Gość: kovi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 20:20 Cześć, jestem kibicem Śląska, ale bardzo się cieszę, że Prokom zagra w finale. GRATULACJE CHŁOPAKI!!!!!!!!!!! Zapraszamy do Wrocławia - powitamy serdecznie!!! to będzie bardzo fajny finał! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odis Re: Viva Prokom! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.02, 21:32 Zgadzam się że będzie fajny finał. Z miażdżącą przewagą Śląska, bez atmosfery nienawiści, jak to było w poprzednich latach. Już mam bilety na sobotę. pozdrowienia dla Sopotu Odpowiedz Link Zgłoś
koless1 Re: Viva Prokom! 08.05.02, 21:37 Mam nadzieję, że teraz Prokom zagra tak jak na pozcątku sezonu w Hali Ludowej i posunie Śląsk w finale czym utrze nosa panu posłowi - mimo iż na prawdę kibicuje Śląskowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Viva Prokom! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 08.05.02, 22:03 Cieszcie się, że w Sopocie było tyle kontuzji. Z całym składem pojechalibyśmy Śląsk. Ale i tak powalczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Viva Prokom! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 22:27 "Hala mistrzow" - hahahahahahahaha .. :) Pobozne zyczenia .. gratulacje dla Sopotu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANSLASK Re: Viva Prokom! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 22:31 Ponoc we Wloclawku wybudowano Hale Mistrzow, a to nawet nie bedzie Hala Wice-Mistrzow !!! Brawo Sopot! Jestescie w finale! To beda ciekawe spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berg Re: Viva Prokom! IP: 212.127.76.* 09.05.02, 11:46 Ciekawe czy w ogóle Anwil dotrzyma do następnego sezonu ,czy czeka ich plajta? Osobiście nie życze im aż tak źle,ale dobrze że Sopocianie utarli im nosa :) A pamiętacie co mówili kibice Anwilu przed sezonem ha,ha,ha :))) Odpowiedz Link Zgłoś