Dodaj do ulubionych

Jeep Grand Cherokee - galeria

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 13:31
Ładniejszy od poprzednika.
Obserwuj wątek
    • Gość: Daniel Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 20:58
      Świetny! Postarali się przy nim. Brawo Jeep!
    • Gość: gość Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: 109.243.16.* 20.05.10, 22:28
      Bleee! Hyundai Touareg! Niedobrze!
    • Gość: jeep Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 13:31
      fajny :) ale mój 2008 limited też niezły :)
      szkoda że niedługo będę właścicielem nie najnowszej generacji ale poprzedniej :/
      no ale tak to jest - w 2007 był face lifting i można się było spodziewać że niedługo wypuszczą nowy model.
    • Gość: Roman Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.aster.pl 21.05.10, 20:33
      Nie miałem dotąd Jeepa ale jak go zobaczyłem to wiem, że to będzie mój następny samochód. Poczekam jednak na wersję z silnikiem wysokoprężnym. Ciekawe też czy ta nowa wersja Grand Cherokee będzie montowana u austriackiego Steyra. Podobno dokładniejszy montaż niż oryginalny w USA
    • Gość: berdys Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.multimo.pl 23.05.10, 13:03
      w US za 108 tys. Pewnie po jakichś upustach ( nie wiem czy u nich tez jest taki zwyczaj ) pewnie za 95 tys kupią... fajna cena... u nas pewnie 150 przywala i bedzie fajnie...
    • Gość: wiesiek tirowiec Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 19:26
      przecież to dodge journey!!!
    • Gość: porto-bleello Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: 79.110.192.* 23.05.10, 20:10
      z przykroscia informuje, ze niedawno rozlecial mi sie kwadraciak - ostatnia prawdziwa terenowka jeepa. kazdy kolejny indianiec to juz niestety SUV - zreszta tak jak i ten model. a swoja droga to przykre, ze terenowka uzytkowana glownie na szosie sie rozleciala...
    • Gość: Izi drajwer Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: 94.75.91.* 23.05.10, 20:57
      Ja wolałbym tego potwora: www.youtube.com/watch?v=xveCuRSyhss
    • Gość: wodzu Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 21:08
      Nie miałem dotąd Jeepa ale jak go zobaczyłem to wiem, że to będzie mój następny samochód. Poczekam jednak na wersję z silnikiem wysokoprężnym. Ciekawe też czy ta nowa wersja Grand Cherokee będzie montowana u austriackiego Steyra. Podobno dokładniejszy montaż niż oryginalny w USA .

Silnik wysokoprężny? W takim razie proponuję Golfa 3 albo jakiegoś Seata he he
    • Gość: Piotrek Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.rev.pro-internet.pl 23.05.10, 21:37
      Co prawda o gustach się nie dyskutuje, ale IMHO - piękny!!
    • dudecs Re: Jeep Grand Cherokee - galeria 23.05.10, 21:57
      Jeep to chlam. W USA jak kogos stac na dobry samochod to raczej nie zainwestuje w Chryslerowska jakosc i poziom wykonczenia. Jeep'ami jezdza raczej ludzie nie zamozni.
    • Gość: Gość Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: 212.180.166.* 23.05.10, 22:24
      Za 32995 dolarów to bym kupił z pocałowaniem ręki. Ale u nas w salonach będzie kosztować grubo ponad 200.000 PLN i tyle w życiu nie dam. Chciałoby się mieszkać w USA jak się czyta takie newsy...
    • Gość: xx Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.acn.waw.pl 23.05.10, 23:08
      Za 33 tysiace - będzie goła wersja. Z sensownym wyposażeniem (a takie jest na zdjeciu) - będzie kosztował $39,900...
      Na zdjeciach wygląda bardzo ładnie, zobaczymy na żywo, na ile plastikowy będzie w środku. Niestety - ceny w Europie a zwłaszcza w Polsce bedzie znacznie wyższa niż amerykańska. A za 200 tysięcy - lepiej niestety kupić X5.
    • Gość: 4g Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.10, 09:46
      kiedyś, przynajmniej w moim odczuciu, Jeep grał w tej samej lidze co Range-Rover, HDJ i może Pajero. Teraz, w dobie Q7, Cayenne, X5 to dla mnie jest lepszym odpowiednikiem Sorento, które w najnowszym wydaniu jest bardziej interesujące :)
    • Gość: stanczyk Re: Jeep Grand Cherokee - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 12:32
      ..czekamy na SRT8..- Caynnnnneee klillerrr !
    • bfont Re: Jeep Grand Cherokee - galeria 20.09.10, 16:28
      Hmm jestem prawie pewien że te zdjęcia to zwykłe przeróbki. To oczywiście nowy model ale poza tym niemal każde zdjęcie wygląda dokładnie tak jak te zrobione dla poprzedniego modelu sprzed kilku lat.

Tak czy inaczej to dla mnie auto-marzenie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka