rotstein 14.08.06, 22:54 j.w. poprzednio kupilem salomony, wytrzymaly 6 lat, a uzywalem ich rowniez do chodzenia nie tylko w gorach , jesien zima itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyra Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.crowley.pl 15.08.06, 16:46 damskie czy meskie, jaki rozmiar i jakiej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 17:10 I jeszcze jaki model? Odpowiedz Link Zgłoś
rotstein Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z 15.08.06, 20:29 meskie , rozmiar 42, a jesli chodzi o model i marke, to wlasnie czekam na wasze propozycje dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.chomiczowka.waw.pl 16.08.06, 22:54 Idź na Krupówki do sklepu Hanzela "U Teresy" za 325 zl kupisz buty z licowanej skóry na Vibrm Bifida (mam drugi sezon i jestem zadowolony) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeb Bardzo madra rada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:21 Albo alernatywnie - kup sztandarowy model Wojasa za 399 PLN. Po prostu rewelacja! Daj spokoj z tym dalekowschodnim syfem (tam szyja wiekszosc tzw. gorskich butow). Naprawde dobre to pieniadz ok. 700 PLN. Wszystkich co znam, co kupili gorskie buty Wojasa sa super zadowoleni. Hanzel moze byc - maja wiecej gorskich modeli, ale ich buty nie sa tak wycyzelowane, tak pieknie wykonczone jak Wojasa. Ale jak najbardziej je tez warto kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Bardzo madra rada! IP: 81.210.115.* 17.08.06, 09:18 reichle, trezeta, kefas, karrimor (ale jak uda ci sie znaleźć jeszcze ta na gore) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Bardzo madra rada! IP: *.chomiczowka.waw.pl 17.08.06, 10:32 Wojas ma podeszwy do D... i ceny wyższe. KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:07 www.ngt.pl poczytaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:27 Ja kupiłem ostatnio buty trezeta i jestem zadowolony, do tegojeszcze fajne skarpeteczki i bedzie ok. Polecam silva.pl/sklep/product_info.php?cPath=5&products_id=215 Odpowiedz Link Zgłoś
dr_diesel Tylko Salomon! 14.02.07, 08:38 Od 13 lat jestem zagorzałym użytkownikiem Salomona. Plecak, odzież, a zaczęło się od butów. Najpierw Exentrc Neige Blue- półbuty -rewelacyjny model. Potem 2 pary górskich. 1 model Guide 5 - tzw. paralotniarskie, sznurowane, plastikowa cholewka, zasuwany wierzch na suwak. Rewelacja. Od 1996 roku służą bezawaryjnie, lecz protektora już prawie nie ma. Jesień, zima co najmniej 3-4 miesiące w roku + góry! Szkoda że już takich nie robią , kupiłbym w ciemno jeszcze jedne. 2 model używam od 1997 Super Guide 7 - półskorupy, najlepszy wg. mnie model to turystyki zimowej, bardzo wygodne, goretex, sztywna podeszwa do automatów, mocna cholewka. Jeszcze 10 lat wytrzymają. Co ciekawe kupując w 1996 roku Guide 5 kupiłem je bez przekonania. Oglądałem scarpy, asolo, boreale i inne buty od 360 do 580 pln a kupiłem najtańsze salomony, tak na próbę... dałem 208 pln w Sklepie na Mazowieckiej w Wawie. Już chyba tego sklepu nie ma! Tylko Salomon. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
detroit podobno najlepszy Miendl 20.02.07, 09:04 W ostatnim numerze npm jest reklama Miendla, tzn. promocja ich butów za jedyne 369 zł. może cie to zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pillage00000 Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z 22.02.07, 14:41 Witam, polecam Lafuma, 299pln w promocji z 349 w Poznaniu, od spodu Vibram, membrana z Gore texu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ankebies Re: chce kupic dobre buty w tatry w cenie do 400z 23.02.07, 14:58 nie jest problemem rzucenie nazwami kilku marek, ale przeciez to nic nie daje.. najpierw warto się zastanowić - pop co te buty? czy w góry wysokie czy niższe? czy na lato? czy od wiosny do jesieni? czy na śnieg też? na na długie wypady pod namiot czy na spacer w okolicach Gubałówki? ja polecam buty z jednego kawałka skórki, jak najmniej szwów, elastyczna, niezbyt twarda podeszwa i jakaś membranka (choć do membranek mam sceptyczne podejście), która ma ponoć oddychać.. takie butki sprawdzą się, gdy mokro i zimno (np. mokry śnieg), ale dadzą radę też w lecie.. jeśli planujesz tylko jednodniowe wypady, to lepsze będa lżejsze butki, np. z gore-texowymi wstawkami.. ja mam la sportivy, bardzo sobie je chwalę, przede wszystkim z tego względu, że niezmiernie wygodne.. aż dziw, że po 10-12 godzinach chodzenia w nich, nie chce się ich od razu ściągać.. wygoda - to najważniejsze i jako pierwsze weź pod uwagę, nie wierz sprzedawcy, że but się dopasuje.. bo owszem, on sie dopasuje do stopy, ale to dopasowywanie może trwać i trwać ;) Odpowiedz Link Zgłoś