Gość: gos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 11:31 gdzie we Wroclawiu kupic oleje tej marki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Odin Re: Quaker state IP: *.telia.com 25.02.04, 12:09 Queker State ,kiedys wiodaca marka olei mineralnych ,puzniej pewien zastoj, obecnie robia bardzo dobre oleje syntetyczne ale nie sa jeszcze tak znani na m/narodowych rynkach jak Castrol i Mobil ,-szkoda bo to dobre oleje . ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
bytkowiak Re: Quaker state 25.02.04, 12:15 tą firmę kupił chyba schell, albo coś obok, ale w każdym bądź razie wycofał ją z polskiego rynku.Tylko nie wiem czy już. Tak więc z czasem bedzie coraz trudniej kupić te oleje w Polsce. Link Zgłoś
dwiesciepompka Re: Quaker state 25.02.04, 14:01 Te oleje maja sie teraz nazywac Mineral Oil,czy Micro Oil,cholera zapomnialem.Ale facet z majacy przedstawicielstwo Quakera mówi,ze to bedzie to samo,tylko z inna nazwą. Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Quaker state IP: *.sympatico.ca 25.02.04, 14:08 Dziwne, ze jeszcze po parafiach kronrzy ten mit o wyzszosci jednych olejow nad drugimi ... zresztom gdyby nawet, to i tak 7 letni SC czy Poldek albo Kaszel tego juz nie poczuje, hehe! Link Zgłoś
Gość: gos Re: Quaker state IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 18:45 Tak wiem ze zostal wykupiony przez schella i ma byc pod inna nazwa ale ja potrzebuje kupic teraz 1l na dolewke i nigdzie we Wrocku nie moge trafic. Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Quaker state IP: *.honeywell.com 25.02.04, 18:50 Ubiegles mnie bo wlasnie mialem sie zapytac czy jak dolewa wody do chlodnicy to zawsze z tego samego kranu. Pozdrawiam wszystkich Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Quaker state IP: 209.161.199.* 25.02.04, 18:48 Ponadto Shell to nie Schnell Link Zgłoś
robox Re: Quaker state 25.02.04, 19:44 Quakera lałem kilka razy, ze względu na cenę,jakość i łatowść dostępu.Olej nie daje tak naprawdę żadnych rewelacji (a jaki daje?) ale nie jest też zły.Quaker u nas jest ze szwajcarii i z amerykańskim nie ma wiele wspólnego po za nazwą, podobno ale nie wiem do końca jakościowo taki sam.Od niedawna nazywa się Microoil, a dystrybuuje go u nas w kraju przedstawicielstwo shella.Ogólnie olej godny polecenia, cenowo też.Ja płacę za litr z beki 25 zeta więc cena jest ok. jak za syntetyk 5w40. Link Zgłoś
Gość: wredny Re:tylko Agip IP: *.proxy.aol.com 25.02.04, 19:51 panowie przepraszam ze sie wtracam,jeden jak nie najlepszy olej to Agip full synthetic 20w50,bardzo drogi okolo 7$ US z litr,ale bardzo,bardzo dobry.Tylko Agip,Agip jest the best!!!!!,pzdrw. Link Zgłoś