Dodaj do ulubionych

Aston Martin w Polsce

15.09.09, 15:54
1.I mam uwierzyć, że ktoś kupi Astona w Polsce jeżeli może go kupić za granicą taniej? Moim zdaniem bardziej znaczące jest powstanie serwisu autoryzowanego przy tym salonie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Aston Martin w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 17:28
      Bardzo się cieszę że w końcu to zrobią, bo ja już mam model DBS i do tej pory musiałem robić przeglądy w Niemczech co było bardzo męczące, choć z drugiej strony, nie wiem czy powierzę serwis mojego autka polskim mechanikom, chyba że będą to najlepsi z najlepszych! Prawdę mówiąc ceny za to auto tutaj będą kosmiczne...
    • Gość: staszek Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 17:29
      Wsiadam do mojego passata 1.9 tdi - i wszystkie martiny łykam jak martini he he he
    • Gość: gość Re: Aston Martin w Polsce IP: *.176.rev.vline.pl 15.09.09, 20:25
      "Niema drugiej marki na świecie,"
      NIE MA pisze się osobno.
    • Gość: hopeman Re: Aston Martin w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 20:27
      tee.. staszek. Schowaj się swoim autem dla ludu gdzieś na zaścianku. Tu jest temat o autach dla elity, stary marzycielu
    • Gość: johnuuuu Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 23:32
      Faktycznie będę miał polew, jak te auta np w Niemczech będą tańsze w zakupie i serwisowaniu, będzie to jeszcze jeden dowód, ze drożyzna w Polsce to dzieło dystrybutorów i hurtowników.
    • Gość: Daniel Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 23:44
      Jak kupujesz auta pokroju Martina to rozterki o jakieś 60 tys. zł są śmieszne. Jeśli stać Cię na takiego DBS'a za ponad milion to masz to gdzieś. Zapewne jednak i tak większość kupi je za granicą taniej, a będą je serwisować u nas.
    • Gość: gosc Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 00:15
      z pomocą firmy Kuzaj Dream Cars spełnia motoryzacyjne marzenia. no proszę was jak by tylko oni mieli w ofercie lambo. żal.
    • Gość: bogaty_chamski_pol Re: Aston Martin w Polsce IP: *.zabrze.net.pl 16.09.09, 05:11
      ja swoim fordem mustang łykam to wasze martini bez problemu
    • Gość: Rudi Re: Aston Martin w Polsce IP: 87.205.146.* 16.09.09, 08:46
      ehh.. czesiu czesi..wsi z chłopa nie wypędzisz, nawet nie umiesz odeminić przez przypadek nazwy samochodu, a próbujesz Wszystkim wmówić, że go masz... dziesięcio-centymetrowego pytonga masz !!!!!
    • Gość: Tiger Re: Aston Martin w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 09:04
      A czy te salony sponsorują budowę dróg? Czy też takim astonem można jeździć p zakupie tylko wokół salonu :-)
    • Gość: Zenon Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 10:34
      A ja mam modeo 2.0 tdci i nic nie łykam
    • Gość: Franc Ferdinand Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 11:38
      Wyobrażam sobie pierwszą przejażdzkę Astonem za bańkę w Krakowie...200 na liczniku, w lewo, w prawo, mijamy skodę fabię LPG po lewej, Golfa 1 GTi sports edition po prawej .... a tu nagle je*bbbb studzienka......, albo w warszawie ... 200 na liczniku... tniemy zakręt, wyprzedzamy Dewoo Tico po lewej, audi 80 po lewej.....a tu nagle górka zientarskiego i je*bbbbb w przęsło mostu....

ehhh za dużo stresu...nawet jak się ma tą bańkę....
    • Gość: bartt Re: Aston Martin w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 17:48
      a przedstawicielstwo Bentleya? to tez przeciez jest ekskluzywna marka.

@Franc Ferdinand chyba miałeś na myśli filar, przęsło jest oparte na filarach ;)
    • Gość: bartt Re: Aston Martin w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 17:50
      nie doczytałem ;) cofam tekst o bentleyu.
    • Gość: Wombat Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 09:21
      Aston (Rapide lub V12 Vantage) jest moim największym motoryzacyjnym marzeniem z gatunku tych nierealnych ;-) Póki co, pocieszam się, że moim Clio I, rocznik '92, łykam dowolnego Astona... na parkingu przy szukaniu miejsca :-P
    • Gość: vol Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 22:20
      ganiam motocyklem łykam was wszystkich :P
    • Gość: mbs Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 16:37
      @vol: ciekawe, we wrzesniu jadac do wrocławia widzialem wlasnie takich 2 lykaczy na scigaczach, ktorych lyknal SL65 AMG. Chyba jednak nie wszystkich lykacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka