Gość: Hutch Re: Auto za 10 tys. zł IP: *.cdma.centertel.pl 31.03.10, 09:56 Dobre zestawienie ale kilku aut tu brakuje. Chociażby Scorpio, jego biedniejszego brata Mondeo czy też Omegi. Tak stare auto wbrew pozorom, przy przy przebiegach rzędu 10k-15k rocznie, będzie się sprawowało całkiem dzielnie. Części są w miarę tanie, robocizna również. No i sporo z nich się sprowadza z zachodu na części. Więc przynajmniej zawieszenie używane można brać. Tylko brać benzynki i to duże. Przebiegi mniejsze (bliższe realnym), wyposażenie lepsze... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Auto za 10 tys. zł IP: *.radom.pilicka.pl 31.03.10, 10:13 jak czytam niektórych pajaców to aż płakać się chce.kazdy kupuje samochod na jaki go stać lub taki jak mu sie podoba. prywatnie jezdze saabem 9-5 2,3t 200KM z 1998 full opcja ( 100 razy lepsze niz nowa Kia) i nie zamienie go na zaden inny choć stać mnie na nowe auto.wole jezdzic takim autem niz nowa kia it. Zgodze sie z kologą z Volvo in nie jednego nowego GTI zostawie w tyle zyskując maksymalną frajde Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Auto za 10 tys. zł IP: *.radom.pilicka.pl 31.03.10, 10:17 A ja wam powiem żę wolalbym mieć wypadek w starym saabie czy volvo niz w nowym gównie robionym made in china Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Auto za 10 tys. zł IP: *.radom.pilicka.pl 31.03.10, 10:20 A plastiki w nowym Renault czy peugeot to gorzej trzeszczą niż w samochodach wynienionych w artykule Link Zgłoś
Gość: antypolo Re: Auto za 10 tys. zł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.10, 15:46 Do M: gościu wszyscy już wiemy, że twoje polo jest najlepsze itp. ale błagam już o tym nie przynudzaj. Jak były auta za 5k to też tylko ciebie było najwięcej na forum. Miej litość ! Link Zgłoś
Gość: eaxene Re: Auto za 10 tys. zł IP: *.147.141.38.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.03.10, 18:00 @m: przecież od razu widać, że ktoś się podszywa pod "m". @GL420CDI: raczej bezsensowana prowokacja, ale gdyby nie: To co zrobisz jak Ci ukradną samochód? ;) z OC Ci nie zwrócą ;] Pozatym myślenie, że ja nie robie błędów.... błedy się zdarzają- najczęściej nie będzie większych konsekwencji, ale czasem będą. Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Auto za 10 tys. zł IP: *.ip.netia.com.pl 01.04.10, 07:00 Re.Do LUKMEK. (brakuje Fiata Stilo). Gosciu mozesz tylko pomarzyć o Fiacie Stilo. Za 10tys. to kup Poldka. To sa jedne (stila) z najlepszych aut w klasie sredniej. Link Zgłoś
Gość: g Re: Auto za 10 tys. zł IP: *.legnica.vectranet.pl 02.04.10, 18:43 @mari, a które to kia seed ? nikt nie zabronia ci jeździć starym mercedesem SL (jak dla mnie możesz jeździć nawet hulajnogą, mam to w d...) moje drugie auto to opel vectra z 1998, kosztowała mnie ok. 25 tys. (cena zakupu + LPG + dotychczasowe naprawy), a ileż teraz jest warta? Link Zgłoś
Gość: Squeezer Re: Auto za 10 tys. zł IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.10, 22:50 jak dla mnie to tu Volvo s40 brakuje... Link Zgłoś
Gość: Kulk Re: Auto za 10 tys. zł IP: 195.85.196.* 09.08.10, 12:12 Może ktoś reflektuje na takiego Mercedesa: bit.ly/9qE74J ? Link Zgłoś