Dodaj do ulubionych

Lech Wałęsa i jego... Seat

IP: *.tktelekom.pl 14.09.09, 16:03
Ale garniak chyba dorzucili..

P.S. nie chce tym nikogo obrazic.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: 94.254.138.* 14.09.09, 16:11
      Ja też tak chce :)
    • Gość: gosciu Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: *.acn.waw.pl 14.09.09, 16:22
      nie była by to reklama gdybyście o tym nie napisali, a że napisaliście to zrobiliście reklamę - nie seat tylko gazeta.pl
    • Gość: szpecjalist Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: 213.76.182.* 14.09.09, 16:36
      "Debiut w klasie wyższej" ten Pan się pomylił - przecież nie było żadnego debiutu Seata w klasie wyższej. Coś mnie ominęło? Bo to, że niby exeo to klasa wyższa wykluczyłem na początku - nikt przecież takim fantastą nie jest.
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 17:57
      Moze i troche konrowersyjny pomysł....
      ale miło by było gdyby poszczególne marki nagradzały "ludzi z zasługami"...a niech mają...
      bo teraz byle burak z kasą moze sobie kupic kazde auto, a prawdziwie wartosciowe jednostki nierzadko klepią biedę (w przypadku Wałesy to raczej nie działa)
      kiedys Ferrari miało taka politykę selekcji klientów...trza by wrócić do tej praktyki...
      Aston , Porshe...sie zaczną "sprzedawać" a to jest zła droga..niemoralna :)
    • Gość: ehehehehe Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 19:53

BOLEK i jego seat - ExeLOLEK
    • mzyo Re: Lech Wałęsa i jego... Seat 14.09.09, 22:04
      1. Ja nie rozumiem dlaczego wszyscy czepiają się tak tego Seata tzn tego że bazuje na A4? Sam bym kupił dziś nowego W124 e500 bo to są wspaniałe auta.

2. Fragment o mniej zamożnych klientach jako targecie też jest nie trafiony-mniej zamożni nie kupią auta za 80 tys.

3. Reklama nie reklama należy mu się! jak Kaczyńskim Trybunał Stanu. Moim zdaniem za jego rolę powinien mieć emeryturę powiększoną o premię za zasługi czy coś w tym stylu.
    • mzyo Re: Lech Wałęsa i jego... Seat 14.09.09, 22:07
      ehehehe życzę CI żebyś wreszcie rozbił się tym [dżipem] rodziców i przestał zajmować czymś co i tak CIę przerasta-myśleniem.
    • Gość: :-) Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: *.chello.pl 14.09.09, 22:36
      szerokiej drogi nowym samochodem :-)
    • Gość: berdys Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: *.multimo.pl 15.09.09, 15:17
      jezdzilem wersja 200 KM i ta 102 (?) KM i powiem , ze to przyzwoity samochodzik. Slabszy silnik jest ok, ale tylko dla ludzi o mocnych nerwach :) CHociaz miarowa jazda na autostradzie bardzo dobrze mu wychodzi. Gorzej ze zbieraniem sie do wyprzedzania. No ale jest ! 120-130 KM na to auto to minimum. Dlatego zawsze dziwil mnie silniczek w skodzie- 1.4. Moja kosiarka ma 20 KM .... a ta skoda... szkoda gadac :)
    • Gość: very Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: 213.134.179.* 15.09.09, 20:24
      i bardzo dobrze, do Exeo mnie to nie zachęci ale marka Seat jest OK ;) Leonik by mi bardzo pasował :) Wszystkiego najlepszego dla pana Wałęsy :)
    • Gość: jacek Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 02:14
      Seat nie robi nic złego: lansuje się, jak może. Wałęsa się prostytuuje, jak może. Wolałbym, żeby najsłynniejszy żyjący Polak wiedział, co to znaczy "rozmieniać się na drobne".
    • Gość: Gość Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 12:46
      Milionowy krok ? A przypadkiem nie milowy ???
    • Gość: karol Re: Lech Wałęsa i jego... Seat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 13:44
      W starym Audi A4 są klamki starego typu [żaluzyjne], takie jak w Exeo
      ciekawe że w nowym Audi klamki już zmieniono .
      Wniosek z tego że Exeo to samochód 8-letni .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka