Dodaj do ulubionych

Kije trekingowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:50
Przymierzam się do zakupu kijów trekingowych. Czy ktoś może mi poradzić jakiej firmy sa najlepsze i na co patrzeć przy zakupie. Będąc w sklepach znalazłem kije firmy Fizan i Milo. Czy to są dobre kije? Za wszelkie wskazówki i porady serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Kije trekingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:53
      Z własnego (i moich przyjaciół) doświadczenia, z całym przekonaniem polecam
      kijki marki "KOHLA". Są wprawdzie względnie drogie, lecz bardzo solidne. A w
      przypadku uszkodzenia jednego z elementów można go dokupić osobno, nie trzeba
      wymieniać całego kija.
      Pozdrawiam serdecznie!
      Kuba :)
      • Gość: opty Re: Kije trekingowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:51
        ja mam Hi-Mountain i też są dobre:)
    • Gość: mala Re: Kije trekingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=197&w=45513649&a=45513649
    • Gość: Krzychu Re: Kije trekingowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:48
      Serdecznie dziękuję za wyrażanie opinii i dzielenie się radami. Ja najprawdopodobniej zdecyduje się na Fizany. Aha, Kubo, dziękuję za poradę, ale takie kije jak narazie nie są mi potrzebne i jak narazie nie są na moją kieszeń. Życzę Ci kolejnych udanych wypraw.
      • Gość: m. Re: Kije trekingowe IP: *.devs.futuro.pl 28.09.06, 17:43
        www.ngt.pl
      • leoleo fizan 30.09.06, 12:47
        pamiętaj o grocie widiowym!
        leoleo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka