mzyo 15.09.09, 15:54 1.I mam uwierzyć, że ktoś kupi Astona w Polsce jeżeli może go kupić za granicą taniej? Moim zdaniem bardziej znaczące jest powstanie serwisu autoryzowanego przy tym salonie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gosc Re: Aston Martin w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 17:28 Bardzo się cieszę że w końcu to zrobią, bo ja już mam model DBS i do tej pory musiałem robić przeglądy w Niemczech co było bardzo męczące, choć z drugiej strony, nie wiem czy powierzę serwis mojego autka polskim mechanikom, chyba że będą to najlepsi z najlepszych! Prawdę mówiąc ceny za to auto tutaj będą kosmiczne... Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 17:29 Wsiadam do mojego passata 1.9 tdi - i wszystkie martiny łykam jak martini he he he Link Zgłoś
Gość: gość Re: Aston Martin w Polsce IP: *.176.rev.vline.pl 15.09.09, 20:25 "Niema drugiej marki na świecie," NIE MA pisze się osobno. Link Zgłoś
Gość: hopeman Re: Aston Martin w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 20:27 tee.. staszek. Schowaj się swoim autem dla ludu gdzieś na zaścianku. Tu jest temat o autach dla elity, stary marzycielu Link Zgłoś
Gość: johnuuuu Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 23:32 Faktycznie będę miał polew, jak te auta np w Niemczech będą tańsze w zakupie i serwisowaniu, będzie to jeszcze jeden dowód, ze drożyzna w Polsce to dzieło dystrybutorów i hurtowników. Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 23:44 Jak kupujesz auta pokroju Martina to rozterki o jakieś 60 tys. zł są śmieszne. Jeśli stać Cię na takiego DBS'a za ponad milion to masz to gdzieś. Zapewne jednak i tak większość kupi je za granicą taniej, a będą je serwisować u nas. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 00:15 z pomocą firmy Kuzaj Dream Cars spełnia motoryzacyjne marzenia. no proszę was jak by tylko oni mieli w ofercie lambo. żal. Link Zgłoś
Gość: bogaty_chamski_pol Re: Aston Martin w Polsce IP: *.zabrze.net.pl 16.09.09, 05:11 ja swoim fordem mustang łykam to wasze martini bez problemu Link Zgłoś
Gość: Rudi Re: Aston Martin w Polsce IP: 87.205.146.* 16.09.09, 08:46 ehh.. czesiu czesi..wsi z chłopa nie wypędzisz, nawet nie umiesz odeminić przez przypadek nazwy samochodu, a próbujesz Wszystkim wmówić, że go masz... dziesięcio-centymetrowego pytonga masz !!!!! Link Zgłoś
Gość: Tiger Re: Aston Martin w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 09:04 A czy te salony sponsorują budowę dróg? Czy też takim astonem można jeździć p zakupie tylko wokół salonu :-) Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 10:34 A ja mam modeo 2.0 tdci i nic nie łykam Link Zgłoś
Gość: Franc Ferdinand Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 11:38 Wyobrażam sobie pierwszą przejażdzkę Astonem za bańkę w Krakowie...200 na liczniku, w lewo, w prawo, mijamy skodę fabię LPG po lewej, Golfa 1 GTi sports edition po prawej .... a tu nagle je*bbbb studzienka......, albo w warszawie ... 200 na liczniku... tniemy zakręt, wyprzedzamy Dewoo Tico po lewej, audi 80 po lewej.....a tu nagle górka zientarskiego i je*bbbbb w przęsło mostu.... ehhh za dużo stresu...nawet jak się ma tą bańkę.... Link Zgłoś
Gość: bartt Re: Aston Martin w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 17:48 a przedstawicielstwo Bentleya? to tez przeciez jest ekskluzywna marka. @Franc Ferdinand chyba miałeś na myśli filar, przęsło jest oparte na filarach ;) Link Zgłoś
Gość: bartt Re: Aston Martin w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 17:50 nie doczytałem ;) cofam tekst o bentleyu. Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 09:21 Aston (Rapide lub V12 Vantage) jest moim największym motoryzacyjnym marzeniem z gatunku tych nierealnych ;-) Póki co, pocieszam się, że moim Clio I, rocznik '92, łykam dowolnego Astona... na parkingu przy szukaniu miejsca :-P Link Zgłoś
Gość: vol Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 22:20 ganiam motocyklem łykam was wszystkich :P Link Zgłoś
Gość: mbs Re: Aston Martin w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 16:37 @vol: ciekawe, we wrzesniu jadac do wrocławia widzialem wlasnie takich 2 lykaczy na scigaczach, ktorych lyknal SL65 AMG. Chyba jednak nie wszystkich lykacie. Link Zgłoś