Dodaj do ulubionych

chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400zl

14.08.06, 22:54
j.w.

poprzednio kupilem salomony, wytrzymaly 6 lat, a uzywalem ich rowniez do
chodzenia nie tylko w gorach , jesien zima itd
Obserwuj wątek
    • Gość: pyra Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.crowley.pl 15.08.06, 16:46
      damskie czy meskie, jaki rozmiar i jakiej firmy
      • Gość: Wrecekrzepki Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 17:10
        I jeszcze jaki model?
        • rotstein Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z 15.08.06, 20:29
          meskie , rozmiar 42, a jesli chodzi o model i marke, to wlasnie czekam
          na wasze propozycje

dzieki
          • Gość: KA Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.chomiczowka.waw.pl 16.08.06, 22:54
            Idź na Krupówki do sklepu Hanzela "U Teresy" za 325 zl kupisz buty z licowanej
            skóry na Vibrm Bifida (mam drugi sezon i jestem zadowolony)
            KA
            • Gość: zdeb Bardzo madra rada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:21
              Albo alernatywnie - kup sztandarowy model Wojasa za 399 PLN. Po prostu
              rewelacja! Daj spokoj z tym dalekowschodnim syfem (tam szyja wiekszosc tzw.
              gorskich butow). Naprawde dobre to pieniadz ok. 700 PLN. Wszystkich co znam, co
              kupili gorskie buty Wojasa sa super zadowoleni. Hanzel moze byc - maja wiecej
              gorskich modeli, ale ich buty nie sa tak wycyzelowane, tak pieknie wykonczone
              jak Wojasa. Ale jak najbardziej je tez warto kupic.
              • Gość: monik Re: Bardzo madra rada! IP: 81.210.115.* 17.08.06, 09:18
                reichle, trezeta, kefas, karrimor (ale jak uda ci sie znaleźć jeszcze ta na
                gore)
                pozdr
              • Gość: KA Re: Bardzo madra rada! IP: *.chomiczowka.waw.pl 17.08.06, 10:32
                Wojas ma podeszwy do D... i ceny wyższe.
                KA
    • Gość: mj Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:07
      www.ngt.pl
      poczytaj sobie
      • Gość: jacek Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:27
        Ja kupiłem ostatnio buty trezeta i jestem zadowolony, do tegojeszcze fajne
        skarpeteczki i bedzie ok.
        Polecam
        silva.pl/sklep/product_info.php?cPath=5&products_id=215
        • dr_diesel Tylko Salomon! 14.02.07, 08:38
          Od 13 lat jestem zagorzałym użytkownikiem Salomona. Plecak, odzież, a zaczęło
          się od butów. Najpierw Exentrc Neige Blue- półbuty -rewelacyjny model. Potem 2
          pary górskich.

1 model Guide 5 - tzw. paralotniarskie, sznurowane, plastikowa cholewka,
          zasuwany wierzch na suwak. Rewelacja. Od 1996 roku służą bezawaryjnie, lecz
          protektora już prawie nie ma. Jesień, zima co najmniej 3-4 miesiące w roku +
          góry! Szkoda że już takich nie robią , kupiłbym w ciemno jeszcze jedne.

2 model używam od 1997 Super Guide 7 - półskorupy, najlepszy wg. mnie model to
          turystyki zimowej, bardzo wygodne, goretex, sztywna podeszwa do automatów,
          mocna cholewka. Jeszcze 10 lat wytrzymają.

Co ciekawe kupując w 1996 roku Guide 5 kupiłem je bez przekonania. Oglądałem
          scarpy, asolo, boreale i inne buty od 360 do 580 pln a kupiłem najtańsze
          salomony, tak na próbę... dałem 208 pln w Sklepie na Mazowieckiej w Wawie. Już
          chyba tego sklepu nie ma!

Tylko Salomon. Pozdrawiam.
          • detroit podobno najlepszy Miendl 20.02.07, 09:04
            W ostatnim numerze npm jest reklama Miendla, tzn. promocja ich butów za jedyne 369 zł. może cie to zainteresuje.
    • pillage00000 Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z 22.02.07, 14:41
      Witam,
      polecam Lafuma, 299pln w promocji z 349 w Poznaniu, od spodu Vibram, membrana z
      Gore texu. Polecam
      • ankebies Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z 23.02.07, 14:58
        nie jest problemem rzucenie nazwami kilku marek, ale przeciez to nic nie daje..

najpierw warto się zastanowić - pop co te buty? czy w góry wysokie czy niższe?
        czy na lato? czy od wiosny do jesieni? czy na śnieg też? na na długie wypady pod
        namiot czy na spacer w okolicach Gubałówki?

ja polecam buty z jednego kawałka skórki, jak najmniej szwów, elastyczna,
        niezbyt twarda podeszwa i jakaś membranka (choć do membranek mam sceptyczne
        podejście), która ma ponoć oddychać..

takie butki sprawdzą się, gdy mokro i zimno (np. mokry śnieg), ale dadzą radę
        też w lecie..

jeśli planujesz tylko jednodniowe wypady, to lepsze będa lżejsze butki, np. z
        gore-texowymi wstawkami..

ja mam la sportivy, bardzo sobie je chwalę, przede wszystkim z tego względu, że
        niezmiernie wygodne.. aż dziw, że po 10-12 godzinach chodzenia w nich, nie chce
        się ich od razu ściągać..

wygoda - to najważniejsze i jako pierwsze weź pod uwagę, nie wierz sprzedawcy,
        że but się dopasuje.. bo owszem, on sie dopasuje do stopy, ale to dopasowywanie
        może trwać i trwać ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka