are.1 09.08.09, 01:22 Witam!! Jak teraz wyglada sytuacja z praca sezonowa przy Tatrach? Da sie ja znalezc i poszukuja ludzi do pracy? Najbardziej interesuja mnie schroniska itp., ale w sumie wszystko z Zakopanym mogloby byc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moszczeniczanka Re: Praca przy Tatrach? 17.08.09, 16:17 w restauracjach na Krupówkach na pewno sie coś znajdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Praca przy Tatrach? 17.08.09, 16:56 Bo ja wiem... Najpierw chcialbym, zeby powiedzial mi to ktos, kto po prostu tam byl i wdzial. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_i20 Re: Praca przy Tatrach? 17.08.09, 19:26 Zobacz na forum portalu "e gory", tam widziałem takie ogłoszenia lub wypowiedzi na forum szukających pracowników w schroniskach. Nie wiem, czy akurat w samych Tatrach, ale rozumiem Ciebie, pewnie fajnie tak spędzić rok albo i więcej czasu. Jak masz wykształcenie np. kucharza albo inne podobne przydające się w praktyce i jesteś zdrowy, to może Ci się uda. Ja bym jeszcze proponował Ci wysywanie maili do samych schronisk. Opracuj jakieś fajne CV i list motywacyjny, wyważony, spokojny, pokazujący Twoją miłość do gór i ciekawość i służenie pomocą ludziom, a może jakiegoś gospodarza schroniska przekonasz do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_i20 Re: Praca przy Tatrach? 17.08.09, 20:09 Przepraszam ale z mojego loginu wypowiedział sie mój kuzyn, dlatego inna forma wypowiedzi. Zapomniałam sie wylogować. Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Praca przy Tatrach? 17.08.09, 20:40 To wszystko juz dawno zrobione, ale te schroniska nierzadko nie maja nawet maili. Naprawde potrzebuje pogadac z kims, kto byl ns miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Praca przy Tatrach? 19.08.09, 20:40 Zawsze można wysłać list normalną pocztą. 23. Odpowiedz Link Zgłoś