyjskich
      saidow tam gosci :( ale po zatym czysto, personel mily jedzienie pyszne do
      wyboru .
      Kompleks basenow fajowy .Polecam:)))) moj syna ma lat 7 i tylko tam chce
      jechac jak wakcje .
    • Gość: pytanko01 Re: Gołębiewski w Wiśle. IP: *.chello.pl 29.08.05, 18:52
      Wybierając się we wrześniu mam nadzieję,że rodzin z dziećmi będzie mniej niż w
      czasie wakacji. Natomiast lubię chodzić szlakami a okolice Wisły słyną z tras
      różnych stopni trudności. Czy wieczorem przyjemnie jest spędzić czas w Nocnym
      Klubie biorąc pod uwagę pewne zmęczenie po dniu pełnym "trudu", w zasadzie mam
      pytanie na czym polega ten Klub? To jest dancing czy coś mniej zobowiązującego
      od stroju wieczorowego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka