doomi 20.01.06, 22:33 ...zabierz ciepłe galotki i baw się dobrze. Tylko nie wiem jak my tu bez Ciebie wytrzymamy tydzień na forum DDDD I pozdrowionka dla całej familiiiiiiiii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
111majka Re: Majka, miłego nartowania... 20.01.06, 23:33 Doomi, spokojnie, jeszcze sobie siedzę w ciepłym domku przy mruczącym komputerku. Jadę dopiero w poniedziałek, akurat jak w góry dotrą te pierońskie mrozy A jak ja wytrzymam bez Was? Wy tutaj się rozmnażacie, jest Was (to znaczy Nas) na forum coraz więcej, a ja tam będę samiutka. Na tym mrozie, w tym wietrze, w śnieżycy..... Matko, aż mi się zimno zrobiło.... Odpowiedz Link
kubek stopy wody pod szusem 20.01.06, 23:36 to chyba jakoś inaczej idzie? A ja życzę sobie cieplejszej pogody! Dla Majki niż jest u nas Odpowiedz Link
111majka Re: stopy wody pod szusem 20.01.06, 23:39 Dzięki kubek, ale straszne zagadki piszesz. (To dzisiaj już tak do końca będziesz?) Życzysz SOBIE cieplejszej pogody, czy DLA MNIE? A może rzeczywiście życzysz sobie dla mnie tylko ja taka małorozumna jestem? Odpowiedz Link
doomi Re: stopy wody pod szusem 20.01.06, 23:55 Kubek myśli globalnie a nie lokalnie ;D Odpowiedz Link
111majka Re: Majka, miłego nartowania... 22.01.06, 20:17 Spakowałam ciepłe galotki i liczę na wspaniałą zabawę. Już napisałam w innym wątku co myślę o ludziach, którzy nie muszą, a wychodzą z domu w taką pogodę A jeszcze na nartach w górach jeździłam... matko.... ze 20 lat temu. Chyba mi odbiło na stare lata.... To będzie wyjazd taki raczej ekstremalny. Może wrócę... Odpowiedz Link
76karolka Re: Majka, miłego nartowania... 22.01.06, 20:33 jak nagle zobaczysz wielkiego, rozdziawionego polamanca to moge to byc ja Odpowiedz Link
111majka Re: Majka, miłego nartowania... 22.01.06, 20:56 Ok, będę wypatrywać Ale mój wzrok tak daleko nie sięga, ja będę w Szczyrku. Odpowiedz Link
111majka Re: Majka, miłego nartowania... 23.01.06, 00:51 Doomi, teraz już pora, żeby powiedzieć - "dzięki doomi". Zabawa będzie na pewno ekstremalna, pomyślę sobie o Was czasem na stoku))) A Wy sobie forumujcie jak najmilej, rozwijajcie nowe i stare wątki, zgarniajcie nowych forumowiczów i też korzystajcie ze śniegu. Ile będę miała czytania jak wrócę, aż miło pomyśleć )))) No To Pa.... Odpowiedz Link