Dodaj do ulubionych

Zakopane z 4-latkiem

10.01.07, 09:52
Jedziemy 12.01 na kilka dni do Zakopanego, może ktoś był ze swoją pociechą i może nam polecić kilka ciekawych miejsc które zainteresują małego. Dzięki
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: Zakopane z 4-latkiem 10.01.07, 16:07
      Dla niego wszystko bedzie ciekawe! Moze to Ci trochę pomoze, a na miejscu
      Biuro Promocji Miasta afisze rozwiesza.:

www.discoverzakopane.com/informacje.htm
      • billy.the.kid Re: Zakopane z 4-latkiem 10.01.07, 16:11
        biały[mocno przybrudzony] miś i łowcarek na krupówkach.
        • weekenda Re: Zakopane z 4-latkiem 10.01.07, 22:38
          zimą... w Zakopanem... z 4-latkiem... przychylam sie do Billego.

Chyba, że Młody smiga na nartach (znam takie smyki, znam) albo poszukacie górki
          z sankami.

Albo pokusicie się np. na spacerek z sankami do schroniska na Ornaku albo na
          Chochołowskiej.

To Wy wiecie co możecie (czytaj: jakie macie siły i mozliwości) i co chcecie
          zbaczyć.
    • mami7 Re: Zakopane z 4-latkiem 11.01.07, 00:11
      Rok temu mojego 4 latka zachwyciła jazda na nartach. Polecam spróbowac, o ile warunki pozwolą.
      Moje dziecko nie lubi pieszych wycieczek, więc niestety nie pochodzilismy zbytnio i nie polecę nic szczególnego. W zeszłym roku było tyle sniegu, że Młody jeździł na nartach, albo w pobliżu kwatery tworzył budowle śnieżne.
      Miły moze być wypad na Gubałówkę (bo kolejka) i Kasprowy, szczególnie ten drugi zrobił na moim dziecku dość duże wrażenie.
      • aga379 Re: Zakopane z 4-latkiem 11.01.07, 08:46
        Bardzo dziekuję za wszystkie odpowiedzi.
        W zeszłym roku byliśmy też w Zakopcu o tej samej porze roku, ale było dużo śniegu więc mały uczył się jeździć na nartach i był zadowolony. W tym roku liczymy się z brakiem śniegu i pieszymi wycieczkami. Napewno coś wymyślimy ciekawego. Opiszę po powrocie. DZIĘKI
        • art.waldek Re: Zakopane z 4-latkiem 13.01.07, 16:16
          Ja z rodzinką i dzieciakami jeżdżę do Willi Atelier w Zakopcu, nigdy się tam
          nie zawiodłem i naprawdę wspaniałe warunki. willaatelier@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka