isildur27
04.05.10, 17:05
Czasami czytuję to pisemko i takie sterty bzdur jakie tam wypisują to po prostu przechodzi wszelakie pojęcie.
A już dzisiejszy test primery p11 QG1.8 i wielki tytuł "nie wyjażdżać bez zapasu oleju" mnie po prostu rozwścieczył gdyż sam mam ten samochód dokładnie w takiej wersji i nawet gram oleju z niego nie ubywa pomimo że samochód ma ponad 200tys km a zresztą znam pare innych osób poruszającym się tym samochodem i żądna z nich takiego problemu nie ma, do tego dopisali że wachacz góry amortyzatora który kosztuje 1300zł a podróbka 35ozł, heh to dziwne bo na allego można podróbki spotkać za 100zł już nie wspominając że na zużycie tuleji tego wachacza jest bardzo prosty i bardzo tani sposób...heh kawałek sprężynki z zegara lub taśma miedziana i wachacz ten jest praktycznie wieczny, nawet mechanicy tak robią i wciskaja kientom kit że wymienili wachacz.
I to już mi sie w sumie nie rozchodzi o ten mój samochód ale wiem z własnego doświadczenia też co do innych samochodów że czasami to taką bombę przywalą że szkoda gadać:D
I ja to już nie wiem czy to wynika z niewiedzy dziennikarzy, może po prostu motoryzację znaja z programu TVN turbo i na tym swoją wiedzę opierają czy dziennikaże ci mają tak pisać bo ktoś ma w tym interes