Dodaj do ulubionych

SWIETNIE WYGLADA TA NOWA SKODA OCTAVIA

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.02.04, 19:27
nie tylko swietnie wyglada ale sadzac tez ze jest zrobiona na nowej plycie
podlogowej golfa V to i napewno bedzie miala dobre zawieszenie. cena napewno
nie bedzie tak kosmiczna jak w przypadku VW GOLFA wiec wroze nastepny sukces
rynkowy skodzie.
Obserwuj wątek
    • niknejm Re: SWIETNIE WYGLADA TA NOWA SKODA OCTAVIA 05.02.04, 20:40
      Gość portalu: fan napisał(a):

> nie tylko swietnie wyglada ale sadzac tez ze jest zrobiona na nowej plycie
      > podlogowej golfa V to i napewno bedzie miala dobre zawieszenie. cena napewno
      > nie bedzie tak kosmiczna jak w przypadku VW GOLFA wiec wroze nastepny sukces
      > rynkowy skodzie.

Cena wersji 1.4 w Czechach - 56000 czy 59000, u nas jeszcze nie znana. Ale
      jeśli ma byc podobna, to nie jest to wcale tanio.
      Wygląd - nijaki taki... Ale i tak lepszy niz u poprzednika, gdzie całość
      wyglądała idiotycznie - za krótki rozstaw osi w stosunku do długości pojazdu.

Pzdr
      Niknejm
      • Gość: fan Re: SWIETNIE WYGLADA TA NOWA SKODA OCTAVIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.04, 19:42
        po 1 co do ceny ja nie znam jeszcze jej ale tak jak piszesz to te 57 tys to i
        tak na tym samym poziomie co VW GOLF V w wersji 3 drzwiowej
        po 2 to wyglad jest jaki jest bo to podwozie golfa a nie passata i tak samo
        glupio wyglada np bora ale tez i produkty innych firm w tej klasie
        po 3 jeszcze glupiej wygladaja samochody w klasie b w wersji sedan ( thalia ,
        cordoba i inne) prawdziwe sedany rozpoczynaja sie od klasy sredniej a nie tak
        jak np octavia (klasa compact)
    • dlatchego Re: SWIETNIE WYGLADA TA NOWA SKODA OCTAVIA 05.02.04, 22:17
      Gość portalu: fan napisał(a):

> nie tylko swietnie wyglada ale sadzac tez ze jest zrobiona na nowej plycie
      > podlogowej golfa V to i napewno bedzie miala dobre zawieszenie. cena napewno
      > nie bedzie tak kosmiczna jak w przypadku VW GOLFA wiec wroze nastepny sukces
      > rynkowy skodzie.

A ja tobie wroze, ze na starosc skonczysz w domu opieki.
      • Gość: fan Re: SWIETNIE WYGLADA TA NOWA SKODA OCTAVIA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.04, 19:44
        a ja ci wroze dom bez klamek ;-)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka