Gość: arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:10 czy ktoś tam nocował? jaką macie opinię na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malgosia Re: hotel górski_ustrzyki IP: *.aster.pl 08.08.06, 12:20 byłam tam kilka lat temu (4-5? nie pamiętam). pokoiki są bardzo małe, w dwuosobowym, jak się wniesie bagaże, to już nie ma za bardzo jak się obrócić. ale łazienki czyste i nowe, generalnie obiekt dość zadbany. nie ma jednak co narzekać na mizerię powierzchni, jak się na cały dzień idzie w góry (o ile, rzecz jasna, dopisze pogoda). i co najważniejsze - bardzo dobra, "domowa" kuchnia. śniadania (szwedzki stół) bardzo obfite, nigdy nie zjadłam tyle jagód, co własnie w czasie tych wakacji (wiadomo, środek parku narodowego, jagody po prostu się kosi ...). mają parking, miejsce na ognisko, a największa "atrakcją" jest mikroskopijnej wielkości basenik (kryty). w czasie dwutygodniowych wakacji nie mieliśmy jednak czasu, żeby go odwiedzić, więc nie wiem, jaki jest naprawdę. podstawową zaletą hotelu jest to, że stoi na skraju Ustrzyk, daleko od "centrum handlowo-rozrywkowego", więc jest raczej cicho i spokojnie. reasumując - to raczej porządny dom wypoczynkowy niż hotel. cena może lekko zawyżona (ale naprawdę nieznacznie, wg mnie). miłe, przytulne miejsce, doskonałe jako ośrodek wypadkowy w góry - wszędzie blisko! i chyba za to właśnie trzeba zapłacić. polecem. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: hotel górski_ustrzyki IP: 193.0.242.* 08.08.06, 16:30 świetnie, dzięki. na różnych forach znalazłem tyle samo pozytywnych co i negatywnych wypowiedzi więc sam już nie wiem. i jeszcze jedno, a czy możesz coś powiedzieć na temat domków kampingowych w tym osodku? a jak nie Ty to może jakiś inny życzliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: hotel górski_ustrzyki IP: *.aster.pl 08.08.06, 16:44 niestety, na temat domków nic nie mogę powiedzieć, bo mieszkałam w "budynku głównym" i do domków jakoś nigdy się nie zapędziałam. prawdę mówiąc, dopiero pod koniec pobytu zauważyłam, że są :0 - taka ze mnie gapa... myślę, że jeżeli nie oczekujesz od tego hotelu niczego więcej niż: - ciepłego łóżka z czystą pościelą (ale nie adamaszkową czy atłasową), - ciepłej wody w kranie i brodzika, do którego nie strach włożyć nogę, - dobrego, zwyczajnego jedzenia, które nie ma charakteru stricte "restauracyjnego" - olej do smażenia jest świeży, a na talerzu nie będzie się rzucać w oczy przede wszystkim monstrualne garnirowanie, - dwóch, max trzech programów w telewizji, to można tam bez obaw jechać, jeżeli jest się dorosłym człowiekiem i zamierza się spędzać czas głównie na chodzeniu po górach. natomiast trochę zastanowiałabym się, gdybym miała tam jechać z małym dzieckiem. dlatego moja córka pojedzie tam dopiero za parę lat ;). pzdr, M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: hotel górski_ustrzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:25 dziękuję bardzo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś