Dodaj do ulubionych

Następca Murcielago

IP: 195.116.98.* 22.01.10, 13:12
Co sie stało z tą firmą?Countache i Diablo były przełomowymi konstrukcjami a w ostatnich latach Lamborghini przeprowadza tylko co pare lat face lifting,nic nowego
...
www.tnij.org/donald2010
Obserwuj wątek
    • Gość: MarJan Re: Następca Murcielago IP: 10.202.56.* 22.01.10, 13:34
      Skoro co jest dobre to po co to zmieniać?
    • Gość: gość Re: Następca Murcielago IP: *.gaja.net.pl 22.01.10, 13:35
      A nabywcy są. Więc skończ marudzić, bo i tak autem tej firmy raczej w życiu nie pojedziesz.
    • pazdziochoff Re: Następca Murcielago 22.01.10, 14:36
      a jaki jeszcze przelom mogli by zrobic? wiekszych zmian bryly tych samochodow nie bedzie, bo bardziej aerodynamicznego ksztaltu nie zrobia (nie liczac szczegolow i pomniejszych zmian) jedyne co mi przychodzi to glowy w kategorii przelom w motoryzacji, to jakies nowe silniki na bardziej wydajne paliwo itp. ale do tego jeszcze daleko.
    • Gość: tery Re: Następca Murcielago IP: *.ostrowmaz.mm.pl 22.01.10, 15:52
      no bo chcą przyciągnąć klientów...skoro podobało im się murcielago to wybiorą także ten model
    • Gość: gosc Re: Następca Murcielago IP: *.chello.pl 22.01.10, 16:23
      nie spodziewajcie się polotu i przełomowej stylistyki po firmie która do audi należy.
    • Gość: sdfs Re: Następca Murcielago IP: *.56.220-216.q9.net 22.01.10, 19:22
      jazda tym samochodem przypomina jazde taczka
    • Gość: kaaple Re: Następca Murcielago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 20:36
      sdfs - ciekawe skad masz te informacje, zmien gimnazjum bo w obecnym kiepskie informacje kraza.
    • Gość: gosc Re: Następca Murcielago IP: 204.235.124.* 22.01.10, 21:27
      no co sie dziwic. kolejny Volkswagen...
    • vaterlandnl Re: Następca Murcielago 22.01.10, 22:35
      Kiedys slina leciala mi po gebie na widok super samochodu. Do czasu az... zobaczylem taki super samochod na zywo. Rozumiem, ze samochod uchodzacy za szybki musi brac pod uwage fizyke, ale te samochody sa zwyczajnie obrzydliwe. Za niskie, za szerokie. Nie podobaja mi sie ich proporcje. Znacznie bardziej jara mnie Alfa 159, czy BMW 5 niz Ferrari 430. Moze jestem nienormalny.
    • Gość: ja Re: Następca Murcielago IP: 94.254.248.* 22.01.10, 23:10
      Zaraz wysyłam dzieciaka do kolejki. Kupuję w poniedziałek.
    • Gość: .. Re: Następca Murcielago IP: *.opera-mini.net 22.01.10, 23:55
      Nic dziwnego że wypuszczają nowy model, 10 letnimi murcielago jeżdżą teraz właściciele większych warzywniaków
    • Gość: Kierowca Re: Następca Murcielago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:56
      Countach to tak wyglądał, że się chciało rzucić mocnym słowem na jego widok (stąd zresztą nazwa - countach to taki odpowiednik "o żesz!!"), a to to jakiś klocek bez wyglądu jest...
    • Gość: Wombat Re: Następca Murcielago IP: *.aster.pl 23.01.10, 01:46
      Ludzie, on jest ZAMASKOWANY, pod kamuflażem! Zerknijcie na zdjęcia zjawiskowego Reventona, żeby przekonać się, że Lamborghini potrafi zrobić samochód o niesamowitym wyglądzie. Wszystko się okaże, gdy następca Murcielago zostanie zaprezentowany bez tych zniekształcających oklein.

No chyba, że dla Was dzień bez narzekania jest dniem straconym... :-/
    • Gość: Gość: sowa Re: Następca Murcielago IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.01.10, 02:55
      Po co komu taki potwór, Zientarski jechał gorszym badziewiem i też zabił kolegę a po samochodzie śladu nie ma.

Na zakopiance i tak nikogo nim nie wyprzedzisz.
      Na lodowatej nawierzchni tak samo sprawny jak MALUCH
      Na polskich drogach tak samo szybki jak Maluch
      Spalanie : na jednym zbiorniku od stacji do stacji - znacznie gorzej niż MALUCH
      Przyspieszenie: zależne od pojazdu poprzedzającego - nieco lepiej niż MALUCH
      Może i dobry do jazdy na torze ale po cholerę kręcić się w kółko jak idiota.
      Jedynie kolor idealny - nie ma potrzeby przenoszenia delikwenta do trumny.
      I jeszcze jedno, w przeciwieństwie do trumny można go holować.
    • Gość: gość Re: Następca Murcielago IP: *.chello.pl 23.01.10, 03:08
      a o autostradach bez ograniczeń prędkości słyszał?
    • Gość: sowa Re: Następca Murcielago IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.01.10, 03:23
      To wymień mi jakieś poza Niemcami, najlepiej tam gdzie mieszkasz.
    • Gość: Max Re: Następca Murcielago IP: *.chello.pl 23.01.10, 10:55
      Śmiesznie się Was czyta jak się pieklicie na temat auta do którego nigdy nie będzie Wam dane wsiąść :D A ile "znawców" zaraz się odzywa. To chyba taka nasza narodowa cecha. Auto piękne.
    • Gość: potter Re: Następca Murcielago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 12:33
      motoryzacyjnekpiny.blogspot.com/

troche pozno informujecie ludzi... na tym moto.pl :(
    • Gość: koko Re: Następca Murcielago IP: *.devs.futuro.pl 23.01.10, 13:45
      i to nowe? kształt, tyl. przod b. b. przypominają mi starego lambo murcielago. kawał kloca, ale i tak wole to niz plastikowe lanserskie ferrari italia.
    • Gość: WB Re: Następca Murcielago IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.10, 14:01
      piękny czarnuch
    • Gość: dfg Re: Następca Murcielago IP: 188.33.0.* 23.01.10, 16:30
      Batman wyskoczył na ferie do Finlandii.
    • Gość: Ja Re: Następca Murcielago IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 17:43
      Nie wiem na ile to co widac to ksztalt samochodu, a na ile maskowanie. Mam nadzieje, ze to drugie, bo wloty w drzwiach sa okropne. czyste nawiazanie do kiczowatosci lat 80-tych i 90-tych i kompletne zruinowanie pieknej, ascetycznej lini obecnych Lambo.

A jezeli ktos jezdzi cale zycie maluchem jak sowa i boi sie kazdego jadacego szybciej niz 110, to wypada mu tylko wspolczuc. Rowniez tego, ze nie dostzrega roznic w jakosci jazdy miedzy superzaawansowanymi technologicznie cackami i 50-letnim badziewiem, ktore naprawialo sie mlotkiem w stodole.
    • Gość: Nik Re: Następca Murcielago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 19:58
      jak jak kocham pitolenie, ze i tak wiecej niz 50 w miescie tym nie pojedziesz, wiec lepiej kupic malucha, a ostatecznie bmw 5.

tylko ze 80% autorow tego typu opinii nie jechalo nawet bmw 5
    • Gość: Bejbe Re: Następca Murcielago IP: *.chello.pl 26.01.10, 16:35
      A stękali że po przejęciu Lamborghini przez grupę Volkswagena będzie koniec marki. Fakty są takie, że produkuja teraz najwięcej aut w historii i mają najlepszą w historii jakość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka