daniel.jed 11.10.09, 00:03 Mam pytanko, do którego zjazdu w kierunku Poznania od Łodzi, A2 jest bezpłatna? Czy to prawda że po wjechaniu na płatny odcinek można jeszcze zjechać na pierwszym zjeździe nie płacąc? Z góry dzięki za info. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kompressor Re: Bezpłatna A2. 11.10.09, 00:12 daniel.jed napisał: > Mam pytanko, do którego zjazdu w kierunku Poznania od Łodzi, A2 jest > bezpłatna? Czy to prawda że po wjechaniu na płatny odcinek można > jeszcze zjechać na pierwszym zjeździe nie płacąc? Z góry dzięki za > info. Znajdz strone A2 i tam masz mapke z dokladnie oznaczonymi i opisanami odcinkami tej trasy, w tym od ktorego momentu zaczyna sie czesc płatna. Link Zgłoś
celicaman Re: Bezpłatna A2. 11.10.09, 09:48 > Czy to prawda że po wjechaniu na płatny odcinek można > jeszcze zjechać na pierwszym zjeździe nie płacąc? Tak, zjeżdżasz jazdem na Golinę i jedziesz dawną trasą poznańską przez Wrześnię, Swarzędz. Możesz wrócić na autostradę w Słupcy, ale że węzeł Wrzesnia jest rozgrzebany to nie masz już mozliwosci z niej uciec przezd następną opłatą. Link Zgłoś
iberia.pl Re: Bezpłatna A2. 11.10.09, 11:27 www.autostrada-a2.pl/ nie stac cie to jedz oplotkami. Link Zgłoś
kilovolt Re: Bezpłatna A2. 11.10.09, 15:44 A jaki jest adres strony autostrady A2 od Konina do Strykowa i dalszego planowanego odcinka bo nie mogę nijak znaleźć? Podany link mimo, że ma w nazwie autostrada-a2 to obejmuje jedynie odcinek wielkopolski. Link Zgłoś
zimnokrwisty Re: Bezpłatna A2. 12.10.09, 09:57 > A jaki jest adres strony autostrady A2 od Konina do Strykowa nie ma takiej strony. To jest państwowa autostrada i nikt sobie takimi duperelami jak strony internetowe głowy nie zawraca. > i dalszego planowanego odcinka bo nie mogę nijak znaleźć? Tu mozesz cos znaleźć: kprm.gov.pl/060726-1.pdf > Podany link > mimo, że ma w nazwie autostrada-a2 to obejmuje jedynie odcinek > wielkopolski. Bo to jest strona Autostrady Wielkopolskiej (fragment A2) Link Zgłoś
kilovolt Re: Bezpłatna A2. 13.10.09, 22:40 I o to chodzi, to jest strona Autostrady Wielkopolskiej czyli tylko wielkopolskiego odcinka A-2, a ten kończy się w Koninie. Ja natomiast ciekaw jestem kiedy i jakie zostaną wprowadzone opłaty na odcinku do Strykowa. Link Zgłoś