Dodaj do ulubionych

Najtańsze OC

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 16:26
najlepiej samo, nie z AC lub w paliecie..... która firma
Obserwuj wątek
    • bytkowiak Re: Najtańsze OC 12.02.04, 16:28
      jaki samochód, rocznik, pojemność
    • Gość: Wyspa Re: Najtańsze OC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 19:16
      Jest duzo firm ktore oferuja całkiem tanie ubezpieczenia Oc (Samopomoc,Generali
      itd) jednak proponował by ubezpieczyc sie w niec drozszej ale znanej (Warta PZU)
      W tych niby tanszych mozemy miec małe problemy z wypłata odszkodowania. Chociaz
      wydaje sie to niedozeczne dalczego my jako sparwac mamy miec problemy skoro
      mamy ubezpieczenie.Prosta odpowiedz, ociagaja sie z wypłata odszkodowania
      osobie pokrzywdzonej, a ona w tedy ciaga nas po sądach.(a po co to komu)
      • Gość: mef Re: Najtańsze OC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 19:20
        dlatego wlasnie wykupilem DAS zeby nie miec problemow z ubezpieczycielami
        • Gość: Lukash ! Nie do końca tak>>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:06
          Jesli nasz ubezpiecyzciel ociąga się z wypłatą to nie ciągają ns po sadach,
          tylko ubezpiecyzciela. my mamy zaplcone Oc i wywizaliśmy się z obowiązku.
          A ja tez mam DAS, mam na Ducato, mam na osobówke. Myśle że 200zł na rok to nie
          dużo, tym bardzioej że nie ma kłopotów z kasą i zawsze dostaniesz więcej.
      • Gość: wwwiesiek co Ty pleciesz!!!!! OC szuka się najtańsze i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:49
        wszystkie firmy mają OC na identycznych zasadach (przynajmniej to podstawowe) i
        jeśli nie jechałeś pijany, bez uprawnień lub inne taki ewidentne rzeczy i nie
        rozwalisz jakiegoś mostu lub transportu 100 bentlejów to twoją odpowiedzialność
        materialną do jakiejś tam dosyć dużej kwoty przejmuje ubezpieczyciel lub w
        dalszej kolejności fundusz gwarancyjny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka