Gość: pytanko01 IP: *.chello.pl 28.08.05, 21:31 Czy ktoś zna ten obiekt i może podzielić się wrażeniami? Czekam na sugestie i podpowiedzi z waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Gołębiewski w Wiśle. IP: *.chello.pl 28.08.05, 22:27 Co prawda w Wiśle nie byłam ale w Gołębiewskim w Mikołajkach. Jest drogo (jak dla mnie) ale bardzo ładnie, miła obsługa, jest wszystko co potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holka Gołębiewski w Wiśle ... brzydal ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:47 Nie powinno się wydawać pozwoleń na stawianie takich maszkaronów w górach ale czegóż się nie robi dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
maga67 Re: Gołębiewski w Wiśle ... brzydal ;-) 29.08.05, 08:26 Podpisuję się pod tym z całą rodziną. Zupełnie nie pasuje do otoczenia. Szpeci Wisłę. Widać go nawet z Czantorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko01 Re: Gołębiewski w Wiśle ... IP: *.chello.pl 29.08.05, 09:39 Ma to swoją dobrą stronę dla przyjezdnych: nie mogą się zgubić będąc jego gośćmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Gołębiewski w Wiśle ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:43 chyba , ze w nim sie z zgubią -)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Gołębiewski w Wiśle ... brzydal ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:05 czy aby na pewno ma pozwolenie???? też głośno o tym było Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Gołębiewski w Wiśle. 29.08.05, 15:48 W Gołebiewskim w Wiśle byłam w tym roku i dwa lata temu. Dwa lata temu hotel był pustawy, nowiutki, przyjazdny. W tym roku w połowie sierpnia wszystkie pokoje były zajęte, co wiązało się z tłumami w Tropikanie (kolejki do jakuzzi i na zjeżdżalnie, brak wolnych szafek basenowych) oraz przepychankami w stołówce. Zaledwie trzy małe windy powodowały, że ciężko było dostać się na wyższe piętra. Po tygodniowym pobycie byłam zmęczona tłumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko01 Re: Gołębiewski w Wiśle. IP: *.chello.pl 10.09.05, 10:26 Dobra wiadomość dla ciebie: budują kolejną windę czyli czwartą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko01 Re: Pożar? IP: *.chello.pl 26.09.05, 09:53 Czy słyszeliście lub czytaliście o tym wydarzeniu? Do mnie wiadomości dotarły "pocztą pantoflową". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Gołębiewski w Wiśle. IP: 213.155.168.* 29.08.05, 17:12 Witam:) Uf bylam tam 3 razy :) i jest super tylko 1 - to ze ostatnio ful Rosyjskich saidow tam gosci :( ale po zatym czysto, personel mily jedzienie pyszne do wyboru . Kompleks basenow fajowy .Polecam:)))) moj syna ma lat 7 i tylko tam chce jechac jak wakcje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko01 Re: Gołębiewski w Wiśle. IP: *.chello.pl 29.08.05, 18:52 Wybierając się we wrześniu mam nadzieję,że rodzin z dziećmi będzie mniej niż w czasie wakacji. Natomiast lubię chodzić szlakami a okolice Wisły słyną z tras różnych stopni trudności. Czy wieczorem przyjemnie jest spędzić czas w Nocnym Klubie biorąc pod uwagę pewne zmęczenie po dniu pełnym "trudu", w zasadzie mam pytanie na czym polega ten Klub? To jest dancing czy coś mniej zobowiązującego od stroju wieczorowego? Odpowiedz Link Zgłoś