29.01.04, 19:57
www.quattroruote.it/auto/mondoauto/attualita/visualizza_articolo.cfm?codice=25302

Premiera w Genewie. Podoba mi się.
Obserwuj wątek
    • sympatico.ca Re: Nowe A6 29.01.04, 20:35
      greenblack napisał:
      > Podoba mi się.

A kogo to obchodzi psycholu?
    • cracovian lepszy od twojego Wartburga? 29.01.04, 20:43
      moze za 25 lat sobie go kupisz?
      • Gość: Adek Re: lepszy od twojego Wartburga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 20:49
        Jednym słowem jestescie zgryxliwi:(((
        • cracovian Re: lepszy od twojego Wartburga? 29.01.04, 20:53
          przynajmniej nie jestesmy tak wulgarni jak ten czarny osobnik. Poszedl by
          spowrotem do swojej nory i dalby sobie spokuj na tym forum, ale padlina nie
          chce lezec...
          • Gość: Szymi Ignorancja kwitnie - typowe schorzenie polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 21:26
            za to ty jestes "sola" tego forum

przy twojej znajomosci motoryzacji i wiedzy ktora czerpiesz tylko z
            amerykanskich stron o samochodach "for dummies" to mozesz startowac w
            konkurencji na najwiekszego ignoranta

lepiej posprzeczaj sie z kolegami ktory samochod "ma wiecej na liczniku"
            bedzwale

o twoim koledze henio vel cos tam to nie ma co pisac - przypadek do szpitala
            psychiatrycznego
            • cracovian Nadal Mazdy nie mozesz przezyc??? 29.01.04, 21:38
              Zamknalbys swoja brudna jadaczke wreszcie. Mialem wiecej samochodow przez
              ostatnie dziesiec lat niz ty i twoi potomkowie wlacznie beda mieli w swoim
              calym zasranym zyciu.

Przebieduj fakt, ze mnie roznica miedzy Xedos 6 i 9 gowno obchodzi i przestan
              wreszcie sie slinic jak stara dziwka.
              • Gość: Szymi Re: Nadal Mazdy nie mozesz przezyc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 21:47
                za duzo piszesz o biedowaniu i tym na co kogo stac.

tacy co duzo maja wogle o tym nie mowia i na odwrot - wiec sadzic raczej nalezy
                ze ci sie w zyciu nie powiodlo i jestes z tego powodu bardzo sfrustrowany

swoja droga dziwie sie. jak sie komus nie powodzi w tak liberalnych i dobrze
                rzadzonych krajach jak usa i kanada to znaczy ze jest strasznie ograniczony
                albo leniwy

jednym slowem jestes durniem albo leserem

• cracovian Re: Nadal Mazdy nie mozesz przezyc??? 29.01.04, 21:52
                  Ciezko sie pracuje przy tych azbestach, to fakt.

Ale ty jestes cep... hehe
                • sympatico.ca Re: Nadal Mazdy nie mozesz przezyc??? 29.01.04, 22:40
                  Gość portalu: Szymi napisał(a):
                  > jednym slowem jestes durniem albo leserem

A ty jestes cwokiem - mitomanem,ktory jeszcze niedawno pisal,ze jezdzil BMW
                  730D z 1996 roku,ale najlepsze bylo to ze takiej beemki wtedy nie
                  produkowano,hehehe!
                  • cracovian Re: Nadal Mazdy nie mozesz przezyc??? 29.01.04, 22:51
                    Niech sobie jezdzi czym chce, nawet tramwajem - czepia sie dziwka mnie, bo mnie
                    tak dobrze zna :-) nie moze przezyc, ze sedesy znal rzeczywiscie lepiej ode
                    mnie. Tak sie super tutaj sedes 9 sprzedawal, ze na zlomowisku w europie
                    wszystko wyladowalo.

dobrze, ze takich frajerow tutaj nie ma (no troche jest np. w Chicago), ale to
                    wszystko wymrze naturalna smiercia albo wypieprzy ich immigration spowrotem do
                    komunistycznej nory.
                    • sympatico.ca Re: Nadal Mazdy nie mozesz przezyc??? 29.01.04, 23:03
                      Szymi to stary przydupas GB,tam gdzie ten to i tamten,jak GB powie ze gowno to
                      on tez,jak GB powie miod to on tez,przez ostatni miesiac byl malo widoczny,moze
                      skonczyla mu sie neostrada co ja pewnie wzial w promocji za darmo na miesiac w
                      ramach testu,hehe!
                      • cracovian Re: Nadal Mazdy nie mozesz przezyc??? 29.01.04, 23:11
                        Najlepiej jesli po prostu im tutaj juz podziekujemy. Na forum swoje myslisz, ze
                        wreszcie wtedy pojda?

kurna...znowu te azbesty zaczynaja mi cuchnac - czas do roboty.
                      • cracovian dwa zakompleksione dupki 29.01.04, 23:21
                        bron boze jestes zza oceanu i cos masz przeciwko ich pierdoleniu -
                        automatycznie Pollack i azbestowy nieudacznik (czy aby strony oceanu im sie nie
                        pomylily?). Glupie, proste chamidla zdane na wyzyski rzadu ex-komuchow i
                        prostakow. To niestety boli i po czesci ich rozumiem...
                        • niknejm Re: dwa zakompleksione dupki 30.01.04, 00:10
                          cracovian napisał:

> bron boze jestes zza oceanu i cos masz przeciwko ich pierdoleniu -
                          > automatycznie Pollack i azbestowy nieudacznik (czy aby strony oceanu im sie
                          > nie
                          > pomylily?). Glupie, proste chamidla zdane na wyzyski rzadu ex-komuchow i
                          > prostakow. To niestety boli i po czesci ich rozumiem...

Cracovian, proszę Cię, przestań pleść banialuki i skup się na tematyce
                          motoryzacyjnej (to jest forum Auto-Moto, pamiętasz?). Do spółki z Heniusiem
                          (piękne duo, nie ma co, a właściwie trio, bo Heniuś ma rozszczepienie jaźni)
                          naprodukowaliście tylko w tym wątku 2 tony spamu. W ostatnim okresie w ogóle
                          nie da się Ciebie czytać, produkujesz tylko zaczepki i obelgi. Szkoda gadać...

Pzdr
                          Niknejm
                          • cracovian sorry niknejm 30.01.04, 00:50
                            sorry niknejm - wiem ze boli, ale do nikogo wiecej sie nie przyczepie. Nie
                            wiadomo po co i na co jeden zrobil ze mnie Pollacka za granicom, a drugi
                            amatora nieudacznika (dodaj troche wulgaryzmu tutaj)

Tym dwom scierwom zalezy tak strasznie na ich wlasnej reputacji tutaj, wiec im
                            po prostu pomoge...

niknejm napisał:

> cracovian napisał:
                            >
                            > > bron boze jestes zza oceanu i cos masz przeciwko ich pierdoleniu -
                            > > automatycznie Pollack i azbestowy nieudacznik (czy aby strony oceanu im si
                            > e
                            > > nie
                            > > pomylily?). Glupie, proste chamidla zdane na wyzyski rzadu ex-komuchow i
                            > > prostakow. To niestety boli i po czesci ich rozumiem...
                            >
                            > Cracovian, proszę Cię, przestań pleść banialuki i skup się na tematyce
                            > motoryzacyjnej (to jest forum Auto-Moto, pamiętasz?). Do spółki z Heniusiem
                            > (piękne duo, nie ma co, a właściwie trio, bo Heniuś ma rozszczepienie jaźni)
                            > naprodukowaliście tylko w tym wątku 2 tony spamu. W ostatnim okresie w ogóle
                            > nie da się Ciebie czytać, produkujesz tylko zaczepki i obelgi. Szkoda
                            gadać...
                            >
                            > Pzdr
                            > Niknejm
    • niknejm Re: Nowe A6 30.01.04, 00:12
      > Podoba mi się.

Owszem fajny. W pierwszym momencie pomyślałem "A8?" :-)
      Tylko ten przód... Nie najgorszy, ale poprzedni był lepszy.

Pzdr
      Niknejm
    • dreaded88 Silniki 30.01.04, 18:20
      Na razie mają ponoć być:

2.4 V6, 170 KM
      3.0 V6, 220 KM
      3.2 V6 FSI, 240-250 KM
      4.2 V8, 335 KM
      2.0 R4 TDI, 140 KM
      2.7 V6 TDI, 190 KM
      3.0 V6 TDI, 225 KM

Później zamiast 3.0 ma wejść 2.8 FSI, 210 KM. Może się pojawić 4.0 V8 TDI, a w
      RS6 V10 z Gallardo.
      Co ciekawe, najmniejszym benzynowcem byłby 2.4, czyli chyba na model podstawowy
      kreowany jest 2.0 TDI.
      • greenblack Re: Silniki 30.01.04, 18:24
        Najmniejszym benzynowcem, choć nie wiem, czy najsłabszym, będzie chyba
        doładowane 2.0 FTI.

Pozdrawiam
        • Gość: Szymi Re: Silniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 18:30
          > Najmniejszym benzynowcem, choć nie wiem, czy najsłabszym, będzie chyba
          > doładowane 2.0 FTI.

widze ze nareszcie firmy zaczynaja wkladac doladowanie do benzyn (jak wczesniej
          w diesle) dzieki czemu zniknie przewaga momentu obrotowego diesli nad benzyna
          przy tej samej pojemnosci na niskich obrotach

jaka moc tego 2.0 FTI ????
          • greenblack Re: Silniki 30.01.04, 18:34
            Gość portalu: Szymi napisał(a):

> jaka moc tego 2.0 FTI ????

Co najmniej 180 KM w wersji soft. W Golfie GTI ma mieć 200 KM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka