Gość: Smutna :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Jak pozbyć się rozstrępów, ale nie operacyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.pauli Re: Rozstępy 20 lat temu na rozstepy nie ma rady nie pozbedziesz sie niestety. Te wszystkie cudowne kremy i masci to tylko wyciaganie pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Rozstępy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu na pewno coś da się zrobić. przecież nie można tak wyglądąć Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Rozstępy 20 lat temu nie można, ale trzeba z tym życ. całkowicie pozbyc się ich nie da... jakies slady zostaną... śwego czasu na rozstępy uzywałam kremu firmy Norel - koszt ok. 45 zł za 400ml... do tego masaże, bieagnie i rower... są prawie niewidoczne.. "prawie" robi róznicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jani Re: Rozstępy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu które są gorsze te czerwone cz te blade? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościanka Re: Rozstępy IP: 213.25.164.* 20 lat temu Słyszałam, że czerwone są lepsze, bo można na nie jescze wpłynąć przez gimnastykę, masaże i kremy. Natomiast z tymi bladymi nie da się nic zrobić. Ja miałam czerwone pręgi w wieku 14 lat w okersie dojrzewania, i nie wiedziałam wtedy o co chodzi, co to jest i co z tym zrobić. No i ponieważ nic z tym nie robiłam zostały mi białe pregi, które musze zasłaniać na plazy, a jestem raczej sczupłą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
nelena Re: Rozstępy 20 lat temu Norel jest faktycznie dobry,cala ciaze uzywalam i nie mam zadnych:) Odpowiedz Link Zgłoś