zibin4 27.12.09, 18:21 Czy ktos sprowadzil uzyawna auto z Czech? Pytanie: Czy dokumenty potrzebne do zarejestrowania sa takie same jak dla auta z Niemiec? Jesli tak to jakie sa ich czeskie nazwy? Z Link Zgłoś Obserwuj wątek
k2i Re: auto z Czech 27.12.09, 23:08 taaa weź porażka, znajdź sobie jakiegoś najpier gostka co to przetłumaczy ten ich "mały i duży techniczak" Z 4 lata temu z tamtąd mazdę 626 z 1999 roku przywoziłem, za same tłumaczewnia dałem majątek, już nie wspomne że agencje celne nie wiedziały jak się za to zabrać....teraz jestem o te dośiadczenia mądrzejszy więc dało by radę to jakoś lepiej pozałątwiać ale wtedy to się naklnąłem że masakra:/ Link Zgłoś
zibin4 Re: auto z Czech 28.12.09, 12:19 - k2i Z Twojej odpowiedzi rozumiem ze problemem jest tlumaczenie. OK to jeden problem, ale pewnie jest ich wiecej, np czy sprzedawcy wiedza jaki komplet dokumentow wystawic przy sprzedazy do Polski. chodzi o to zeby bylo wszystko w komplecie. Z Link Zgłoś
macaja Re: auto z Czech 28.12.09, 14:02 Lepiej się spytaj jakie dokumenty będą wymagane w polskim urzędzie. Link Zgłoś
zibin4 Re: auto z Czech 28.12.09, 17:20 > Lepiej się spytaj jakie dokumenty będą wymagane w polskim urzędzie. no i coz odpowiedziec na takie cos? Dotychczas myslalem ze pewne skroty sa tak oczywiste ze chyba nie wymagaja wyjasnien. Z Link Zgłoś
macaja Re: auto z Czech 28.12.09, 18:28 Ręce opadają. Są Niemcy w UE? Są. Są Czechy w UE? Są. Znasz polskie przepisy dotyczące rejestrowania sprowadzanych samochodów z państw UE? Jeśli nie, to radze się z nimi zapoznać. W skrócie. Link Zgłoś
zibin4 Re: auto z Czech 28.12.09, 19:41 Najlepiej przeczytac dokladnie pierwszy wpis: "Jesli tak to jakie sa ich czeskie nazwy? " A potem reszta komentarzy Z Link Zgłoś