Gość: mala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:50 ile wczesniej trzeba zamawiac nocleg w tym schronisku (2 osoby). podloga raczej odpada gdyz nie chcemy (nie mamy)nosic spiworow, karimat itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olav_zerrickh Re: nocleg w murowancu 20.07.06, 12:57 oj, najwczesniej, jak sie da....w sezonie czasem i o podłoge ciezko - dla pocieszenia, na podloge tez jakies koce, czy takie rzeczy dadzą :D Najlepsze rozwiazanie zadzwonic do nich od razu...a jeżeli da sie to zmienic, to zamiast do murowanca polecam do piatki - duzo lepszy klimat :D Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 Re: nocleg w murowancu 20.07.06, 20:48 rok temu podłogi nawet nie było , a sk..... powiedział o 22.00 ,że nocleg w zakopcu najszybciej znajdziemy ... no i wyszło najlepiej jak mogło , nocleg w kosówce nieopodal schronu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 Re: nocleg w murowancu 20.07.06, 20:52 jeszcze dodam , ze ludzie spali na kamiennej posadzce pod kiblem , przy wejściu , nz schodach , a jadalnio-knajpa , z drewnianą podłogą stała zamknięta , pusciutka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: nocleg w murowancu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:36 Nas kiedyś też wyprosili póżnym wieczorem z Murowańca. W żadnym innym polskim tatrzańskim schronisku nie spotkałam się z taką sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: nocleg w murowancu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:15 dzwonilam -juz dawno nie ma rezerwacji :((( zostajew nam powrot do zakopanego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: nocleg w murowancu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:59 A to w sezonie mozna w Murowancu rezerwowac?? zdawalo mi sie, ze absolutnie nie, ale moze to tylko dotyczy jakiejs puli miejsc. Jedyny sposob to wczesne wyjscie, tak aby w schronisku byc po 8, rezerwacja, wycieczka i powrot do schroniska. Ja tak robilam. Ale juz sie tym miejscem (i walka o nocleg) nacieszylam ;-). Ostatnio bezproblemowo zrobilam wczesniej rezerwacje w Ornaku, a na miejscu okazalo sie, ze pokoj mam praktycznie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_z_poczty Re: nocleg w murowancu 25.07.06, 17:01 duzo ludzi rezerwuje ale tez duzo ludzi rezygnuje wydaje mi sie ze wszytsko zalezy od szczescia ja zawsze melduje sie w schronisku ok 14 i zawsze mialem wyrko nie wiem czy to szczesce czy przypadek a co do telefonicznej rezerwacji tozawsze pwiedza ze nie ma miejsc wieczorem tez nie bedzie miejsc wedlug mnie najlepiej przyjsc ok 14 zostawic plecak na wyrku i wyjsc dalej ja tak zawsze robie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: nocleg w murowancu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:23 bylam pod murowancem w sobote rano ok 9 i ktos w poblizu mowil ze wolne sa jeszcze tylko 2 miejsca :) Ja w kazdym razie tym razem mialam rezerwacje w Ornaku, wiec bezstresowo* udalam sie tam ;-) *kto byl to wowczas w tych okolicach zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: nocleg w murowancu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 01:11 To facet, ktory przyjmuje rezerwacje wprowadzil mnie w blad (celowo?). Powiedzial zebym byla tego dnia kiedy bede chciala nocowac o 10.00 rano a wtedy powinno sie znalezc wolne lozko- a tu czytam ze o 9.00 juz nie ma...:( Odpowiedz Link Zgłoś