gajenka
23.03.10, 01:29
Witam,
Jestem kobietą, stoję przed wyborem zakupu auta, bardzo proszę o pomoc szanownych forumowiczów.
Po przeanalizowaniu ceny do jakości, a jakości do moich potrzeb wybrałam dwa i tu stanęłam w miejscu.
Pierwsze wybrane auto to Dogde Journey2,0 zCRD SXT 2009/model 2010 z dodatkowym wyposażeniem w postaci m.in. z automatyczną trzystrefową klimatyzacją, kamerą tylną ParkView systemem komunikacji bezprzewodowej uconnet phone oraz mnóstwo innych "bajerów" i ceną 125tyś brutto (myślę, że jeszcze do negocjacji)
Drugie to Mitsubishi Outlander 2.0 DID DOHC 6 MT 2010 wersja Intense+ cena „wywoławcza” po standardowym rabacie 115tyś brutto.
Potrzebuję auta dużego umożliwiającego mi przewóz dużej ilości bagażu – pojemności bagażnika bardzo podobne, czasami muszę zapuścić się w drogi terenowe – tej zimy miałam kilka razy poważny problem z „zakopaniem się”, auta bezpiecznego – ale też auta, który będzie urzędował po mieście i będzie też tam musiał zaparkować, a już na pewno musi parkować przed domem.
Tu automatyczna skrzynia biegów , tam napęd na cztery koła, tu kamera park view, ale surowe wnętrze, tu dopracowane wnętrze, ale mniejsza dbałość o bezpieczeństwo pasażerów.
Proszę o wyrozumiałość a przede wszystkim o pomoc.
Muszę szybko podjąć decyzję.
Pozdrawiam