soner3 17.02.10, 18:45 Niemcy- Polska makus.wrzuta.pl/film/4NYLxUrBxlM/polska_niemcy Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiges_wiz Re: daleko od szosy 17.02.10, 18:51 nawet nie zagladam. przejazd przez granice co juz tu bylo? Link Zgłoś
nazimno I po co sie irytujesz? 17.02.10, 19:02 W Polsce auto bedzie mniej rdzewiec, mozesz zdobyc doswiadczenie gdy chodzi o trudne warunki, mozesz przetestowac zimowe opony, podziwiac malownicze drogi, przyroda nie jest zatruwana sola... Link Zgłoś
remo29 Re: daleko od szosy 18.02.10, 15:27 Mnie tam bardziej po wjeździe do PL rzuca się w oczy ilość znaków drogowych na metr kw. Oczopląsu można dostać... Link Zgłoś
nazimno W niektorych niemieckich miastach jest "gesciej" 18.02.10, 16:35 Mozesz mi wierzyc. Nawet podobno mieli sie wziac za optymalizacje oznakowania. Link Zgłoś
swan_ganz Re: daleko od szosy 19.02.10, 09:15 > Mnie tam bardziej po wjeździe do PL rzuca się w oczy ilość znaków drogowych na metr kw. Oczopląsu można dostać... a mnie miśki z suszrkami... Po UE da sie przejechac i pięć tysięcy kilometrów i nie zobaczyc żadnego miśka ale jak się wjedzie do Polski to cięzko jest zrobic pięćdziesiąt kilometrów by ich nie spotkać... Zupełnie jakbyśmy byli jakims krajem pod okupacja a nie krajem, który sami sobie budujemy.. Link Zgłoś