Gość: albi IP: *.popnet.pl 14.02.02, 10:41 Zastanawiam się nad kupnem takiego autka i jestem ciekawy wasych opinni: wszystko spalanie, awarie, wrażenia z jazdy, złodzieje. Dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dres Re: Golf III tdi IP: *.popnet.pl 15.02.02, 11:06 Stary to za....sty samochud kup go!!!!!!!!! Link Zgłoś
jankow1 Re: Golf III tdi 15.02.02, 11:32 Gość portalu: dres napisał(a): > Stary to za....sty samochud kup go!!!!!!!!! ... i zaraz Ci ukradna!!!!! Link Zgłoś
Gość: Qbayashi Re: Golf III tdi IP: *.stacje.agora.pl 15.02.02, 13:28 Nie tdi a po prostu turbodiesel - pamietaj o tym, jednak samochod jest ok. Link Zgłoś
Gość: Struś Re: Golf III tdi IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 16:23 Gość portalu: Qbayashi napisał(a): > Nie tdi a po prostu turbodiesel - pamietaj o tym, jednak samochod jest ok. Turbodiesli jest wiele, a kady w innym kościele. Dobrze gośc pisze, co może ma szukać Golfa HDI albo DcI ? Chciał rzeczowych rad a nie bełkotu. Ja nic nie poradziłem, powiedzmy ze jest to post "porządkowy". Link Zgłoś