Dodaj do ulubionych

Honda CR-Z | Pierwsza jazda

• Gość: robek Re: Honda CR-Z | Pierwsza jazda IP: *.cable.net-inotel.pl 16.05.10, 21:39
      "najwyżej kobiety będą tym jęździć - target tego auto to chyba podobny do opla tigry 1 generacji"

Otóż drodzy panowie, chciałbym tylko uświadomić Wam, że w krajach położonych na zachód od granicy Polski CRX był naywany "porsche dla sekretarek". Tylko u nas wieś traktowała CRX jako "samochód sportowy" dla faceta...
    • Gość: franko Re: Honda CR-Z | Pierwsza jazda IP: *.chello.pl 09.06.10, 18:47
      Na zachodzie mówiło się także na Golfa chwast drogowy, na BMW - bayerische muhl wagen, na Opla to wiadomo co....
      A co się mówiło bardziej na zachodzie np. na Audi.. ciekawi Cie dlaczego Audi w USA sie tak kiepsko sprzedaje? Ten bubel mial takie same problemy jak teraz Toyota
    • Gość: stanczykl Re: Honda CR-Z | Pierwsza jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 16:36
      nie umywa sie do staergo CRX..
      przekombinowany...tam było prosto i na temat..
    • Gość: pod pseudonimem Re: Honda CR-Z | Pierwsza jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.10, 15:15
      No sorki CRX (stary) mial swietna trakcje dodatkowo mala waga... i w ogole byl maly :P
      jedyny minus to ze byl FWD ... ale jesli to ci nie wystarcza zeby to bylo sportowe auto ...
    • Gość: lolo Re: Honda CR-Z | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:58
      Na ustawieniach Eko to w zasadzie on nie jedzie, ale na Sporcie już wrażenia są zdecydowanie lepsze nie wynikałoby to z "papierowych" danych technicznych.
      Ech gdyby jeszcze nie ta zaporowa cena

--------------------------
      trynid.pl - auta na stokach u dealerów
    • Gość: stanczyk Re: Honda CR-Z | Pierwsza jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 14:49
      Poseur car --> wygląda lepiej niż jeżdzi...a szkoda..
    • Gość: kiwaczek Re: Honda CR-Z | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 10:28
      Liczyłem na dużo więcej. Jeździłem CRX-em, miał 160 koni, 800 kg i palił 7 litrów. Nowy model mi się podoba ale moc spadła, waga wzrosła a spalanie zmniejszyło się bardzo nieznacznie (1 litr). Miałem jeden z ostatnich egzemplarzy poprzedniego modelu (92 rok) i liczyłem, że mając 20 lat, Honda pokaże coś ciekawego. Dostaliśmy auto które tylko wygląda :( Ani ono sportowe (podobne przyspieszenie mam w dzieciowozie - 10 s). Ani ono pojemne (2 osoby + ławeczka). Spalanie też nie zachwyca (dzieciowóz - 6 l/100km). Szkoda, mógł być kolejny samochód kultowy - wyszło .... nic nie wyszło :(
    • berwax Honda CR-Z | Pierwsza jazda 29.11.10, 10:41
      A mi się podoba fajny stateczek honda to jednak honda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka