Gość: freshia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 07:54 może ktoś z Was się orientuje, czy w Bukowinie Tatrzańskiej jest kawiarnia internetowa? pytam i pytam na różnych forach i nic :( a sprawa mniej błaha niż możnaby sądzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ho Re: Bukowina - help! IP: *.chello.pl 09.02.03, 22:00 2 lata temu była w hotelu Rysy Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Bukowina - help! 13.02.03, 05:19 Od 1993 jeżdżę do Bukowiny Tatrzańskiej i szczerze Ci powiem, że nie widziałem tam kawiarenki internetowej. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Bukowina - help! 13.02.03, 16:03 Jeszcze raz piszę do Freshi. Akurat dzisiaj dzwoniłem do Bukowiny, do "moich" gospodarzy i pytałem m. in. o kawiarenkę int. Dostałem informację, że jest na Olczańskim Wierchu - ale numeru nia znają. Ponoć od niedawna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Bukowina - help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 21:14 Wlasnie wrocilam z Bukowiny. Jest kawiarenka mniej wiecej vis a vis osrodka Roztoka, troche w glebi, po stronie wyciagow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Bukowina - help! IP: *.magma-net.pl 23.06.03, 21:48 Może ktoś z tej kawiarenki da jakiś namiar na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś