Dodaj do ulubionych

Quaker state

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 11:31
gdzie we Wroclawiu kupic oleje tej marki
Obserwuj wątek
    • Gość: Odin Re: Quaker state IP: *.telia.com 25.02.04, 12:09
      Queker State ,kiedys wiodaca marka olei mineralnych ,puzniej pewien zastoj,
      obecnie robia bardzo dobre oleje syntetyczne ale nie sa jeszcze tak znani
      na m/narodowych rynkach jak Castrol i Mobil ,-szkoda bo to dobre oleje .
      ________________________________________________________________________________
      • bytkowiak Re: Quaker state 25.02.04, 12:15
        tą firmę kupił chyba schell, albo coś obok, ale w każdym bądź razie wycofał ją
        z polskiego rynku.Tylko nie wiem czy już. Tak więc z czasem bedzie coraz
        trudniej kupić te oleje w Polsce.
    • dwiesciepompka Re: Quaker state 25.02.04, 14:01
      Te oleje maja sie teraz nazywac Mineral Oil,czy Micro Oil,cholera
      zapomnialem.Ale facet z majacy przedstawicielstwo Quakera mówi,ze to bedzie to
      samo,tylko z inna nazwą.
      • Gość: Henio Re: Quaker state IP: *.sympatico.ca 25.02.04, 14:08
        Dziwne, ze jeszcze po parafiach kronrzy ten mit o wyzszosci jednych olejow nad drugimi ...
        zresztom gdyby nawet, to i tak 7 letni SC czy Poldek albo Kaszel tego juz nie poczuje, hehe!
        • Gość: gos Re: Quaker state IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 18:45
          Tak wiem ze zostal wykupiony przez schella i ma byc pod inna nazwa ale ja
          potrzebuje kupic teraz 1l na dolewke i nigdzie we Wrocku nie moge trafic.
          • Gość: Maciek Re: Quaker state IP: 209.161.199.* 25.02.04, 18:47
            Dolej sobie wody z kranu!
            • Gość: TO JA Re: Quaker state IP: *.honeywell.com 25.02.04, 18:50
              Ubiegles mnie bo wlasnie mialem sie zapytac czy jak dolewa wody do chlodnicy to
              zawsze z tego samego kranu. Pozdrawiam wszystkich
          • Gość: Maciek Re: Quaker state IP: 209.161.199.* 25.02.04, 18:48
            Ponadto Shell to nie Schnell
        • green-beret Re: Quaker state 25.02.04, 20:42
          a ja olej to tylko do wlosow uzywam. hehe
    • robox Re: Quaker state 25.02.04, 19:44
      Quakera lałem kilka razy, ze względu na cenę,jakość i łatowść dostępu.Olej nie
      daje tak naprawdę żadnych rewelacji (a jaki daje?) ale nie jest też zły.Quaker
      u nas jest ze szwajcarii i z amerykańskim nie ma wiele wspólnego po za nazwą,
      podobno ale nie wiem do końca jakościowo taki sam.Od niedawna nazywa się
      Microoil, a dystrybuuje go u nas w kraju przedstawicielstwo shella.Ogólnie olej
      godny polecenia, cenowo też.Ja płacę za litr z beki 25 zeta więc cena jest ok.
      jak za syntetyk 5w40.
      • Gość: wredny Re:tylko Agip IP: *.proxy.aol.com 25.02.04, 19:51
        panowie przepraszam ze sie wtracam,jeden jak nie najlepszy olej to Agip full
        synthetic 20w50,bardzo drogi okolo 7$ US z litr,ale bardzo,bardzo dobry.Tylko
        Agip,Agip jest the best!!!!!,pzdrw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka