Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sonda dotycząca stringów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:16
    Witam jestem ciekawy opinii pań:)
    Ktore stringi wedlug Was, są ladniejsze, bardziej zmyslowe, które wolałybyście
    dostać, co o nich myślicie:)

Link 1 czarne : img15.allegro.pl/photos/oryginal/57/5724/572487/57248714
    Link 2 białe : img03.allegro.pl/photos/oryginal/58/5842/584272/58427207

Zamierzam kupić jedne z nich mojej wybrance serca, mojemu Kochaniu:) i
    wolalbym wiedziec co mysli o tych krojach "srednia krajowa" kobiet ;)
    Z gory dziekuje i pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • cezar8 Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 01:40
        Ja osobiscie wybieram biale.
      • Gość: karra Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 03:15
        ja rowniez
      • Gość: gal Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 03:21
        szczerze mowiac to mysle ze lepiej bys zrobil gdybys sie wybral do jakiegos
        markowego sklepu i tam wybral cos konkretnego
      • loszka_psycho Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 09:53
        Szczerze to nie bardzo podobają mi się obie pary. jest naprawde duży wybór
        bielizny tego rodzaju, która jest elegancka i seksowna. Poszukaj lepiej!!!
      • konim691 Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 10:22
        Jesli ona ma w nich przed toba paradowac:Dto wybieram czarne:Di tak sa
        ladniejsze, biale jak dla mnei wygladaja jak zwykle gatki:Dpozdr
        • Gość: aaaaaaa21 Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:05
          zdecydowanie czarne
      • anulka_22 Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 10:23
        wybralabym czarne,bardziej nadaja sie na prezent dla Kochania:) biale sa
        troszke "dziecinne"
      • Gość: Ivre Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.07.05, 13:42
        Czarne lepsze :)
      • Gość: ninti Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:06
        Mi się bardziej podoba komplet czarny bo jest sexowny i zmysłowy, fajne
        wykonczenie majteczek. Ten bym chciała dostac :p
        • Gość: Ell Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:16
          Podobają mi się białe stringi. Moim zdaniem są delikatniejsze, bardziej
          subtelne, ślicznie wykończone.Pozdrawiam.
          • Gość: Daytrader Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:37
            Dzieki wszystkim za odpowiedzi:), tak myślalem ze zdania będą podzielone,
            ponieważ obie sztuki są bardzo ładne chociaż zupełnie inne. Moja Ukochana
            posiada podobne majteczki do tych czarnych, co by świadczyło że takie podchodzą
            pod jej gust, ale moze lepszym pomysłem było by kupienie takich ktorych jeszcze
            nie ma. Moge jeszcze dodać że posiada dluga spudnice z siateczki, kolor hmm
            bardzo blady rozowy, dlatego to przewaza na strone bialych stringow, poniewaz
            czarne beda za bardzo widoczne;). Jeszcze raz dzieki i czekam na wiecej glosow,
            aby sonda byla bardziej rzetelna.
            Pozdrawiam
            .::Daytrader::.
            • Gość: :P Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:46
              a może posiada też inne ubrania i wtedy to nie problem?
              • Gość: mysza19 Re: Sonda dotycząca stringów IP: 83.17.225.* 23.07.05, 15:49
                kurcze obie pary sa sliczne.. trudny wybor... ale jednak czarne sa bardziej
                zmyslowe.... moim zdaniem.. :)

Pzdr, Julia
      • zettrzy Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 15:57
        gdzie te czasy kiedy Kochaniu kupowalo sie drogie perfumy i diamenty...
        wspolczuje wam mlode dziewczyny ze nie macie juz takich mezczyzn... ja bym
        wywalila na twarz apsztyfikanta gdyby mi usilowal dac w prezencie majtki
        (natomiast byloby dosc zabawnie pojsc razem do jakiegos fancy-shmancy butiku i
        razem cos takiego wybierac, przymierzac, i ten tego, ale wydaje mi sie ze na to
        trzeba troche wyobrazni a ta tez jakby w zaniku)
        • Gość: Daytrader Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:38
          Chcialbym zaznaczyć, że jest to tylko "przedprezent" :), Moja "Wladczyni serca"
          jest obecnie w Grecji, ja tam niedlugo do niej dojade (nastepnego dnia po moim
          przyjezdzie sa jej urodziny), nie moge zabrac głownego prezentu ponieważ jest za
          !!DUŻY!!.......;), dlatego ów prezent dam jej juz po powrocie do Polski, Stringi
          to Tylko taki uroczy dodatek, wiem ze troche banalny oraz naduzyty jako tzw.
          "pomysl na prezent", ale nie chce przybyc tam z niczym. Wiadomo, że drogie
          perfumy to dobra rzecz, ale moim zdaniem ten rodzaj podarunku takze jest juz
          zbytnio zuzyty, a pozatym skad mam wiedziec czy dany zapach spodobalby sie mojej
          wybrance....
          • zettrzy Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 16:43
            a skad wiesz ze majtki ja zachwyca? to jest zreszta tez prezent totalnie
            oklepany, bardziej chyba niz perfumy
            moja uwaga nie dotyczyla tych konkretnych stringow, tylko ogolnych przemian w
            podejsciu do wielu spraw zycia - tak jakbysmy byli poza garbkiem i zaczynali
            droge w dol
            • Gość: triumph Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:52
              no a myslisz ze bardziej oklepane sa w prezencie stringi co je wymyslili z 50
              lat temu gora czy diament ktory jest wieczny??:P i wiecznie sie diamenty
              dawalo:P a pozatym nie wiesz co mowisz a mowisz glupoty bo jak chlopak co ma 20
              lat ma dac dziewczynie diament?:O ogolnie zla przemiana to tylko to ze sie
              bierze za kupowanie na internecie a sie wstydzi do markowego sklepu wybrac:D
              • zettrzy Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 17:32
                Gość portalu: triumph napisał(a):

> no a myslisz ze bardziej oklepane sa w prezencie stringi co je wymyslili z 50
                > lat temu gora czy diament ktory jest wieczny??:P i wiecznie sie diamenty
                > dawalo:P a pozatym nie wiesz co mowisz a mowisz glupoty bo jak chlopak co ma 20
                >
                > lat ma dac dziewczynie diament?:O ogolnie zla przemiana to tylko to ze sie
                > bierze za kupowanie na internecie a sie wstydzi do markowego sklepu wybrac:D

cytowany tekst to kolejny przejaw tego zjazdu w dol, o ktorym mowie w swoim poscie
          • anulka_22 Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 16:52
            glupio by bylo dostac taki prezent od faceta, ktorego dopiero co poznalam.
            sama dostalam od mojego chlopaka komplet ladnej bielizny (odwazyl sie na to po
            3 latach znajomosci:) )i sprawil mi tym wielka przyjemnosc.
            wieksza, niz gdybym dostala np. perfumy, ktorych mam duzo i niestety pewnie
            wywietrzeja zanim je zuzyje (gwiazdory sie nie porozumialy:) )
        • cezar8 Re: Sonda dotycząca stringów 24.07.05, 18:04
          Moj mezczyzna podarowal mi 3 miesiace temu 3 brylanty. oprocz tego dostaje
          perfumy, tusze do rzes, cienie do powiek! Zna moj gust i zawsze trafia w 10-
          tke!
          • Gość: lol Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:16
            cezar brzmi jak imie faceta... pewnie byles na paradzie rownosci skoro dostales
            od swojego mezczyzny brylanty... ale mniejsza o to bo pewnie Twoj facet facecie
            ma wiecej niz 20 lat i kaske na to zeby kupowac brylanty i tusze zeby Cie
            chociaz po czesci do płci pieknej upodobnic:P
            • cezar8 Re: Sonda dotycząca stringów 26.07.05, 02:09
              moja droga nick wybierasz jaki sobie chcesz a brylanty sa zareczynowe. Ni
              ezwidze powodu zeby Ci si espowiadac ale prosze:Obydwoje pracujemy ciezko i za
              to dostajemy pieniazki, dlatego stac nas i na wlasnosciowe mieszkanie i na
              samochod i na wczasy latem i zima, na zakupy, na restauracje, na impreze
              sobotniej nocy. A ty poprostu masz skret kiszek, ze co miesiac ( jak Bozia da ç
              na konto wplywa 800 moze 1000 zlociszkow.
              • cezar8 Odpowiedz dla lol (ki,ka,uni itd.) 26.07.05, 02:14
                Wczesniejszy post byl adresowany do Ciebie. Pozdrawiam Cie jade na wakacje
                odpoczac od Takich zazdrosnic jak TY! Thalasso czeka!
                • Gość: stina Re: Odpowiedz dla lol (ki,ka,uni itd.) IP: *.nycap.res.rr.com 28.07.05, 19:20
                  To bylo przykre z Twojej strony. Nie musisz tak sie obnosic z tym, ze
                  dostajecie spora kase za swoja ciezka prace. NA tym forum sa tez ludzie, ktorzy
                  ciezko pracuja i dostaja wlasnie te 800 zlociszow, o ktorych wspomnialas. Nawet
                  jesli ten post byl adresowany do konkretnej osoby to byl przykry.
                  • cezar8 odpowiedz dla stina(ki) 02.08.05, 22:30
                    A mnie bylo przykro, ze ktos kto nawet mnie nie zna nazywa mnie .... Poszukaj
                    tego postu i wszystko zrozumiesz! Jesli kogos urazilam, przepraszam. Ten watek
                    dotyczy czegos innego wiec koncze!
                    • Gość: stina Re: odpowiedz dla stina(ki) IP: *.nycap.res.rr.com 03.08.05, 04:48
                      wiem, ale nie musisz sie znizac do takiego poziomu. Lepiej olac niz sie
                      denerwowac przed komputerem. To ma byc forum moda cos na ksztalt relaksu.
                      Pozdrawiam i zycze milego dnia.
      • Gość: Daytrader Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:54
        Wiem, ze jej nie zachwycą, bo tu nie o to chodzi, chodzi mi o usmiech na jej
        twarzy i o to zeby wiedziala ze pamietalem. Moj przyjazd jest sam w sobie
        prezentem, ciezko pracowalem zeby mnie bylo stac aby do niej dolaczyc (jest na
        praktykach hotelarskich). Jade zupelnie w ciemno, nawet nie wiem gdzie bede
        mieszkac, moze nawet dzien w dzien bede nocowal na dziko na plazy... Poprostu
        postanowilem - jade, i nie widze innej mozliwosci, zebym mial byc bez mojego
        Szczescia 3 miesiace, dlatego zrobilem wszystko aby byc z nia jaknajszybciej.
        Zalozylem ten topic tylko po to aby ulatwic sobie wybor stringow na maly
        upominek, tak jak mowilem moze nie zadna rewelacja, ale zawsze cos....
      • Gość: misiek Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:14
        takie majteczki byly by syper zwlaszcza tak jak ktos juz tam mowil firmowe...
        mi tez by sie takie podobaly jako prezent... ale moze pomyslisz nad jakims
        innym prezentem... ostatnio modne sa lampy z nawilzaczami powietrza i tez
        widzialam ze takie na allegro sa
        allegro.pl/show_item.php?item=57951416
        zobacz jakby Ci sie taki prezent podobal przykladowo ale stringi to tez super
        pomysl:) z tych 2 par wybieram czarne:)
        • myszka_333 Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 17:23
          ALe chłopak jedzie do dziewczyny do Grecji (jeśli się nie mylę) i lampę ma ze
          sobą targać??
      • kochanica-francuza Re: Sonda dotycząca stringów 23.07.05, 20:05
        Żadne. Poszukaj czegoś w lepszym gatunku.
      • Gość: bla bla Re: Sonda dotycząca stringów IP: 83.168.106.* 23.07.05, 21:10
        Jakby mi facet kupił stringi to bym mu je oddała i sama kazała nosić!

P.S: chociaż te czarne ładniejsze ;>
        • Gość: wilma Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:15
          łooo boże a coz to jest nakladka na dupke jak ktoś ma zrosniete posladki chce
          miec dwie polowki?! to chyba dla kobiet wielkosci krowy ok 50kg !!! tragednia!!
          u nas na wsi nie am takich rzeczy!! a gdzie to sie kupuje?!?! sle pozdrowienia

jestem ze wsi i nie wstydzę się tego!!!
      • kate-gun Re: Sonda dotycząca stringów 24.07.05, 14:25
        jak juz koniecznie chcesz kupic dziewczynie gacie na urodziny to kup jej
        chociaz caly komplet
        • kate-gun Re: Sonda dotycząca stringów 24.07.05, 14:26
          tzn majtki + stanik
      • przemkowa.b Re: Sonda dotycząca stringów 24.07.05, 14:28
        Wolałabym żeby mi facet nigdy sam bielizny nie kupował...:))))
      • Gość: Daytrader Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:41
        Już się zdecydowałem :) ale wybór zachowam dla siebie;).
        Co do calego kompletu to takie "mixik" kosztuje, a juz sam wyjazd do Grecji
        pociaga za soba troche wydatkow. Z reszta tak jak wczesniej wspomnialem, stringi
        to tylko upominek ktory zabieram ze soba do Grecji z powodu malych rozmiarow,
        nie glowny docelowy prezent ktory bedzie czekal na nia w domu:).

Kochanica-francuza=> dokladnie sprawdzilem kto wyprodukowal te stringi, sa to
        utytułowani producenci na rynkach zachodnich, wspolpracujacy z wielkimi
        czolowymi firmami. Dlatego w tym przypadku gatunek mozna podciagnac pod kwestie
        gustu.

Wilma-> nedzna prowokacja:] ale pozdro :)
        • Gość: wilma Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:51
          ehh a co to znaczy prowokacja!! po polsku do ludzi!! skoro Twoja wybranka w
          Grecji to chyba nie powinna miec problemu z posladkami bo tam gorace slonce to
          tluszcz pali i wszytsko na swoim miejscu!! ja polecam bawelniane matejczki mojej
          babci!!

jestem ze wsi i nie wstydzę się tego!!!
          • Gość: raggio.del.sole Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:16
            zdecydowanie czarne,nawet chciałam sobie ten zestawik Konrada zakupic kiedyś;)
            ale wykończenie i jakość nie była najlepsza i zrezygnowałam
            • kochanica-francuza wilma zrób se z tego sygnaturkę 24.07.05, 18:22
              • Gość: wilma Re: wilma zrób se z tego sygnaturkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 00:05
                mozna jasniej?po polskiemu do ludzi mow,w koncu to nie Ty jezdes w tej
                Grecji!!!!!!!!!!no!to dawaj!

jestem ze wsi i nie wstydze sie tego!!!
                • kochanica-francuza Re: wilma zrób se z tego sygnaturkę 25.07.05, 00:10
                  no z tego:
                  >
                  > jestem ze wsi i nie wstydze sie tego!!!
        • kochanica-francuza Re: Sonda dotycząca stringów 24.07.05, 18:22
          w
          > utytułowani producenci na rynkach zachodnich, wspolpracujacy z wielkimi
          > czolowymi firmami. Dlatego w tym przypadku gatunek mozna podciagnac pod kwestie
          > gustu.
          >
          >ale brzydkie jakieś i basta

a jeśli chcesz "drobiażdżek", to równie dobrze może być łańcuszek, wisiorek
          etc. - nie wiem, czego się na stringi zaparłeś (albo wiem, ale rżnę głupa) - to
          ma być prezent DLA NIEJ czy DLA CIEBIE???
          • myszka_333 Re: Sonda dotycząca stringów 24.07.05, 18:26
            oczywiscie że dla niego.
      • kochanica-francuza tak w ogóle 24.07.05, 19:23
        jakbym miała siedzieć trzy miesiące poza krajem, to STANOWCZO BARDZIEJ
        ucieszyłabym się z jakiejś przyjemnej książki...

ale co chłopa obchodzi, z czego "KOchanie"by się ucieszyło, ma mieć seksowne
        stringi jako jego Kochanie i już!
        • zettrzy Re: tak w ogóle 24.07.05, 19:47
          zauwaz, ze kiedy wspomnialam perfumy jako mozliwy prezent, on odpowiedzial ze
          nie jest pewien czy trafi w jej gust
          co za kochanie jesli sie nie wie takich rzeczy? kochanie przeciez polega na tym
          zeby wiedziec co kochanie lubi jesc, pic, wachac, jak spac, co wlozyc na jaka
          okazje...
          a on sie pyta ktory model
          to co, on sam nie wie ktory model kochanie by wolalo? niezle kochanie...
      • Gość: Klara Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.4web.pl 24.07.05, 19:44
        Warto by wiedzieć, czy kochanie w ogóle lubi takie gacie, bo nie kazdy to lubi
        i pamiętam jak jedno kochanie wrzuciło do szuflady, a nastepnie wystawiło na
        sprzedaż na tymże allegro...A szczerze mowiac, to jak prezent ma byc mały, to
        kochanie bardziej mogłoby się ucieszyć w tej Grecji z jakiegoś balsamu o
        ładnym zapachu niz kawałka sznurka w tylek wsadzanego - stringi mają to do
        siebie, że powinno się je przymierzyć, inaczej mogą sieokazać cholernie
        niewygodne. Bo każdy ma nieco inne proporcje tego miejsca tyłkiem zwanego i
        trochę się to rózni od bielizny typu figi...
        • Gość: jojjojoj Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.devs.futuro.pl 24.07.05, 20:16
          to ty je mierzysz w sklepie?
          • Gość: Klara Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.4web.pl 24.07.05, 20:20
            Tak się składa, że kazdą bieliznę mierzy się w sklepie:P A ja stringów nie
            noszę , bo nie lubię, więc nie mierzę...Butów też nie mierzysz?
            • kochanica-francuza Re: Sonda dotycząca stringów 24.07.05, 21:02
              Gość portalu: Klara napisał(a):

> Tak się składa, że kazdą bieliznę mierzy się w sklepie:P A ja stringów nie
              > noszę , bo nie lubię, więc nie mierzę...Butów też nie mierzysz?

Tak, bieliznę w sklepie się mierzy - na WŁASNĄ bieliznę.Kolega zdziwiony?

ps. stanik mierzy się bezpośrednio na cyc...
              • Gość: Daytrader Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:06
                Hehe, bije agresywnym nastawieniem, ze az milo :) - trudno :). Znam na tyle moje
                Kochanie, ze wiem ze bardzo lubi bielizne (w skrocie mowiac), wiele razy
                wspominala, ze preferuje stringi szczegolnie w lato poniewaz jest jej dzieki nim
                chlodniej, posiada rozne fikusne kroje co jest potwierdzeniem tego ze takowe
                lubi. Stringi, zeby juz zdradzic wybralem biale, poniewaz pasuja do jej
                siateczkowej spudnicy o ktorej wczesniej wspominalem, a w grecji czesto w niej
                chodzi. Co do dopasowania oraz wygody dokladnie sie dowiadywalem jak jest to w
                tym konkretnym modelu, i jest to pod tym wzgledem trafny wybor.
                N'ty lancuszek....nie widze w tym celu zeby kupowac jej kolejny, a bielizny
                jesze jej nie kupowalem.

kochanica-francuza: "jakbym miała siedzieć trzy miesiące poza krajem, to
                STANOWCZO BARDZIEJ
                ucieszyłabym się z jakiejś przyjemnej książki...

ale co chłopa obchodzi, z czego "KOchanie"by się ucieszyło, ma mieć seksowne
                stringi jako jego Kochanie i już!"

Ksiazke takze juz jej podarowalem (poezje) w dodatku z osobista dedykacja jej
                autora.
                Podarowalem jej takze plyte (pojechala jakies 2 tyg temu do Grecji) z mixem jej
                ulubionych piosenek, a na podkladzie jednej z nich nagralem swoj glos, zeby
                zawsze kiedy jest sama mogla odsluchac moje slowa i wiedziec jak bardzo ja
                KOCHAM!!!!

Widze ze tutaj sa bardzo materialistyczne osoby, dla ktorych licza sie jakies
                nieistotne sprawy.Od mojego Skarba dostalem juz kilkakrotnie poprostu
                wlasnorecznie napisana poezje w moim kierunku skierowana, poezje oraz dobre
                slowa, ktore duzo wiecej dla mnie znacza niz jakis konkretny prezent.
                Ja zdecydowalem sie na upominek poniewaz ja sam w swojej osobie lubie sprawiac
                mojej Ukochanej jakies drobne prezenciki, przyszedl czas na bielizne poniewaz
                jeszcze jej tego nie podarowalem.

Nawet niewobrazacie sobie jak dzieki niej jestem szczesliwy!!! Data dnia od
                ktorego jestesmy ze soba to data dnia w ktorym sie poznalismy, to bylo i jest
                wspaniale.

Nie wiem dlaczego tak na mnie "naskoczylyscie", moze macie jakies przykre
                doswiadczenia jezeli o takich mozna mowic w kwestii prezentow. Ja dobrze znam
                moje Skarby, a topic zalozylem tylko dlatego, ze ja Kocham i godzinami
                analizowalem co dla niej wybrac, topic mial mi tylko pomoc w sprecyzowaniu
                ostatecznej decyzji, poniewaz tak jak mowilem wiem ze Ona bardzo llubi bielizne
                oraz wiem ze i te i te majteczki by jej sie spodobaly, chcialem wiedziec co
                mysla inni (taki pomysl chwili).

pozdro dla wszytkich :)
                • kochanica-francuza Do Daytradera - nie rozumiem... 25.07.05, 00:12
                  czy przedkładanie książek nad stringi świadczy o materializmie?

(Biżuterii, w tym łańcuszków, nie noszę)
                  • Gość: Daytrader Re: Do Daytradera - nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 00:42
                    To juz było ogolne stwierdzenie,(dlatego oddzielilem pustym wierszem) np.
                    odnosnie brylantow, drogich perfum, niewiadmojakich prezentow z kosmosu
                    finansowego itd... (ktos inny nampisal)
                    Sorki za generalizacje. Dodam jeszcze ze moje Kochanie srednio toleruje ksiazki,
                    ale lubi poezje, ktora juz ja uraczylem.

Pozdro
                    • zettrzy Re: Do Daytradera - nie rozumiem... 25.07.05, 05:36
                      Gość portalu: Daytrader napisał(a):

> To juz było ogolne stwierdzenie,(dlatego oddzielilem pustym wierszem) np.
                      > odnosnie brylantow, drogich perfum, niewiadmojakich prezentow z kosmosu
                      > finansowego itd... (ktos inny nampisal)

ja napisalam - do pewnego stopnia, bo dzis duzo sie slyszy ze nie ma wiekszej
                      obelgi dla osobnika plci meskiej niz zarzut niewydolnosci ekonomicznej, a do
                      pewnego bo sklonnosc do wydatkow na kochanie i wielkosc owych wydatkow
                      odzwierciedla proporcje miedzy checia do dawania i brania; musze przyznac ze
                      pierwsza reakcja na moj post dokladnie odpowiada tym popularnym przekonaniom -
                      tak tlumaczyles ze to tylko przedprezent, naprawde dajesz jej strasznie DUZY
                      prezent i takie tam; materialista zas jest ten kto chce wiecej zachowac dla
                      siebie i nie lubi dzielic sie z innymi

> Sorki za generalizacje. Dodam jeszcze ze moje Kochanie srednio toleruje ksiazki

tego mozemy sie domyslic, ale byloby bardziej po dzentelmensku nie oznajmiac
                      swiatu; tak sie sklada ze malo kto uwaza za zalete brak zainteresowania literatura
                      • Gość: Daytrader Do zettrzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:20
                        Materialista jest osobnik, ktory ocenia wszystko z punktu widzenia (w wiekszosci
                        przypadkow)wlasnych korzysci materialnych, na kazdy aspekt zycia patrzy przez
                        pryzmat materialistyczny. To ze ktos chce zachowac wiecej dla siebie oraz nie
                        lubi sie dzielic to bardziej podchodzi pod sknere, skapca itd, poniewaz ma, chce
                        wiecej i nie daje nic od siebie.

To ze podaruje jej "strasznie DUZY prezent", nie oznacza to ze dam jej cos
                        wyjatkowo drogiego (i tym sie niby szczyce), jest on na miare moich mozliwosci
                        finansowych, a zostal on wybrany dokladnie pod moje Kochanie, zeby wiedziala ze
                        slucham co ona mowi:). Napisalem: "nie moge zabrac głownego prezentu ponieważ
                        jest za !!DUŻY!!.......;)". Jest on poprostu duzych wymiarow.
                        Jestem jeszcze studentem, nie wiem jak jest u innych odnosnie (nazwe to w
                        skrocie) obelgi ekonomicznej, mozna powiedziec ze dopiero zaczynam i nie mam
                        duzo kaski. Nie jest to dla mnie zadna obelga, bo na tym etapie zycia
                        rywalizacje finansowa mozna rozpatrywac w kwestiach "ile maja i dali
                        rodzice"..., co nie oznacza ze sie nie staram (jestem na praktykach w firmie
                        handlujacej akcjami oraz kredytami na NYSE i NASDAQ)

> > Sorki za generalizacje. Dodam jeszcze ze moje Kochanie srednio toleruje k
                        > siazki
                        >
                        zettrzy :
                        > tego mozemy sie domyslic, ale byloby bardziej po dzentelmensku nie oznajmiac
                        > swiatu; tak sie sklada ze malo kto uwaza za zalete brak zainteresowania literat
                        > ura

To jest forum gdzie jestem poniekad anonimowy, po co mam sciemniac, klamac,
                        niedopowiadac zdan, mowie jak jest. I co ma oznaczac Twoje stwierdzenie "tego
                        mozemy sie domyslic" (na jakiej podstawie?) tutaj ewidentnie mnie obrazasz, nie
                        mowiac ze obrazasz moja dziewczyne. Pozatym ucielas moj cytat, nie jest on
                        kompletny, powiem tyle masz wredny styl. (tak napisalem:" Dodam jeszcze ze moje
                        Kochanie srednio toleruje ksiazki, ale lubi poezje, ktora juz ja uraczylem.")
                        Tak samo jak napisalem, ze moja Wybranka lubi sama tworzyc, wiersze poezje....to
                        gdzie tu brak zainteresowania literatura....

Mimo to pozdro:)
                        • zettrzy Re: Do zettrzy 25.07.05, 19:38
                          ale fajnie - wybrales sobie najbardziej materialistyczny zawod ze wszystkich
                          mozliwych, ale materializm potepiasz i postrzegasz jako cos zlego; no nie wiem,
                          taki konflikt wartosci moze sie skonczyc albo kryzysem moralnym, albo
                          niezdolnoscia do wykonywania zawodu
                          i kogo ja tu obrazam? sam napisales "moje Kochanie srednio toleruje ksiazki",
                          wiec teraz mozesz miec pretensje wylacznie do samego siebie o ujawnianie takich
                          faktow - dlatego napisalam ze nie jest to uwaga dzentelmenska; a ze mozemy sie
                          tego domyslac - coz przeczytaj swoje posty, nie bede sie tutaj detalicznie
                          rozwodzic nad wszystkimi przyczynami tego domyslania, ale pewnie i tak bedzie
                          jak z ta uwaga - najpierw cos palniesz, a potem masz zal do kogos kto to
                          przyuwazyl
                          w sprawie poezji domowej roboty - nie masz pojecia jak popularnym zajeciem jest
                          pisanie wierszy; celowo pominelam ten fragment, bo skoro i tak jestem, jak
                          piszesz, wredna, to co dopiero byloby po rozwinieciu tego tematu
                          dostrzegam jednak jeden ogromny pozytyw - z tej wymiany wynika ze jednak zalezy
                          Ci na szczesciu Kochania, mimo ze na poczatku watku wygladalo to troche
                          inaczej, wiec zapomnij o perfumach, napisz dla niej nowy wiersz, i zyjcie dlugo
                          i szczesliwie
                          pozdrawiam nawzajem
                          • Gość: Daytrader Re: Do zettrzy oraz wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:08
                            Dobrze, ale ktory normalny zawod nie jest zwiazany z pieniedzmi? Trzeba jakos
                            przezyc w tym swiecie, a pracy nie mozna sobie od tak wybierac, przynajmniej w
                            Polsce.

Ok, przeczytalem wszystkie moje posty, nic nie znalazlem, jakbym mogl prosic to
                            zacytuj moje slowa dzieki ktorym moglabys wysnowac jakies domysly na temat
                            oczytania mojej dziewczyny. Nie czepiam sie Twojej wypowiedzi czy to bylo po
                            dzentelmensku czy nie, mowic ze moj Skarb nie czyta z pasja ksiazek. To jest
                            Twoje zdanie, ale skad to:"tego mozemy sie domyslic", oto dokladnie mi chodzi.

Poza tym moim zdaniem nic nie palnalem, gdybym napisal np ze "moje Kochanie nie
                            lubi filmow" to tez by bylo nie po dzentelmensku? Nie widze roznicy, istnieja
                            zarowno arcydziela literackie jak i filmowe, to juz kwestia gustu co kto lubi,
                            a jezeli chodzi o oczytanie itd, nie tylko w ksiazkach sa literki(tylko nie
                            wspominaj o kolorowych czasopismach bo wiadomo ze nie o to mi chodzi).
                            I tak dzieki Ci za wypowiedzi bo mi pomogly.

Naprawde zalezy mi na szczesciu Kochania:), i oczywiscie do upominku bedzie
                            dolaczona karteczka z moimi myslami.

Zalozylem ten topic, poniewaz bardzo mi na niej zalezy, i chcialem siegnac po
                            rade do Was, Pomoglo mi to i dziekuje Wam za to, (pewnie zostanie mi znowu
                            zarzucona kwestia materializmu itd :/) jeszcze troszke dolozylem, bo
                            uswiadomiliscie mi wszyscy ze stringi to nie jest taki dobry prezent, chociaz
                            nie jest az tak zly, czyli jest sredni...dlatego.... Dokupilem tzw. "Zestaw
                            intensywnosci lata" SUNSILK z torebeczka w prezencie (odzywka, szampon, krem do
                            wlosow wystawionych na intensywne promienie sloneczne, moze niektore z Was to
                            kojarza)

Hehe nie wiem czy czasem znowu nie zostanie mi cos zarzucone, itd,
                            niewazne..nieistotne :) Powiem Wam ze naprawde bardzo sie staram, zeby sprawic
                            przyjemnosc mojej Ukochanej dziewczynie:), dlatego powtarzam stad ten topic, to
                            tak samo jakbym zapytal znajomych, czy Wy sie nikogo nie radzicie?...

Pozdrawiam Wszystkich
                            • zettrzy Re: Do zettrzy oraz wszystkich 25.07.05, 21:19
                              zycie nie jest latwe, jak widac z tego watku, ale wszystko dobre co sie dobrze
                              konczy
                              wysnuwanie domyslow: bez przerwy wysylamy rozmaite sygnaly - tutaj w postach
                              trescia i sposobem forumulowania mysli, na zywo wyrazami twarzy, pozycjami
                              ciala, ubraniem, itp., i niestety nie mamy pelnej kontroli nad tymi sygnalami -
                              otoczenie odbiera je i interpretuje nie zawsze zgodnie z naszymi intencjami,
                              tutaj nastapila taka sytuacja, poniewaz jest to forum nie ma reperkusji, no i
                              wyjasnilo sie tyle ile warto wyjasniac werbalnie - czasem lepiej nie rozdzielac
                              wlosa na czworo
                              prezent jest bardzo fajny, zdecydowanie DLA NIEJ, wyraza dbalosc o Kochanie a o
                              to przeciez chodzi
                              ps. stringi idzcie kupic razem, koniecznie w jakims przytulnym butiku, nie
                              uwierzysz jaka moze byc z tego fajna zabawa
      • bibi.mal Re: Sonda dotycząca stringów 24.07.05, 22:58
        ja wolę te białe. Czarne fajne, ale w komplecie z biustonoszem... Te biale,
        spokojniejsze i bardziej...hm... "uniwersalne".
      • Gość: ninti Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:21
        no drogie panie, do chłopaka nie ma sie co przyczepić, jak widać stara się, więc
        nie gadajcie tu jakichs pierduł o tym co sie dawalo wczesniej a co sie daje teraz.
        Brawo Daytrader - tak trzymać, Twojemu Kochaniu można tylko pozazdroscić ;)
      • kasiunia62 Re: Sonda dotycząca stringów 25.07.05, 06:21
        czarne są super sexy!
      • Gość: Klara Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.4web.pl 25.07.05, 08:54
        Cały ten wątek kojarzy mi się z nonsensownym serialidłem "Adam i
        ewa"...Przepraszam, ale takie mam kiczowate odczucia. Jak chce się komuś kupic
        majty, to się je kupuje, a nie pyta na forum i jesli dostaje sie od[powiedzi,
        że to niezbyt trafny prezent, to nasza odpowiedz brzmi: agresją aż bije, bo
        miałyście kiepskie doswiadczenia i jesteście materialistkami, bo chcecie
        ksiązki.... Uważam, że to bardzo głupi pomysł kupować komuś w ciemno bieliznę,
        której nie dopasował - możesz sobie napisać, że jestem agresywna i wulgarna ,
        ale chodzi o jedną rzecz- neidopasowane stringi wrzynają sie w dziurę w tyłku
        tak, że za chwilę mamy zatarcie i twój prezent kojarzy się głownie z bólem przy
        stolcu:P , z niczym innnym.
        Sam do tego sprowokowałeś, wiec wybacz dosadnośc, ale kobieta to nie tylko
        ptaszki i aniołki. O d razu odpowiem za ciebie, ja jestem babochlopem, twoja to
        ptaszki i aniołki i dlatego cieszysz sie , że mnie nie znasz. Ja również:)
        • kawusia76 Re: Sonda dotycząca stringów 25.07.05, 09:08
          krótko i zgodnie z pytaniem-czarne.tylko dobierz odpowiedni rozmiar;)
        • Gość: Daytrader Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:27
          Hehe, nie no spoko:), sama widzisz ze np dzieki Tobie, moge dowiedziec sie co i
          jak jest ze stringami (np co o nich mysla kobiety, jako pomysl na prezent od
          faceta),oraz ze moga uwierac itd:), dlatego mysle ze dobrze, ze zalozylem ten
          temat:). Hehe, na szczescie moj Skarb zawsze ...naprawde zawsze mi mowi gdy cos
          jest nie tak;), dlatego gdy przyjdzie co do czego to sie na pewno dowiem ze
          troche przycieraja cialko ;).

Dzieki za szczera odpowiedz i pozdrawiam:)
          • Gość: Daytrader Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:29
            Moj ostatni post jest do Klary:) ku woli scislosci.
      • sylver55 Re: Sonda dotycząca stringów 25.07.05, 21:36
        Podobają mi się obie pary:)Masz dobry gust moim i mojego chłopaka zdaniem:)
        (siedzi obok mnie)Osobiście bardzo podobaja mi się te drugie-białe,są
        takie...dziewczęce,no niewiem maja w sobie cos:)Ale czarne z kolei są
        sexi,zmysłowe.
        Najlepiej kup jej obie pary:)Powodzenia,pozdrawiam
      • Gość: aleksamat Re: Sonda dotycząca stringów IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 25.07.05, 22:42
        Czarne!!!!
        • misae Re:CZARNE nt 26.07.05, 10:07

• madzia78-78 Re: Sonda dotycząca stringów 26.07.05, 10:42
          zdecydowanie czarne, ale czy Twoja Ukochana lubi ten rodzaj bielizny? Przyznam,
          że są wyjątkowo niewygodne, chć czasem poprostu nie mozna załozyc innych majtek.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka